Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑΪΚΑΤΖΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 1– 0. ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ. Σιμόπουλος Βασίλης, έμπορος λαϊκών αγορών (λαϊκατζής), φιλοξενούμενος στο Enikos.gr, ανέκρινε κυριολεκτικά το νέο πρόεδρο της Ν.Δ.Κυριάκο Μητσοτάκη και τον νίκησε κατά κράτος, αναγκάζοντάς τον να ομολογήσει, ότι ψήφιζε τα Μνημόνια υπό τον φόβο της διαγραφής (λόγω κομματικής πειθαρχίας, που άλλοι αψήφησαν και διαγράφηκαν....
επιλέγοντας όμως την αντίσταση στους εκβιασμούς των δανειστών), αλλά κυρίως και την ενοχή της τότε ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας για τα δομημένα ομόλογα του 2005-2007, καθώς και τις ευθύνες των (διορισμένων από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ), ηγεσιών των Ταμείων Ασφάλισης (που «ήταν άσχετοι μεν, αλλά είχαμε ως κόμμα την άποψη να τακτοποιηθούν κολλητοί και φίλοι», όπως είπε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στον «λαϊκατζή» Β. Σιμόπουλο), που ανεύθυνα και ατιμωρητί, τα χρεοκόπησαν, όπως συνέβη και με το PSI, που επέφερε βαρύτατο πλήγμα στα διαθέσιμα των Ταμείων και τον πλήρη ακρωτηριασμό τους, καθώς και την χρεοκοπία των ομολογιούχων (με ευθύνη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, καθώς και με την «ευγενική συμμετοχή» του Λουκά Παπαδήμου, του τραπεζίτη-εντολοδόχου των δανειστών). 
Δείτε το παρακάτω βίντεο, μετά από το 24ο και μέχρι το 28 λεπτό: https://www.youtube.com/watch?v=vJig4g_ld9s
Απλός Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive