Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο κόμμα ίδρυσε η Τσιτσιολίνα! Η αγέραστη Ιταλίδα πορνοστάρ και πρώην βουλευτίνα αποφάσισε να κάνει δυναμική επιστροφή στην πολιτική.


Νέο κόμμα ίδρυσε η Τσιτσιολίνα!Η 61χρονη Ιλόνα Στάλερ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της πασίγωστης Τσιτσιολίνα, με την αμέριστη συμπαράσταση του συντρόφου της Λούκα ντι Κάρλο ίδρυσε ένα νέο πολιτικό σχηματισμό. Το όνομα αυτής της φιλόδοξης κίνησης ταιριάζει απόλυτα στα «πιστεύω» της και είναι DNA (από τα αρχικά των λέξεων Democrazia Natura Amore, δηλαδή Δημοκρατία Φύση Αγάπη). Με την κίνησή της αυτή η Τσιτσιολίνα κατάφερε για ακόμη μία φορά να πυροδοτήσει το πολιτικό, αλλά και το ερωτικό πάθος των Ιταλών. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει την παλιά τακτική της να εκφωνεί πολιτικούς λόγους με το πληθωρικό στήθος της σε κοινή θέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive