Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Φόβοι ότι το «έσκασαν» στην Ιταλία ο Σώρρας και η σύζυγός του - Ερευνούν τα διαδικτυακά αποτυπώματα του βίντεο οι Αρχές

Φόβοι ότι το «έσκασαν» στην Ιταλία ο Σώρρας και η σύζυγός του -  Ερευνούν τα διαδικτυακά αποτυπώματα του βίντεο οι Αρχές - Media
Μέσω κινητών τηλεφώνων αλλά και του διαδικτύου προσπαθούν να εντοπίσουν τον Άρτεμη Σώρρα και τη σύζυγό του οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, μετά την ερήμην καταδίκη του ζευγαριού σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή. Από τις έρευνες...
στα αεροδρόμια της χώρας φαίνεται πως δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, τουλάχιστον αεροπορικώς, καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ίσως έχουν φύγει ακτοπλοϊκώς για κάποιο κοντινό προορισμό, όπως η Ιταλία, και στη συνέχεια ταξίδεψαν για Λατινική Αμερική.
Όσον άφορα τα διαδικτυακά «αποτυπώματα» του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», οι Αρχές ερευνούν το βίντεο 21 λεπτών που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου ο Σώρρας επιτίθεται στη Δικαιοσύνη και απειλεί.
Καλεί τους οπαδούς του να συνεχίσουν «τον πόλεμο κατά του κατεστημένου και της Δικαιοσύνης» ενώ εξαπολύει επίθεση στα ΜΜΕ που όπως υποστηρίζει τον πολεμούν σκόπιμα.
Υποστηρίζει μάλιστα πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ.
«Εάν με βάλουν φυλακή θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στη βουλή. Να καταλάβουν κάποιοι πως είσαστε πολλοί» λέει χαρακτηριστικά, ενώ επιμένει ότι έχει περιουσία 600 δισεκατομμύρια ευρώ

8 σχόλια:

  1. Nikos Salonitis
    Επειδή λοιπόν το θέμα έχει πέσει τόσο χαμηλά, και αντί να συζητάμε για την σωτηρία των Ελλήνων και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που επί αιώνες συντελούνται από το πολιτικό σύστημα, τις τράπεζες, τα ΜΜΕ και το κακό συναπάντημα, συζητάμε για τον κουμπάρο του Σώρρα και αν του χρωστάει κάτι ψιλά, ας δούμε τα γεγονότα αναλυτικά…

    – Ο κουμπάρος του Σώρρα ήταν άνθρωπος της οικογενείας, επί χρόνια έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι του. Ο Σώρρας του έδινε πολλές δουλειές (ως δικηγόρο). Σε πολλές από αυτές ο Σώρρας ήταν ζημιωμένος, εξ αιτίας του κουμπάρου. Κάποια στιγμή ο κουμπάρος δίνει ένα αυτοκίνητο στον Σώρρα (πολύ αμαρτωλό αυτοκίνητο, αλλά αυτό δεν είναι της ώρας…) να το πουλήσει. Λόγω άλλων προηγούμενων οικονομικών διαφορών, ο Σώρρας όντως δεν του έδωσε τα λεφτά του αυτοκινήτου. Οι δυο τους είχαν οικονομική διαφορά. Αυτό είναι σαφές.

    – Στα μέσα του 2015 (αν δεν κάνω λάθος) ο Σώρρας στέλνει εξώδικο στον κουμπάρο του και του ζητάει να λύσουν τις διαφορές, θεωρώντας φυσικά ότι αυτά που του χρωστάει ο κουμπάρος είναι πολύ περισσότερα από ότι το αυτοκίνητο.

    – Το εξώδικο πηγαίνει με δικαστικό επιμελητή στο σπίτι του κουμπάρου, το διαβάζει η γυναίκα του κουμπάρου που δεν το ήξερε το θέμα και ταράζεται!!

    – Ο κουμπάρος κάνει μήνυση στο Σώρρα γιατί τάραξε την γυναίκα του.

    – Η δίκη γίνεται στημένη στην Πάτρα παρουσία Σώρρα και «καταδικάζεται» σε κάτι μήνες με αναστολή.

    – Ο Σώρρας κάνει έφεση για κακοδικία.

    – Η κακοδικία εκκρεμεί και δεν εξετάζεται για 2 χρόνια.

    – Τον Ιανουάριο 2017, και μόλις έχει αρχίσει η επίθεση των ΜΜΕ, βγαίνει είδηση (από τα ΜΜΕ) ότι δήθεν ο Άρειος Πάγος συνεδρίασε και καταδίκασε τον Σώρρα… Για τι πράμα; Για την κακοδικία του 2015, ότι δλδ η δίκη του 2015 ήταν καλή. Ποια δίκη δλδ; Για το ότι τάραξε την γυναίκα του κουμπάρου… και αυτό χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ ως «Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ»…!!! Δλδ ολόκληρος Άρειος Πάγος ασχολήθηκε με ένα τόσο μικρό θέμα, και μάλιστα πότε; Μέσα στις γιορτές… Δλδ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝ ΔΙΚΗ. Ο Σώρρας δε, δεν δέχθηκε ποτέ κλήση να παρευρεθεί… Πάμε παρακάτω…

    – Ο Σώρρας ζητάει να γίνει δίκη για να ξεκαθαριστεί το θέμα του κουμπάρου, ποιος χρωστάει σε ποιόν, πόσα κτλ.

    – Η δίκη ορίζεται για μέσα Φεβρουαρίου. Ο Σώρρας είναι εκεί κανονικά, όμως η δίκη αναβάλλεται λόγω χρόνου (;;;) για τις 17 Μαρτίου (χθες).

    – Στις 16 Μαρτίου ο δικηγόρος του Σώρρα είναι στην Καλαμάτα για μία πολύ σοβαρή δίκη, η οποία παρατείνεται και για τις 17. Ο δικηγόρος στέλνει ενημέρωση στην Εισαγγελία, εκθέτει το πρόβλημα και ζητάει διευθέτηση για να γίνει η δίκη κανονικά με την παρουσία του μια άλλη μέρα.

    – Το δικαστήριο το αγνοεί, κάνει την δίκη ερήμην του Σώρρα και τον καταδικάζει σε 8 χρόνια χωρίς αναστολή για 32.000 € που έκανε το αυτοκίνητο, χωρίς φυσικά να συνυπολογίσει κανένα άλλο στοιχείο !!!

    – Όσο για τον Δόση που βγήκε ότι του χρωστάει ο Σώρρας 100.000 από τον παιδικό σταθμό της γυναίκας του, δεν υπάρχει καν τέτοιο κατηγορητήριο, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Σώρρας (ή η γυναίκα του) χρωστάει στον Δόση. Αυτός ξεφύτρωσε μέσα στην όλη διαδικασία λάσπης των ΜΜΕ.

    Βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το προσωπικό ζήτημα του Σώρρα.
    Τώρα, για τα άλλα, τα σοβαρά, που μας αφορούν όλους, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, ανοιχτά σε όποιον θέλει να τα δει.
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ 32.000 ΒΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ????????????????ἍΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΣΑΣ!ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΗ??ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ Η ΒΙΚΗ??

      Διαγραφή
    2. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ !!!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΑ 32 ΧΙΛ,ΕΦΕΣΗ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 5ΕΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ...

      ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΚΙ'ΑΥΤΗ,ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ...

      Αφροδιτη Καρανικου
      ΣΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ....ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.......

      «Στο θέατρο του παραλόγου παίζεται από χρόνια η παράσταση με τίτλο ¨ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ....

      Κλέφτες και δολοφόνοι βρίσκονται στο σπίτι όπου κατοικούν οι Έλληνες και με δόλια μέσα σκοπεύουν να κλέψουν όλη τους την περιουσία , να διώξουν τους νεαρούς Έλληνες ,το μέλλον δηλαδή, στο εξωτερικό και αν είναι δυνατόν να αφανίσουν όποιον έχει ελληνικό αίμα αφού πρώτα τον εξευτελίσουν......

      Αυτό το έργο μοιάζει με παιχνίδι ...όλοι οι ηθοποιοί βρίσκονται πάνω στη σκηνή, ανά πάσα στιγμή ο καθένας μπορεί να βρεθεί στο ρόλο του πρωταγωνιστή, .κάποιοι έχουν ετοιμάσει το σενάριο και φυσικά το γνωρίζουν , αλλά οι περισσότεροι από τους κομπάρσους δε το γνωρίζουν .... το έργο έχει απρόσμενες εξελίξεις όταν τα σχέδια των αντιπάλων των Ελλήνων( οι οποίοι έχουν γράψει και το σενάριο) , τους τα χαλάει ένας Έλληνας ονόματι ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ......

      Ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής βγάζει στη φόρα όλες τις βρωμιές τους και αυτοί πανικόβλητοι τρέχουν πάνω κάτω στη σκηνή προσπαθώντας να τον εξαφανίσουν ...... η γελοιότητα είναι εμφανής ,οι σπασμωδικές κινήσεις δίνουν και παίρνουν , το θράσος έχει ξεπεράσει κάθε όριο , η ψευτιά και η αδικία συμπρωταγωνιστούν αλλά......η εξέλιξη του έργου δεν έρχεται όπως αυτοί αναμένουν....οι κινήσεις τους αντί να τρομάξουν και να φοβίσουν τους συνειδητοποιημένους Έλληνες....ΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ......

      Υπάρχουν όμως και Έλληνες συμφεροντολόγοι, φοβιτσιάρηδες οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό των κλεφτών και των δολοφόνων και δείχνουν τα δόντια τους στα ίδια τους τα αδέλφια τους Έλληνες χάνοντας όμως και οι ίδιοι την γη τους , την περιουσία τους και φυσικά την ίδια την ψυχή τους καθώς με δική τους πρωτοβουλια γίνονται προδότες της ίδιας της γενιάς τους........το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη.......»

      Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
      ....ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.......

      ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?????

      ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ???

      ΘΑ ΥΨΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ....Ή ΘΑ ΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ???????

      ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ.......ΤΩΡΑ.....!!!

      Διαγραφή
    4. Ελένη Κίτσου (φωτο)
      http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/05/KITSOYYYYYY-200x300.jpg

      ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ….
      ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ «ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟ»,….ΠΙΟ «ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ» ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ….

      ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ…… ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!!!

      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ……

      ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
      ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….
      ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ…

      ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ!!!!

      ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

      ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ, ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ……ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ»…..ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…!!!

      ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ!!!!
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ….
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ, ΠΑΡΑΛΟΓΑ…
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ….
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ…
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ…
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ…
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ…..

      ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ…

      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ…
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ…
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ….
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ…
      ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΘΝΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ…

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΒΡΑΧΟΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…..

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΌΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ….
      Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ….
      ΕΝΩΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
      ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
      ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΩΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ….ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…
      ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!
      ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ….
      ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ…
      ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΌΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΤΡΙΔΑΣ..
      ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ:
      » Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ»

      Διαγραφή
    5. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΚΒΙΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΓΥΦΤΟΡΕΜΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ''ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ''ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΠΡΕΖΟΝΙ??????????????ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 50.000 ΕΥΡΩ ΡΕ ΓΙΔΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ 20.000 ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ?????????????ΜΑΛΑΚΑ ΓΡΑΦΙΚΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    7. ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘ ΕΛΞΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ....ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ 2 ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ??

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive