Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Προς επίταξη για ΠΝΟ - Ίσως για αγρότες, σίγουρα στις Κατσίκες. ΜΟΝΟ οι πεθερές γλυτώνουν!



Για πέμπτη ημέρα παραμένουν δεμένα τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ οι ναυτεργάτες αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, με την απεργία να συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη το πρωί. 
Στις 5 το απόγευμα αναμένεται συνάντηση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με τον υπουργό Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη,..

προκειμένου να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στα αιτήματα των ναυτεργατών που συνεχίζουν για πέμπτη ημέρα τις κινητοποιήσεις τους. Η διοίκηση της ΠΝΟ έκανε δεκτή σήμερα την πρόσκληση του υπουργού, μετά την χθεσινή άρνησή της να προσέλθει σε διάλογο.
Την Κυριακή, οι ναυτεργάτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία, ζητώντας την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου που προωθείται από το υπουργείο Ναυτιλίας, το οποίο προβλέπει αλλαγές στον τρόπο δρομολόγησης των πλοίων, στην επάνδρωση αλλά και υπογραφή ατομικών συμβάσεων στα κατώτερα πληρώματα των ποντοπόρων. 
Ο υπουργός Ναυτιλίας διαμήνυσε ότι όσο η πόρτα του διαλόγου μένει ανοικτή, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε επιστράτευση και ότι η προσπάθεια για εξεύρεση λύσης συνεχίζεται, με δεδομένο ωστόσο το στενό δημοσιονομικό πλαίσιο, το οποίο δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν μπορεί να επιτραπεί ο αποκλεισμός της νησιωτικής Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive