Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Αύριο Κυριακή ο αγώνας Πανθρακικού - Ολυμπιακού. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Αναβολή στο ματς, πάει για αύριο (27/1, 17:15)
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΠΩΣ τα διεθνή πρακτορεία στοιχημάτων γνώριζαν και μετέδιδαν ότι ο αγώνας θα αναβληθεί 25 λεπτά πρίν ο Διαιτητής ανακοινώσει την απόφασή του για αναβολή; ΠΟΙΟΙ "κανονίζουν" τους αγώνες; Για αύριο, Κυριακή μετατέθηκε, όπως ορίζει ο κανονισμός, η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα (26/1, 17:15) στο γήπεδο της Κομοτηνής. Ο διαιτητής Απόστολος Αμπάρκιολης από τον σύνδεσμο διαιτητών Μακεδονίας, αποφάσισε να μην ξεκινήσει η αναμέτρηση, η οποία αν δεν διεξαχθεί και αύριο θα πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών. Ο Ελληνας ρέφερι,...
επιθεώρησε το γήπεδο για πρώτη φορά γύρω στις 15:00 και είχε εκφράσει εξ αρχής τις αμφιβολίες του για το αν θα μπορέσει να διεξαχθεί το ματς. Η πρώτη αναγνώριση του αγωνιστικού χώρου έγινε από τον τέταρτο διαιτητή στις 12:00 και όπως τόνισε βάσει των συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα δεν υπήρχε λόγος να μην διεξαχθεί το ματς. Παρότι το συνεργείο του γηπέδου δούλευε πυρετωδώς για να είναι ευδιάκριτες οι γραμμές, πράγμα που έγινε όπως είδαμε κι από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ο Αμπάρκιολης φοβήθηκε το νερό.
Οι δυο ομάδες και το διαιτητικό τρίο ως όφειλαν βγήκαν για το καθιερωμένο ζέσταμα κι ακολούθως έφυγαν για τα αποδυτήρια, περιμένοντας την οριστική απόφαση του διαιτητή.
Οπως τόνισε ανεπίσημα και το οποίο λογικά θα αναγράψει και στο φύλλο αγώνα, ο Αμπάρκιολης φοβήθηκε επειδή υπήρχε συσσωρευμένο νερό, το οποίο με την πάροδο του χρόνου και την πτώση της θερμοκρασίας θα πάγωνε.
Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα
Στο φύλλο αγώνα, ο Αμπάρκιολης έγραψε ότι λόγω της αδιάκοπης χιονόπτωσης ο αγωνιστικός χώρος είχε γίνει λασπώδης και βαρύς.
Η ανακοίνωση της λίγκας
«Σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Α. Αμπάρκιολη, ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναβάλλεται, εξ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ (Άρθρο 21) θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:15».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Μετά από απόφαση του διαιτητή κ. Αμπάρκιολη η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό αναβάλλεται εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.
Οι δύο ομάδες βάση κανονισμού είναι υποχρεωμένες να βρεθούν αύριο (27/1) την ίδια ώρα στο γήπεδο για να δουν αν μπορεί να διεξαχθεί το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive