Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ & ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΦιλΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η 13 άχρονη Α.Γ. παιδί πολύτεκνης οικογένειας κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ απο ασιτία , έλλειψη φαρμάκων κ.λ.π.. Το Ιστορικό του παιδιού δεν μας άφησε ασυγκίνητους γι αυτό κάνουμε αυτήν την έκκληση.
Η υγιέστατη μικρή αρρώστησε ξαφνικά αφού είχε μέρες να φάει κάτι. Η Ασιτία χτύπησε τον θυρεοειδή της, δημιουργήθηκε καρδιακό πρόβλημα, πρήστηκε το σώμα της, έπαθε εξοφθαλμία , έμεινε 10 μέρες στην εντατική και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Η οικογένειά της αδυνατεί να πάρει τα πανάκριβα φάρμακα και να φροντίσει για την τροφή και την διαβίωση του παιδιού αφού δεν έχουν χρήματα και το σπίτι τους στερείται ακόμα και θέρμανσης. ΚΑΛΟΥΜΕ όσους μπορούν και θέλουν να σώσουν αυτό το Ελληνόπουλο να μας στείλουν ενα mail ενδιαφέροντος και θα τους στείλουμε τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με τους οικείους της. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!
Μπορούμε να σώσουμε την κούκλα την Ελληνοπούλα!!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

3 σχόλια:

  1. Είναι αλήθεια αυτό; Αν ναι, το συζητάς; Μέσα είμαι, να βοηθήσω και εγώ και κάθε Έλληνας, πιστεύω.
    Νίκος Γιάννενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ! ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
    ellinon.voithia@groups.facebook.comΜπορείτε ακόμα να δημοσιεύσετε στην ομάδα στέλνοντας email σε αυτήν τη διεύθυνση.

    Καλησπέρα σας αγαπητοί συνέλληνες,

    Είμαι διαχειριστής της ανωτέρω αναφερόμενης σελίδας στο facebook, η οποία δημιουργήθηκε σε μία στιγμή συναισθηματικής φόρτισης, σχετικά με παρόμοια θέματα που αφορούσαν μαυητές υποσιτισμένους. Η διαφοροποίηση της σελίδας μας, όσο και αν αυτό μας στοχοποιεί ως κάποιους που κάνουν δικαρίσεις, έγκειται στο γεγονός ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε Ελληνόπουλα και Ελληνικές οικογένειες, διότι οι τελευταίες είναι οι πραγματικά χειμαζόμενες από την επίθεση αυτή των υπερεθνικών τεράτων εξουσίας που λογαριάζουν τους ανθρώπους μόνο ως αριθμούς κέρδη και κόστη.
    Είμαστε στη διάθεσή σας σε περίπτωση που έχετε διαπιστώσει την αλήθεια της πληροφορίας για να συνδράμουμε το κατά δύναμιν. Ας επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλ: 6995295767 για να κανονίσουμε δράση.
    Με εκτίμηση,
    Δημήτριος Ζαφείρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα σας , θα ήθελα να μάθω πως μπορουμε να βοηθησουμε ,μηπως μπορείτε να αναρτήσετε καποια στοιχεία επικοινωνίας ?
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive