Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Στήνουν «αντιμνημονιακό μπλογκ»: Λαφαζάνης, Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου, Λαπαβίτσας


Μία επανένωση πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν αποχωρήσει πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 έλαβε χώρα στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη «Τρίτο Μνημόνιο: Η ανατροπή μίας ανατροπής»...
Έτσι η παρουσίαση του νέου βιβλίου αναμένεται να προκαλέσει πλήθος σχολίων καθώς άφησε έντονα στον... αέρα την αίσθηση ενός «προπομπού» μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ των παρευρισκόμενων προσώπων.

Στο πάνελ της συζήτησης βρέθηκαν οι Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μανόλης Γλέζος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Αλέκος Αλαβάνος, Κώστας Λαπαβίτσας και Ελένη Πορτάλιου.

Άλλωστε η Νάντια Βαλαβάνη στην τοποθέτηση της ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο σχηματισμός του πάνελ «δεν ήταν τυχαίος».Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Νομίζω ότι το τραπέζι του πάνελ δεν είναι τυχαίο. 


Το διαπερνάει ένα κοινό νήμα που δεν αφορά μόνο το παρελθόν αλλά ελπίζω και σχεδόν εκφράζω με βεβαιότητα το παρόν και το μέλλον» τόνισε με νόημα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιδεικνύοντας μεγαλύτερη εγκράτεια από τους υπόλοιπους συνομιλητές της στο ενδεχόμενο συνεργασιών, επεσήμανε: «Σε μία περίοδο σύγχυσης όπου πολλά πρόσωπα και πράγματα δεν είναι αυτό που φαίνονται, έχει πάντα σημασία να μην μπερδεύουμε τους πολίτες συμμετέχοντας σε πολιτικές συνάξεις».

«Τιμώ και μπορώ να συνυπάρχω με τους ανθρώπους που υπερασπίστηκαν τα κεκτημένα της δημοκρατίας» τόνισε σχολιάζοντας το «τραπέζι» της παρουσίασης.

«Ή όλοι μαζί θα πάμε ή χώρια θα πεθάνουμε είναι φανερό. Είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε μέτωπο. Με τέτοιες εκδηλώσεις, εδώ πραγματικά μπορεί να ξεκινήσει η προσπάθεια για να σχηματίσουμε αυτό το μέτωπο» εκτίμησε ο Κωστής Λαπαβίτσας ενώ ο Αλέκος Αλαβάνος από την πλευρά του υπογράμμισε πως «Χρειάζεται να είμαστε όσο πιο πολλοί γινόμαστε ώστε να μη χαθεί η μάχη».

Ο Μανόλης Γλέζος εξέφρασε πως είναι αναγκαίο σε ενδεχόμενες εκλογές να πούμε στον ελληνικό λαό ότι εμείς είμαστε εγγυητές για να πάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Γιάνης Βαρουφάκης, Δημήτρης Στρατούλης, Αλέξης Μητρόπουλος και Στάθης Σταυρόπουλος.

5 σχόλια:

  1. Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ??
    «ΕΧΩ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» 18/5/2015
    Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Σχήμα λόγου» η κατάργηση του Μνημονίου
    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113526953

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΕΤΑΙ,ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΕΙ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ??
    https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

    1=ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΒΟΥΛΗ,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

    2=Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»..

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ..!!!!

    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ Α’262-17/12/2014 ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/11167801_1763872723836232_3473335247888286093_o.jpg

    εδώ τα λεει και ο ιδιος ο βαρουφακης ξερολα Ελληνα,εσενα δεν σε ενδιαφρει,τα παιδια σου και το μελλον τους δεν σε ενδιαφερουν ??

    https://www.youtube.com/watch?v=ew3jJ24uCTo

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΕΤΣΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μονο που βλεπω ειναι τους δυο πρωην οπαδους του καρατζαφερη
    να εχουν ερθει σε πληρη αρμονια στα ψευτο δις του σωρρα και η
    δευτερη ομοιοτητα των πρωην οπαδων ειναι πως δεν πιστευουν στο
    αγιο φως ..... ή μηπως κανω λαθος; εχει συμπτωσεις η ζωη πολλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΑ ΑΥΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ...
      ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..!!!!
      http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

      ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ..!!!

      ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
      http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

      ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
      http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

      «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

      ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΥΡΙΟ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

      ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"??

      ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΚΤΟΣ,ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ,ΠΟΣΟ???

      ΟΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ…!!!!



      Διαγραφή
    2. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ,ΕΙΔΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...

      ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ??

      ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ "ΕΧΘΡΟ"..!!!

      ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ,ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΟΜΩΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ....

      *****Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε******

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive