Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΑΙΧΜΗΡΑ Μηνύματα Λαφαζάνη – Στρατούλη σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ.ΒΙΝΤΕΟ



Μηνύματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ έστειλαν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης, κατά τις τελετές παράδοσης - παραλαβής στα υπουργεία από τα οποία αποχωρούν, έπειτα από τον ανασχηματισμό της Παρασκευής. «Φεύγω από το υπουργείο, αλλά συνεχίζω να είμαι παρών, στη μάχη που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υποστηρίζω πλήρως....
την ενότητα, μέσω της διαφορετικότητας των απόψεων, η οποία πρέπει να συνεχιστεί και το μέλλον», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Διαφωνώ με τη συμφωνία. Δεν απογοητεύομαι. Θα αγωνιστώ για να γίνει το νέο μνημόνιο μια μικρή παρένθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Νομίζω ότι εκφράζω τα αισθήματα των στελεχών», είπε ο απερχόμενος υπουργός Περιβάλλοντος.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, υπάρχουν εναλλαγές στην πολιτική, πρέπει κανείς να δείχνει αντοχή στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές.


VIDEO-ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ από realmedialive

Στρατούλης: Θα αγωνιστώ η υποχώρηση της κυβέρνησης να είναι προσωρινή

«Θα αγωνιστώ ώστε η υποχώρηση της κυβέρνησης να είναι προσωρινή και για να μην αναλάβει η κυβέρνηση δεσμεύσεις που θα ακυρώνουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε ο Δημήτρης Στρατούλης.
Όπως τόνισε ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός, «δεν αναιρείται η στήριξή μου στην κυβέρνηση για την εφαρμογή των προγραμματικών της δεσμεύσεων»,
«Θα προσπαθήσω, μέσα από τη Βουλή και τους αγώνες, να στηρίξω την κοινωνική ασφάλιση», σημείωσε ο ίδιος.


VIDEO - ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ 
από realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive