Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ενημέρωση - ΕΚΚΛΗΣΗ για τη 13 χρονη Ελληνοπούλα που παλεύει για την υγεία της

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ 10 !! ΣΤΑ 10.000.000 ! ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ;;
Αναλάβαμε μια πρωτοβουλία, -σαν άνθρωποι- μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ενός 13χρονου παιδιού κινδυνεύει άμεσα η υγεία, όχι από γνωστές αρρώστιες ή ατύχημα, αλλά συνεπεία ΠΕΙΝΑΣ που οδήγησε την υγεία του μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Θα τα πούμε ΟΛΑ σήμερα, γιατί η εχεμύθεια οδηγεί -μόνο εμάς- και την πίεσή μας να χτυπάει 20άρια. Ας τα μοιραστούμε μήπως ξαλαφρώσουμε. Το πρόβλημα ξεκινάει απο την ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ του πα-τέρα τους που εγκατέλειψε πρίν 4 περίπου χρόνια, ΠΕΝΤΕ ανήλικα στη μοίρα τους. Η μάννα τους όσο ηρωίδα κι αν είναι δεν μπόρεσε και ΔΕΝ μπορεί να εξασφαλίσει ούτε την βασική τους διατροφή αφού δεν έχει κανένα οικονομικό πόρο...

Η ΣΤΑΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΗΜΟΥ, ΣΧΟΛΕΙΟΥ !!
Το θέμα γνωρίζουν ΟΛΟΙ, (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) η Εκκλησία ΣΙΩΠΑ, το ΚΡΑΤΟΣ εξαντλεί την... ευθύνη του δίνοντας 230 ευρώ στους 2 δύο μήνες. ΔΗΜΟΣ έστειλε βοήθεια 3 kg χόρτα και 5 πορτοκάλια ΣΑΠΙΑ. 
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ τώρα. Αν χαρακτηρίζαμε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ την στάση του, θάταν επιεικέστατος ο χαρακτηρισμός.
Λίγες μέρες πριν το παιδί ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ  αφού είχε να βάλει φαϊ στο στόμα του πάνω απο 3-4 μέρες, (έτρωγαν χυλό κουρκούτι)  με ρούχα φθαρμένα απο τα μεγαλύτερα αδέλφια με τρύπια παπούτσια και φυσικά αν μιλήσουμε για τετράδια και σχολικό εξοπλισμό, θάταν αστείο. Στο μάθημα των μαθηματικών , η μικρή έκανε το σχέδιο - διαγώνισμα πάνω στο πρόχειρο γιατί δεν είχε άλλο. Τι έκανε η ... ΔΑΣΚΑΛΑ; ΕΒΡΙΣΕ σκαιότατα  την μικρή μπροστά σε όλη τη τάξη και της μουντζούρωσε το γραπτό. Την άλλη μέρα η μικρή Αντριάννα ήταν στην εντατική με σοβαρότατες βλάβες στην υγεία της. Δεν λέμε ότι η συμπεριφορά του Σχολείου (ΓΕΡΑΚΑ) ήταν η αιτία, αλλά η σταγόνα δηλητηρίου στην ψυχολογία που οδήγησε στην κατάρρευση του παιδιού. 
ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Απο την ημέρα δημοσιοποίησης του θέματος (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) λάβαμε πολλά mail που ενδιαφέρθηκαν για το κορίτσι. Μας ζήτησαν τα πλήρη στοιχεία ΔΕΚΑ ΕΞΗ άνθρωποι απο Ελλάδα και Εξωτερικό τα οποία δώσαμε.Με διάφορες "ενοχλήσεις" σε γνωστούς μαζεύτηκαν  470 ευρώ τα οποία και δόθηκαν στην μητέρα.
Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ"
Ενας κύριος  (Ονομα και τηλ. υπάρχουν) μας ζήτησε και  δώσαμε το τηλ. μητέρας, αφού μίλησαν για λίγο για την κατάσταση του παιδιού, είπε της ΜΗΤΕΡΑΣ:" Κυρία μου το ξέρετε ότι θα το ΧΑΣΕΤΕ το παιδί σας;;) ΞΕΡΗ η μάννα! Τώρα μπορεί κάποιος να μας πεί σε ΚΟΣΜΟ ζούμε;
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
Το κορίτσι 3 ημέρες την βδομάδα νοσηλεύεται στο Ν/μείο Παίδων Πεντέλης, στίς υπόλοιπες είναι σπίτι του σε άμεση επαφή με τους γιατρούς κάνοντας λήψη ισχυρών φαρμάκων. Εχει πειραχθεί ο θυρεοδειδής , η καρδιά του (110 - 130 παλμούς) και εξετάζεται το συκώτι του λόγω της φαρμακοληψίας.
ΑΝΑΓΚΕΣ
Τα ΠΑΝΤΑ, ότι μπορεί ο καθένας, απο ψωμί, πετρέλαιο, χρήματα για λογαριασμούς κ.λ.π. 
Σημ. Πρόκειται για μια ευπρεπέστατη και σοβαρή οικογένεια καθ όλα.
Ας δείξουμε ότι στίς μέρες μας ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive