Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΑΣΥ: Τους επιφυλάσσουμε εκπλήξεις…


omospondies_logo



Αθήνα 29 Σεπτεμβρίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 201/1/27
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

                           Τους επιφυλάσσουμε εκπλήξεις…

Οι Ομοσπονδίες μας σε συνέχεια προηγούμενων αποφάσεών μας για κλιμάκωση των ένστολων διαμαρτυριών, εξαγγέλλουν νέες παραστάσεις διαμαρτυρίας και πανελλαδικές κινητοποιήσεις, δεδομένου ότι οι κυβερνώντες προχωρούν ακάθεκτοι σε νέα «σφαγή των αμνών», επειδή προφανώς δεν αντελήφθησαν το εύρος της αγανάκτησης που έχει κυριεύσει το σύνολο των ενστόλων.
Προειδοποιήσαμε από τη Θεσσαλονίκη ότι δεν πάει άλλο και απαιτήσαμε στη συνέχεια διαμαρτυρόμενοι συμβολικά έξω από πρεσβείες στην Αθήνα να σεβαστούν την αξιοπρέπειά μας και να σταματήσουν να προσβάλλουν την υπερηφάνειά μας.
Ζητήσαμε από τον Πρωθυπουργό της χώρας να μας ακούσει, αλλά ακόμα αναμένουμε…
Κατόπιν τούτων, ανταποκρινόμενοι στο καθολικό αίτημα των μελών μας για νέες δυναμικότερες μορφές αγώνα, την προσεχή Τρίτη 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν από τα Διοικητικά Συμβούλια και αντιπροσώπους των Ομοσπονδιών μας στοχευμένες ενέργειες στην Αθήνα και θα ακολουθήσει νέα πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου,  ενόψει της ψήφισης του Προϋπολογισμού έτους 2012.
         Σήμερα, εξάλλου, αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών μας εκφράζοντας την αλληλεγγύη των ενστόλων στους αγώνες της ΑΔΕΔΥ, θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των δημοσίων υπαλλήλων.
Στέλνουμε ξεκάθαρα για άλλη μια φορά το δικό μας ξεχωριστό μήνυμα: αναζητήστε αλλού σε άλλα μέρη, «ερίφια» και όχι «αμνούς επί σφαγήν».
Την κρίση δεν την προκαλέσαμε εμείς, άλλοι τα έφαγαν, άλλοι ξεπούλησαν και καταλήστευσαν τον πλούτο του ελληνικού λαού.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

  ypografes_omospondion2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive