Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Οι Βούλγαροι στρατιώτες έχουν εντολή να χτυπήσουν άμεσα Τούρκους εισβολείς

Βούλγαροι στρατιώτες έχουν εντολή να χτυπήσουν άμεσα Τούρκους εισβολείςΜετά την κατηγορία της βουλγαρικής κυβέρνησης προς την Τουρκία για ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά θέματα της χώρας, πριν λίγο ο τουρκικής καταγωγής ηγέτης του κόμματος της μειονότητας τόνισε ότι...
βλέπει προσπάθεια εκτροπής της Βουλγαρίας από την πορεία του ΝΑΤΟ και των ευρωπαϊκών χωρών λόγω της φιλορωσικής στάσης του νέου προέδρου της Βουλγαρίας, σύμφωνα με το πενταπόσταγμα.  Ολοκληρώνοντας είπε: «Υπενθυμίζω στους ψηφοφόρους την  φράση του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, « Τι ευτυχία είναι να ονομάζεσαι Τούρκος».  Αμέσως ο  Ράντεφ έδωσε εντολή στο υπουργό άμυνας παρά τα λεγόμενα περί «ησυχίας» και ήδη αποστέλλονται επιπλέον 200 Βούλγαροι πάνοπλοι στρατιώτες στα βουλγαρο-τουρκικά σύνορα μαζί με αστυνομικές δυνάμεις με εντολή να ανοίξουν πυρ αν υπάρξει είσοδος  Τούρκων «παραστρατιωτικών ομάδων» μεταμφιεσμένων σε «κακόμοιρους» πρόσφυγες και οι οποίοι σε συνεργασία με τους τουρκογενείς στην χώρα θα μπορούσαν να διασπείρουν τον πανικό στην Βουλγαρία , ειδικά στα νότια που υπάρχει μεγάλη «μουσουλμανική πλειοψηφία».     Οι Τούρκοι μειονοτικοί στην Βουλγαρία εργάζονται κανονικά για την διάνοιξη νέου μετώπου στην χώρα ενώ εν ευθέτω χρόνο θα επιχειρήσουν να συνενωθούν με την μουσουλμανική μειονότητα στην ελληνική δυτική Θράκη.  Το σχέδιο αυτό είναι γνωστό  στα ελληνικά ΜΜΕ και τους ειδικούς αμυντικούς αναλυτές από το 1999 και την επίθεση της συμμαχίας στην Σερβία. Σκοπός η εκμηδένιση των πιθανοτήτων ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive