Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ…!!!» ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ! Του καθηγητή κ.Αθανάσιου Στριγά

Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ποιους ψηφίζουν – Στεναχωριέμαι για το λαό μου – Όποιος δεν αγαπάει την πατρίδα του να φύγει. Συγκλονιστικές  και απίστευτες αλήθειες που επαληθεύτηκαν – Η Ελλάδα έχει πολλούς κλέφτες – 400 δισ εκατομμύρια στο χρηματιστήριο έβγαλε φίλος μου – Όλοι τους είναι βαλτοί!...

«Οι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα δεν είναι ποτέ αυτόνομοι. Δεν είναι με τη δύναμη του λαού. Αυτά είναι βλακείες. Τους πρωθυπουργούς στην Ελλάδα τους διορίζουν κέντρα αποφάσεων, όχι η ψήφος του Ελληνικού λαού. Αυτό γίνεται και τώρα.  Όπως λέγανε και ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια στην Ελλάδα. Όλοι ήταν κατά της Ελλάδος, ανθέλληνες» τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του ο πρώην σύμβουλος του ΝΑΤΟ,  Αθανάσιος Στριγάς.
Και συνέχισε: 
«Ο στόχος που παίρνουν αυτά τα μέτρα είναι να αποδυναμωθεί το ελληνικό πνεύμα, να αποδυναμωθεί η τσέπη του Έλληνα και να κάνουν κουμάντο αυτοί χωρίς να μιλάει κανένας. Ο Τσίπρας θα πάει στη Μέρκελ και κολοκύθια με τη ρίγανη. Εδώ πήγε στον πρόεδρο της Γαλλίας και ούτε καν την πόρτα δεν του άνοιξε να του δώσει ένα νερό.
Τον ετοιμάζουν ως εν δυνάμει πρωθυπουργό για να γελοιοποιήσουν την αριστερά.  Η αριστερά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε στην Ελλάδα ούτε σε κανένα Ευρωπαικό κράτος. Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι. Τα μέτρα θα μας καταστρέψουν. Τα μέτρα παίρνονται μόνο και μόνο για να μάθει ο Ελληνικός λαός να ζει μέσα σε πλαίσια. Γιατί εμείς δεν είχαμε μάθει έτσι, είχαμε μάθει στην ελευθερία, να βγαίνουμε, να δείχνουμε, να έχουμε 5 δραχμές στην τσέπη και να βγαίνουμε να τις τρώμε. Θα μου πεις καλό ήταν και αυτό; Όχι! Αλλά όχι και έτσι! Όχι τέτοια βαρβαρότητα. Γι αυτό βάλανε τους Γερμανούς…»
Επίσης: 
«Ποτέ Έλληνας πρωθυπουργός δεν ήταν αυτόφωτος, δεν ήταν από το λαό. Όταν βγήκε ο Σημίτης, του είπανε ότι θέλει να κάνει εκτός από το να μη βγάλει τα πετρέλαια… »
Οι αποκαλύψεις για τα πετρέλαια στη συνέχεια του βίντεο: (Θα πάθετε ΣΟΚ) – Δεκέμβριος 2012
Ο Αθανάσιος Στριγάς είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς για την διεθνή πολιτική σκηνή, αποκαλύπτοντας πολλές φορές σημαντικές παραμέτρους των τεκταινόμενων στα παρασκήνια της.
Ο Αθανάσιος Στριγάς Έγινε διδάκτωρ στις Πολικές και Οικονομικές Επιστήμες στην Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, στην συνέχεια διορίστηκε Δόκιμος Σύμβουλος στο ΝΑΤΟ και εν συνεχεία Σύμβουλος και Ειδικός Σύμβουλος των Αρχιστρατήγων και των Γενικών Γραμματέων. Στο Georgetown της Ουάσινγκτον σπούδασε Διεθνή Στρατηγική και έπειτα στην Μόσχα Προπαγάνδα, καθόσον εργαζόταν στο ΝΑΤΟ.
Στο ΝΑΤΟ απασχολήθηκε συνολικά για 26 χρόνια. Έχει γράψει συνολικά 20 βιβλία, μεταξύ των οποίων, Τα Παγκόσμια Κέντρα Εξουσίας, Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων Πολιτικών, Παγκόσμιοι Εντολοδότες, Τρομοκρατία, κ.ά. Είναι μέλος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

2 σχόλια:

  1. Καλά καί πώς μέλος της Μπίλντερμπεργκ καί τόν αφήνουν καί μιλάει; Μήπως απλά τού λένε επιλεκτικά τί νά πεί αλλά όχι όλην τήν αλήθεια ώστε οι λαοί νά βάζουν βαθειά στό μυαλό τους ότι τά αφεντικά είναι άλλα καί όχι αυτά πού ψηφίζουν αλλά νά μήν γνωρίζουν τά πάντα γιά τά παγκόσμια αφεντικά;;; Ακριβώς όπως συμβαίνει μέ τόν Άλεξ Τζόουνς στήν Αμερική τού οποίου ή σύζυγος είναι Εβραία(θά μού πείτε καί τί μ'αυτό) καί ο οποίος μέ κάποιον τρόπο θαυμαστό κατάφερνε καί δυεισδούσε σέ όλα τά αποκρυφιστικά κέντρα τών ΗΠΑ όπου γίνονται ακόμη καί ανθρωποθυσίες...Πώς ένας και καλά ακτιβιστής σάν τόν ¨Αλεξ Τζόουνς καταφέρνει νά μπεί εκεί μέσα καί νά δείξει καί πλάνα. Θά τόν είχαν σκοτώσει καί ούτε τό πτώμα του δέν θά είχαν βρεί. Καί φυσικά ό Τζόουνς δέν έχει ποτέ δείξει σέ καμία εκπομπή του τά πραγματικά γεγονότα πού συμβαίνουν εκεί μέσα όπως τίς ανθρωποθυσίες παρά κάποια μασκαρέματα ξεγυμνώματα χορούς ξέφρενους καί κάτι τέτοια πράγματα, τελείως....επιλεκτικά. Αναρωτιέμαι μήπως κάτι ανάλογο συμβαίνει καί μέ τόν κύριο Στριγά, καί εάν ο κύριος Στριγάς(πού δέν τό εύχομαι αλλά πολύ τό φοβάμαι) είναι βαλτός νά ανακατεύει αληθινά στοιχεία καί αλήθειες μέ ψέμματα δημιουργώντας σύγχυση. Πώς αλλιώς τόν κρατάνε ακόμη στήν Μπίλντερμπεργκ καί στό ΝΑΤΟ;;;;;Θά τόν είχαν πετάξει μέ τίς κλωτσιές από εκεί μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ,ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΆΖΙ ΜΑΣ!
    ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive