Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ !! Χημικά στο Σύνταγμα για το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής. Έπεσε και ξύλο ανάμεσα σε μέλη του κόμματος και τα ΜΑΤ. ΒΙΝΤΕΟ


Χημικά στο Σύνταγμα για το συσσίτιο της Χρυσής ΑυγήςΈνταση επικρατεί αυτή την ώρα στο Σύνταγμα ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και σε άνδρες της αστυνομίας, όπου έγινε ρίψη χημικών και σημειώθηκαν συμπλοκές, στην προσπάθεια του κόμματος να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το συσσίτιο ενόψει Πάσχα.
Παρά τις προειδοποιήσεις του δημάρχου Γ. Καμίνη ότι δεν θα επιτρέψει το συσσίτιο, που το χαρακτήρισε «συσσίτιο μίσους», νωρίς το πρωί φορτηγό με τρόφιμα έκανε την εμφάνιση του στο Σύνταγμα.
Οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα είναι αποκλεισμένοι. Αυτοί τη στιγμή κλειστές είναι η Βασ. Σοφίας και η Αμαλίας.  Η Αστυνομία πάντως υποστηρίζει ότι η Εισαγγελία... έχει δώσει εντολή να γίνουν προσαγωγές ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος ανταπαντά ότι δεν θα επιτρέψουν να προσαχθεί κανείς, καθώς, όπως λέει, δεν κάνουν κάτι παράνομο. 

 










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive