Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Πώς να εξηγήσεις σε μια γυναίκα τι είναι οφσάιντ στο Καραϊσκάκη

Πώς να εξηγήσεις σε μια γυναίκα τι είναι οφσάιντ στο Καραϊσκάκη
Επειδή αργά ή γρήγορα θα συμβεί και θα αναγκαστείς να εξηγήσεις στη φίλη σου τι είναι οφσάιντ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Γιάννης Αυλακιώτης σε βγάζει από τη δύσκολη θέση και σου αποκαλύπτει τι πρέπει να κάνεις. Από χθες το βράδυ φίλοι μου δεκάδες απελπισμένοι άνδρες ανά τη χώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Φαντάσου να προσπαθείς για μια τριετία... τουλάχιστον (στην καλύτερη) να εξηγήσεις στην κοπέλα σου τι είναι το οφσάιντ και πότε καταλογίζεται και εκεί που έχεις καταφέρει να της δώσεις να καταλάβει και είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε ξαναρωτήσει ποτέ «Γιάννη τι βαθμό πρέπει να βγάλεις για να σου δώσουν τη σημαία στο ποδόσφαιρο;», να πέφτει πάνω σε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Τα παλάτια που έχτιζες τόσο καιρό στην άμμο, ο βοηθός τα κάνει συντρίμμια κομμάτια. Και φτου και απ’ την αρχή να της εξηγείς.  Και αυτή τη φορά δεν θα μπορείς να της πεις και τίποτα γιατί θα ‘χει δίκιο το κορίτσι. Άσε που ελλοχεύει ο κίνδυνος να πιστέψει ότι είσαι μυρωδιάς από ποδόσφαιρο και της λες άρες, μάρες, κουκουνάρες επειδή έχεις με τους κανονισμούς την ίδια σχέση που έχει ο Κόκε με την «δίαιτα του χαράματος» (δεν τρως τίποτα 5-7 τα χαράματα).  
Γι’ αυτό η λύση είναι μια φίλοι μου. Πείτε της ότι για τις υπόλοιπες ομάδες ισχύουν όσα έχει ήδη μάθει, απλώς το Καραϊσκάκη είναι σαν το Βατικανό. Ανεξάρτητο κρατίδιο με δικούς του νόμους και κανονισμούς, που καθορίζει ο πατήρ-Σάββας (ηγούμενος στο μοναστήρι). Λίγο το λιβάνι, λίγο τα κεριά, οι βοηθοί κάνουν κεφάλι και αντί να βλέπουν αυτά που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, βλέπουν κύκλους σαν τον Τάκη τον κυριλέ. 
Δώστε της λοιπόν 6 χαρακτηριστικά παραδείγματα για να νιώσει. Αν τα αποστηθίσει δεν θα ξανακούσετε ποτέ την ερώτηση «Τι έδωσε πάλι αυτός;».
1. Τι βλέπουμε όλοι: Ο Φορτούνης βγάζει την κάθετη στον Ιντέγε ο οποίος δεν καλύπτεται από κανέναν αντίπαλο. 
Τι βλέπει ο βοηθός:  Ο Φορτούνης χάνει μια εξαιρετική ευκαιρία να βουτήξει για πέναλτι και πασάρει στον Ιντέγε, τον οποίο καλύπτουν τρεις. Ποιοι; Αυτοί 3-0. 
2. Τι βλέπουμε όλοι: Ο αντίπαλος επιθετικός φεύγει στην πλάτη του Βιάνα και του Ρέτσου, που τον καλύπτουν και βγαίνει τετ α τετ με τον Καπίνο.
Τι βλέπει ο βοηθός: Ο αντίπαλος μπήκε σε απαγορευμένα χωρικά ύδατα, χωρίς να ζητήσει άδεια διέλευσης απ’ τον Σάββα. Βυθίσατε το «Χόρα». 
3. Τι βλέπουμε όλοι: Αντίπαλος Κατσουράνης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ καλύπτεται από 4 παίκτες του Ολυμπιακού. 
Τι βλέπει (και ακούει) ο βοηθός: Mayday, mayday. Mayday, mayday. Με έχει πιάσει τσιρλιπιπί. Αμολάω τη σημαία να γλιτώσω. 
4. Τι βλέπουμε όλοι: Ο Φορτούνης κάνει την πάσα στον Ιντέγε ο οποίος δεν καλύπτεται από κανέναν, σεντράρει απ’ τα πλάγια και πριν βρει τη μπάλα ο Σεμπά, αντίπαλος αμυντικός τη στέλνει στα δίχτυα. 
Τι βλέπει ο βοηθός: Τον Σάββα και τον ευεργέτη να διαβαίνουν μεγάλο δρόμο και να έρχονται στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο για να του ευχηθούν καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στη νέα του δουλειά ως συλλέκτης σπέρματος άγριων αλόγων του Πεταλά, αν σηκώσει τη σημαία. 
5. Τι βλέπουμε όλοι: Αντίπαλο επιθετικό να φεύγει πίσω από τη σέντρα και να βγαίνει τετ α τετ με τον Καπίνο, ο οποίος έχει παραδώσει τα όπλα και περιμένει το μοιραίο. 
Τι βλέπει ο βοηθός: Τον Κώστα Πρέκα να του λέει: «Λέτε ψέματα. Ψέματα. Οι βοηθοί δεν παραδίνονται ποτέ. Ελάτε να τα πάρετε. Ελάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε».
6. Τι βλέπουμε όλοι: Ο Φορτούνης παίζει το ένα δυο με τον Σεμπά και ενώ είναι δυο μέτρα ακάλυπτος μπαίνει στην περιοχή και μετά από ένα εξαιρετικό τόλουπ που βαθμολογήθηκε με 8,7 από τον Αλέξη Κωστάλα και 9,5 από την Γκαλένα Βελίκοβα πέφτει και κερδίζει το πέναλτι. 
Τι βλέπουν βοηθός και διαιτητής: Τη χρηματιστηριακή αξία του Φορτούνη να ξεπερνάει ακόμα και εκείνη του Κριστιάνο και του Πουλίδο. Ο επίτιμος δημότης Βούλας (τον ανακήρυξε ο “Τζόλε” επειδή επισκέπτεται την (άσπρη) βούλα πιο τακτικά και απ’ τον δήμαρχο της περιοχής) χόρεψε ρούμπα τους αντιπάλους του και αφού ανατράπηκε απ’ τον απόγονο του Κολτσίδα δικαίως κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του, όπως επιβεβαιώνει και το Instagram replay του Κώστα-Τσέλσι. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

    Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

    Συνολικές προβολές σελίδας

    Αναγνώστες

    Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

    Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
    politisvaris1@yahoo.gr

    Blog Archive