Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Στον ειδικό χώρο κράτησης αδειούχων το "Απρόσωπο" Πακιστανικό τέρας. Γιατί του άλλαξαν.. κλουβί


Στον ειδικό χώρο κράτησης αδειούχων ο 19χρονος ΠακιστανόςΣε έναν ειδικό χώρο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο 19χρονος Πακιστανός που κρατείται στις φυλακές Αυλώνα. 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον πήραν από το κελί που αρχικά τον είχαν τοποθετήσει μαζί με άλλους τέσσερις Κούρδους και τον έβαλαν στον ειδικό χώρο κράτησης των αδειούχων. Αλλά όπως λένε, εκεί θα παραμείνει για λίγες ώρες ή μερικές ημέρες. Ωστόσο, σε αυτόν το χώρο πέρασε την πρώτη του νύχτα το τέρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 19χρονος Πακιστανός δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από τους υπόλοιπους έγκλειστους ενώ κάποιοι επιχείρησαν ακόμη και να τον λιντσάρουν. Και γι’ αυτό το λόγο,... οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών τον τοποθέτησαν στον ειδικό χώρο κράτησης των αδειούχων, ο οποίος για την ώρα, είναι άδειος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive