Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Τεκνατζού και η Γερμανού; Ζευγάρι η 55 χρονη Ναταλία Γερμανού με τον 25χρονο Ιωάννου;

Ζευγάρι η Ναταλία Γερμανού με τον 25χρονο Ιωάννου;Οι νέες φήμες θέλουν τώρα την Ναταλία Γερμανού ζευγάρι με τον Μάνο Ιωάννου, τον 25χρονο ηθοποιό από τους Βασιλιάδες.
Τα δημοσιεύματα θέλουν την Ναταλία και τον Μάνο σε διαχυτικά ενσταντανέ στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο νεαρός ηθοποιός είχε βρεθεί στο πλαίσιο περιοδείας. 
«Κάποιοι έχουν την ευγενή καλοσύνη, επειδή δεν τους αρέσει προφανώς να θεωρούν ότι είμαι στο ράφι -και να είναι καλά οι άνθρωποι- να με ζευγαρώνουν κατά καιρούς με διάφορους, ευτυχώς για μένα, πάντα νέους και ωραίους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας», είχε πει η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου στις 5 Ιουλίου, που την είχε ρωτήσει συγκεκριμένα για τον νεαρό ηθοποιό....

Και η Ναταλία συνέχιζε: «αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφονται κατά καιρούς για μένα, τότε δεν θα ήμουν τους τελευταίους 9-10 μήνες μόνη μου. Αλλά, παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι θα μπαίνω κάθε φορά στη διαδικασία να απαντώ διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας, γιατί πλέον έχει καταντήσει γραφικό».

2 σχόλια:

  1. Τωρα το πηρατε πρεφα οτι ειναι πουτανατζου,εχμ συγγνωμη τεκνατζου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς της κάνουν καλό τα τεκνά αφού στα 55 εξακολουθεί να είναι φράπα. Αφού είναι έτσι, χαλάλι της! Άντε και στα δικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive