Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ & ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΙΣ...

Τι δεν καταλαβαίνεις;
Χρειάζεται κάτι παραπάνω για να καταλάβουμε ότι το ερπετό αυτό στηρίζει το ΙΣΙΣ;
 
Οι εχθροί του ΙΣΙΣ πλασάρονται ως εχθροί της ΕΕ, που οι ηγεσίες της είναι εχθροί των εθνών τους και εμπορεύονται το κλεμμένο συριακό πετρέλαιο από τους καννίβαλους που υποστηρίζει το έγκλημα του πλανήτη, ο οικονομικός Χίτλερ.  Μπορεί κανείς να καταλάβει ότι όσοι κατηγορούν τον Πούτιν είναι υπάλληλοι του Σόρος....
Ανήκουστη δήλωση από το φίλο των λάθρο και των ΜΚΟ - Τ. Σόρος: «Ο Πούτιν είναι ο κίνδυνος για την Ευρώπη όχι η ISIS»! 
https://kushiteprince.files.wordpress.com/2015/08/george-soros1.jpg

get-εξάρτημα-1111-587x440
Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν τεράστιο λάθος που πιστεύουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σύμμαχος στην μάχη κατά της ISIS, επισημαίνει ο διεθνής κερδοσκόπος και χρηματοδότης των λαθρο και των ΜΚΟ, Τζορτζ Σόρος, σε άρθρο του στην βρετανική εφημερίδα Guardian.
     "Στόχος του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι να οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση σε αποσύνθεση και ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχει αυτό είναι να πλημμυρίσει την Ευρώπη με πρόσφυγες από τη Συρία", λέει ο άνθρωπος που σε προηγούμενα άρθρα του έχει καταφερθεί κατά των κλειστών συνόρων στην Ευρώπη ενώ χρηματοδοτεί ΜΚΟ που φέρουν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη.
      Στο επίμαχο άρθρο του, o Σόρος επισημαίνει ακόμη ότι Ε.Ε. και Ρωσία επιδίδονται σ΄ένα bras de fer και το θέμα είναι ποια θα καταρρεύσει πρώτη: «Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε γιατί οι ΗΠΑ και οι ηγέτες της Ε.Ε πιστεύουν τα λόγια του Πούτιν και δεν τον κρίνουν από την συμπεριφορά του. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι οι δημοκρατικοί πολιτικοί προσπαθούν να καθησυχάσουν τους πολίτες ζωγραφίζοντάς τους μια πιο όμορφη πραγματικότητα από αυτή που ισχύει. Είναι γεγονός ότι, η Ρωσία του Πούτιν και η Ε.Ε έχουν εμπλακεί σ' έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο: το ερώτημα είναι ποια από τις δύο θα καταρρεύσει πρώτη».
      Συνεργάτης των Ναζί και χρηματοδότης της Αραβικής Άνοιξης, ο Τζορτζ Σόρος χτυπά τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης για την απόρριψη των ορδές των παράνομων αλλοδαπού μουσουλμανικής freeloaders και τζιχαντιστές
     Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν κατηγόρησε τον Σόρος, ο οποίος γεννήθηκε στην Ουγγαρία, ότι εκ προθέσεως διευκολύνει (κατά πάσα πιθανότητα χρηματοδοτεί) την εισβολή των εκατομμυρίων μουσουλμάνων, προκειμένου να καταστρέψει την κυριαρχία των εθνών της ΕΕ. "Αυτή η εισβολή οδηγείται τόσο από ανθρώπινους διακινητές της πολύ αριστερής ακτιβιστικής πτέρυγας, που υποστηρίζει κάτι που αποδυναμώνει το έθνος-κράτος," δήλωσε ο Ορμπάν.

George Soros απαιτήσεις της ΕΕ Αποδοχή 1 εκατομμύριο πρόσφυγες (Κοστολόγηση; 15 δισεκατομμύρια ευρώ) ετησίως για άμεσο μέλλον

Breitbart :   Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros έχει επιβεβαιώσει ότι θέλει να φέρει κάτω από τα σύνορα της Ευρώπης, μετά την καταγγελία της περασμένης εβδομάδας από τον Ούγγρο Πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν.

Σόρος έχει εκδοθεί πλέον ένα  email  δήλωση  Bloomberg Business, υποστηρίζοντας τα θεμέλια του να βοηθήσει "διατηρήσει τις ευρωπαϊκές αξίες», ενώ οι ενέργειες του κ Oban στην ενίσχυση της ουγγρικά σύνορα και να σταματήσει μια τεράστια εισροή των μεταναστών "υπονομεύουν αυτές τις αξίες."

"Το σχέδιό του αντιμετωπίζει την προστασία των εθνικών συνόρων, όπως ο στόχος και των προσφύγων ως εμπόδιο," πρόσθεσε ο κ Soros. «Το σχέδιό μας αντιμετωπίζει την προστασία των προσφύγων και των αντικειμενικών και των εθνικών συνόρων ως εμπόδιο. "

George Soros είναι μια σταθερή υποστηρικτής των διακρατικών οργανισμών, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, και του Ιδρύματος του Open Society (ΠΔΚ) παρέχει βοήθεια για τους ακτιβιστές υπέρ της μετανάστευσης. Είναι γνωστό για την υποστήριξή του για την «προοδευτική» αιτίες, όπως το Κέντρο για την Αμερικανική Πρόοδο, Χίλαρι Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Σύλληψη-Σόρος
Η ιστοσελίδα OSF εξηγεί: «Πιστεύουμε ότι η πολιτική μετανάστευσης και ασύλου θα πρέπει να στηρίζεται στην οικονομική και δημογραφική πραγματικότητα, δεν καθοδηγείται από προσωρινές πολιτικές σκοπιμότητες ή δημοφιλείς παρανοήσεις.

Ο κ Orban  δήλωσε σε συνέντευξή του  τον περασμένο μήνα ότι η μετανάστευση και η πολυπολιτισμικότητα θέτουν σε κίνδυνο "χριστιανικές ρίζες" της Ευρώπης και τη δημιουργία "παράλληλων κοινωνιών". Οι Ευρωπαίοι, είπε, θα πρέπει να "κολλήσει σε χριστιανικές αξίες μας" και "Η Ευρώπη μπορεί να σωθεί», αλλά μόνο εάν «παίρνουν στα σοβαρά τις παραδόσεις, τις χριστιανικές ρίζες και όλες τις αξίες που αποτελούν τη βάση του πολιτισμού της Ευρώπης." 
 CQAPM9YW8AAv-Um

"Το σχέδιό του αντιμετωπίζει την προστασία των εθνικών συνόρων, όπως ο στόχος και των προσφύγων ως εμπόδιο," πρόσθεσε ο κ Soros. «Το σχέδιό μας αντιμετωπίζει την προστασία των προσφύγων και των αντικειμενικών και των εθνικών συνόρων ως εμπόδιο. "

George Soros είναι μια σταθερή υποστηρικτής των διακρατικών οργανισμών, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, και του Ιδρύματος του Open Society (ΠΔΚ) παρέχει βοήθεια για τους ακτιβιστές υπέρ της μετανάστευσης. Είναι γνωστό για την υποστήριξή του για την «προοδευτική» αιτίες, όπως το Κέντρο για την Αμερικανική Πρόοδο, Χίλαρι Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Σύλληψη-Σόρος

Η ιστοσελίδα OSF εξηγεί: «Πιστεύουμε ότι η πολιτική μετανάστευσης και ασύλου θα πρέπει να στηρίζεται στην οικονομική και δημογραφική πραγματικότητα, δεν καθοδηγείται από προσωρινές πολιτικές σκοπιμότητες ή δημοφιλείς παρανοήσεις.

Ο κ Orban  δήλωσε σε συνέντευξή του  τον περασμένο μήνα ότι η μετανάστευση και η πολυπολιτισμικότητα θέτουν σε κίνδυνο "χριστιανικές ρίζες" της Ευρώπης και τη δημιουργία "παράλληλων κοινωνιών". Οι Ευρωπαίοι, είπε, θα πρέπει να "κολλήσει σε χριστιανικές αξίες μας" και "Η Ευρώπη μπορεί να σωθεί», αλλά μόνο εάν «παίρνουν στα σοβαρά τις παραδόσεις, τις χριστιανικές ρίζες και όλες τις αξίες που αποτελούν τη βάση του πολιτισμού της Ευρώπης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive