Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΩΡΑ. Πορτοκαλής ή κίτρινος συναγερμός.Το χιόνι σκέπασε τη χώρα

Το επόμενο εικοσιτετράωρο οι χιονοπτώσεις θα συνεχίσουν, ενώ στα ορεινά περάσματα, τη Ντόπρουτζα της Βορειοανατολικής Βουλγαρίας και την περιοχή του Ράζγκραντ  θα έχει χιονοθύελλες και χιονοστιβάδες, προβλέπει η πρόγνωση του Εθνικού Ινστιτούτου Μετεωρολογίας και Υδρολογίας της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών. Σε 25 νομούς κηρύχτηκε πορτοκαλής ή κίτρινος συναγερμός εξαιτίας της κακοκαιρίας την Κυριακή, ανακοίνωσε η υπηρεσία «Οδικές Υποδομές»....
Από την υπηρεσία συμβουλεύουν τους οδηγούς να αποφεύγουν τα ταξίδια στις συγκεκριμένες περιοχές, ή σε περίπτωση πως το ταξίδι είναι αναγκαίο, τα αυτοκίνητά τους να είναι εξοπλισμένα για χειμερινές συνθήκες.
«Πορτοκαλί συναγερμό» κηρύχτηκε στους νομούς Πλέβεν, Λόβετς, Γκάμπροβο, Βελίκο Τάρνοβο, Ρούσε, Ταργκόβιστε, Ράζγκραντ, Σούμεν, Πάζαρτζικ, Πλόβντιβ, Στάρα Ζαγκόρα, Σλίβεν, Γιάμπολ, Χάσκοβο, Κάρτζαλι και Σμόλιαν. Σε άλλους 11, συμπεριλαμβανομένης της Σόφιας, κηρύχθηκε «κίτρινο συναγερμό». Εάν είναι απαραίτητο, η κυκλοφορία μπορεί να διακοπεί για την απομάκρυνση χιονιού από τα τμήματα του οδικού δικτύου. Η υπηρεσία «Οδικές Υποδομές» προειδοποιεί πως σε περίπλοκες καιρικές συνθήκες τη νύχτα το Σάββατο μπορεί να διακοπεί εξ ολοκλήρου η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο 3ης τάξης. Περιορισμένη είναι η κυκλοφορία αυτοκινήτων στο δρόμο Κουμπράτ-Ράζγκραντ λόγω δυστυχήματος με φορτηγό - δεξαμενή πετρελαίου. Η ομίχλη περιορίζει την ορατότητα στην εθνική οδό «Trakia», στους νομούς Πλέβεν, Μπλαγκόεβγκραντ και Ταργκόβιστε, μεταδίδει η Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία. Τα οδοστρώματα σε όλη τη χώρα είναι υγρά, στις ορεινές περιοχές είναι παγωμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive