Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. Απειλές και ίντριγκες για το στέμμα!

Εβγαλαν το... κεντρί τους και πάλεψαν μέχρι τέλους -με κάποιες να κάνουν μέχρι και «bullying» στις συνυποψήφιές τους- για τον φετινό τίτλο της βασίλισσας του Καρναβαλιού στην Πάτρα! Καλλονές από τον νομό Αχαΐας αλλά και απ' όλη την Ελλάδα διεκδίκησαν -με κάθε μέσο- την τιμητική θέση, ωστόσο μία ήταν εκείνη που ξεχώρισε και κέρδισε τον θρόνο και το στέμμα της Queen Bee πάνω στο άρμα με θέμα μια... κυψέλη! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ...

Η 26χρονη δασκάλα και χορεύτρια Bollywood χορών Αντρια Παναγιωτοπούλου ξεχώρισε από τις 22 τελικές υποψήφιες, ενώ έφτασε και στην τετράδα που παίδεψε πολύ τους κριτές!
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», μία από τις υποψήφιες για τον τίτλο της βασίλισσας δέχτηκε ως και απειλές από συνυποψήφιά της. «Αν δεν αποσυρθείς, θα το μετανιώσεις εσύ και η οικογένειά σου» της είπε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η «θερμόαιμη» καλλονή, γεγονός που άρχισε να συζητιέται στα καρναβαλικά «πηγαδάκια».
Η κοπέλα αναγκάστηκε να κάνει πίσω και να ανοίξει τον δρόμο στην αδίστακτη συμμετέχουσα στον διαγωνισμό, η οποία όμως δεν κατάφερε να ανεβεί στο άρμα, που θα πάρει μέρος στις μεγάλες παρελάσεις το επόμενο Σαββατοκύριακο στις κεντρικές οδούς της Πάτρας. Ασφαλώς επρόκειτο για πρωτοφανές φαινόμενο, το οποίο τρόμαξε προς στιγμήν και άλλες κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή.
Οι καλά γνωρίζοντες λένε πάντως ότι η συγκεκριμένη υποψήφια έχει συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο και στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις, όπου ήθελε να βγάλει από τη μέση τις αντιπάλους της με όπλο της τις απειλές και τους εκβιασμούς.
Θετικά σχόλια
Οπως μάθαμε, οι υπεύθυνοι ήθελαν εξαρχής να επιλέξουν ένα κορίτσι «άκαυτο» και όχι απαραίτητα επαγγελματία μοντέλο, γι' αυτό και από τον πρώτο κιόλας γύρο απορρίφθηκαν η Σταρ Πελοπόννησος 2016 Χρυσούλα Ανδρουτσοπούλου και η σούπερ σέξι χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ, η οποία κρίθηκε «πολύ αποκαλυπτική» για το στέμμα της βασίλισσας μέλισσας.
Επίσης, ανάμεσα στις υποψήφιες ήταν και η Μις Πελοπόννησος 2014 Μαρία Ψηλού, η οποία, αν και συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια, τελικά έχασε τον τίτλο «στη στροφή» από την 26χρονη Αντρια.
Θα πρέπει να πούμε πως, σύμφωνα με τις πηγές μας, φέτος η επιλογή ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αφού ήταν πολλές οι πανέμορφες κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή.
Αλλωστε ο τίτλος της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού είναι ένα συν στο βιογραφικό, ιδιαίτερα των μοντέλων.
Ο χορός και η συμμετοχή της σε ταινία του Bollywood
Ποια είναι η γλυκιά Αντρια Παναγιωτοπούλου, που θα παρελάσει στις 25 και 26 Φεβρουαρίου ως βασίλισσα μέλισσα;
Η 26χρονη με καταγωγή από την Πάτρα είναι πτυχιούχος του πανεπιστημίου της πόλης της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά, έχει σπουδάσει πιάνο, μουσική και χορό και σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια χορού. Εχει συμμετάσχει στην ταινία του Bollywood «Between you and me» ως κεντρική χορεύτρια και έχει αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο στους επαγγελματίες πανελλαδικά, αλλά και τον τίτλο «Bollywood Star of the Year» στον 3ο διεθνή διαγωνισμό που έγινε υπό την αιγίδα της UNESCO πέρυσι τον Ιούλιο. Λατρεύει το Πατρινό Καρναβάλι κι από μικρή συμμετείχε σε αυτό ως μέλος πληρώματος.
Ετσι, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή για τον τίτλο της βασίλισσας, κάτι που τελικά τη δικαίωσε, αφού οι κριτές τη θεώρησαν κατάλληλη γι' αυτήν τη θέση, αν και η αλήθεια είναι πως είχε πολύ δυνατό ανταγωνισμό. Μάλιστα, όπως έχει πει η ίδια, ο χορός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καρναβαλικής διασκέδασης, γι' αυτό το επόμενο Σαββατοκύριακο θα τα δώσει όλα μαζί με τις... μέλισσές της πάνω στην κυψέλη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive