Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Ο Λυκος και Η κοκινοσκουφιτσα...

Ηταν μια φορα κι ενα καιρο ενα κοριτσακι που το ελεγαν Κοκκινοσκουφιτσα... Α, αυτο ειναι απο αλλο παραμυθι..

ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΙΑΣΩΝ"

Ας ελθουμε στο παραμυθακι της "Λαικιας Δημοκρατιας"
Καλοι μου Ανθρωποι..
Η Δημοκρατια ειναι μια. Όχι Πουτανα..Που όποιος εχει οπλα με την βια και την «επαναστασι»εφαρμοζει τις αρρωστες ιδεες του
Ουτε είναι Δημοκρατικη Μια χωρα οπου εχουν εξολοθρευθει δεν υπαρχει δεξιος παρα μονο κομμουνιστες σταλινικοι.
Βεβαια Οι ντροπαλοι εραστες του ολοκληρωτισμου κρυβονται σαν γυμνα κοριτσοπουλα πισω από την φουστα της Τσατσας που την εβγαλαν «Λαικαι Δημοκρατια»..Αυτη την «Λαικια Δημοκρατια» την γνωρισαν στο πετσι τους οι υποδουλωμενοι λαοι της Ανατολικης Ευρωπης και οσοι επεζησαν από πειστικα τα επιχειρηματα της βιας του κνουτου, του βουρδουλα και της Πεινας..Γι αυτο
Οι ντροπαλοι εραστες του ολοκληρωτισμου ,παιζουν το τοσο προσχαρα με ανειπωτη καλωσυνη και γαληνια ηρεμια το προσφιλες παιγνιδι της αντεστραμμενης καταστασεως.
Οπου χρησιμοποιουν παντοτε τις σωστες λεξεις για να υποδηλωσουν αντιθετες εννοιες. Ειναι οι γνωστες κομμουνιστικες εξισωσεις.(Π/χ Μνημη=Ληθη, Αγαπη =Μισος, Δημοκρaτια=Κομμουνιστικος Φασισμος, Λαικος=Ολοκληρωτικος , Πεινα =Αφθονια , Ειρηνικο Συλλαλακτηριο=Πολεμικη- καταστρεπτικη πορεια)
Δηλαδη γι αυτους τους αυτοαποκαλουμενους «αγωνιστες» λαικη δημοκρατια σημαινει :
Ενα κομμα, το κομμα του Κου Κου Τσα ( Π.Χ να μιλαμε για την χωρα Τσα) οπου αφ'ης στιγμης ανατραπη η Δημοκρατια και καταλυθη η ελευθερια και ο λογος ( ο λογος που αυτή τη στιγμη εχουμε την δυνατοτητα να «Δημοκρατικο»Ριζοσπαστη οι ειρετικοι διαγραφονται .Μια νεκρικη ομοφωνια απλωνεται παντου..Σταλινικο δημοψηφισμα 99,999999 συμφωνουν ολοι ) δεν ξαναγινονται εκλογες,
Οπου κυβερνουν τα τοσο σοφα μελη του κομματος Κου Κου Τσα. Οπου σε όλα τιθεται το επιθετο λαικος ( υποννοωντας ακριβως το αντιθετο του Λαικος, εν τω προκειμενω ολοκληρωτικος)
Η δικαιοσυνη γινεται «λαικια»και αποδιδεται από τα «σοβιετ, τα λαϊκά συμβούλια, τα λαϊκά δικαστήρια»
Οι επιτροπες πεινας ονομαζονται επιτροπες επισιτισμου,
Η κομμουνιστικη μονοφωνια της αποπληροφορησεως ( να ας πουμε ότι ολες οι εφημεριδες που κυκλοφορουν εχουν για σημα το λαικο σφυροδρεπανο και ονομαζονται ο Ριζοσπαστικος Βορρας, ή Ριζοσαπστικος Νοτος, ή ριζοσπαστικη Φωνη, ή Ριζοσπαστικη Αληθεια κ.ο.κ. Τι ωραια που θα ήτανε!!!!) Μολονοτι και σημερα τα περισσοτερα μεσα ενημερωσεως ειναι μαρξιστοκρατουμενα ..
Ετσι μεταπιπτουμε στην αντεστραμμενη αυτή καταστασι οπου ο ολοκληρωτισμος αυτός λεγεται Λαικια Δημοκρατια και οσοι δεν συμφωνουν, να π.χ εγω, γινομαι εχθρος της «Δημοκρατιας» και βεβαιως πρεπει να αφανισθω..
Να σημερα λαικια δημοκρατια είναι το Κογκο. Είναι η ΚΙΝΑ, είναι η Βορειος Κορεα, είναι Η κουβα, τα απομειναρια του υπαρκτου σοσιαλισμου..Μουσειακα καθεστωτα
Οποιος λοιπον, στην χωρα του Κου Κου Τσα, διαφωνει μαζι τους , οσο μπορουμε να μιλαμε γιατι υπαρχει ακομη Δημοκρατια και ελευθερια, τον χαρακτηριζουν ζορισμενο, ενώ αυτοι είναι ευτυχισμενοι από την προσδοκια του κομμουνιστικου ονειρου( αφου το αμερικανικο πεθαινει χρονια τωρα.. ενω ελληνικο υπηρξε στις ηρωικες εποχες...)

Βεβαια το εχουμε ξαναπη.Ομως θα το επαναλαβουμε οσο απαιτειται αφου μας επιτρεπει η πραγματικη ελευθερια λογου που υπαρχει στο διαδικτυο ιδιως δε προς τιμην του συγκεκριμενου διαδιτυακου ημερολογιου.(skeftomasteellhnika.blogspot.com ,
Ειναι αναποφευκτο. Μια οργανωμενη μειοψηφια με αφοσιωμενα στελεχη προσηλωμενα με θρησκευτικη αυστηροτητα στην Κομμουνιστικη λατρεια του σταλινικου δογματος, προπλασμα-προτυπο της κοινωνιας των σκλαβων που επαγγελλεται να δημιουργηση, πανετοιμη για ολα, εχει πεισθη, οτι αυτη και μονον αυτη κατεχει την απολυτη αληθεια. Αυτη μονον προασπιζει το ενα και μονο θεμιτο συμφερον του ''προδομενου λαου'' της.
Μολονοτι, είναι νομος αδιαψευστος σε όλα τα πειραματα εφαρμογης του ενος και μοναδικου κομμουνισμου, του σταλινικου, επι ατυχων πειραματανθρωπων..Ο μοναδικης βαρβαροτητος κομμουνιστικος ολοκληρωτισμος, τα γκουλάγκ και τα δημοσια ψυχιατρεια για τους απιστους του κομμουνιστικου παραδεισου με περισσοτερα απο 100 εκατομμυρια νεκρους παγκοσμιως εν καιρω ειρηνης, η δουλοφρων υποταγη, η ισοτητα στην δυστυχια και την πεινα, η εξαθλιωσι της ανθρωπινης αξιοπρεπειας για τους επιζωντας
Τουλαχιστον ,συντροφοι, μην διαψευδετε και το προγραμμα σας. Το ευαγγελιο σας, που ρητως και κατηγορηματικως ευαγγελιζεται την ανατροπη του δημοκρατικου καθεστωτος δια της βιας και την αναδειξι κυβερνησεως επαναστατικης , όχι με εκλογες αλλα με πεζοδρομιακες αναρχοναδαλιστικες εκδηλωσεις , που ηδη ζουμε…Αυτό ονομαζεται εσεις «Λαικια Δημοκρατια»..
ΙΑΣΩΝ
Υ.Γ
Τι δεν ξεχνουν οι τεως υποδουλοι:
Στις 14/7 2007, βιαιες συγκρουσεις μεταξύ διαδηλωτών και ειδικών δυνάμεων προηγήθηκαν της απομάκρυνσης αμφιλεγόμενου μνημείου του Κόκκινου Στρατού από το κέντρο της εσθονικής πρωτεύουσας.
Το μνημείο, αφιερωμένο στη μνήμη των Σοβιετικών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μεταφέρθηκε τελικά σε άνωστη τοποθεσία με απόφαση της κυβερνησεως -νωρίτερα η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει την πρόθεση της να μετακινήσει το μνημείο σε ένα στρατιωτικό νεκροταφείο.
Οι Εσθονοί θεωρουν και είναι γεγεονος, ότι η σοβιετική νίκη στον πόλεμο υπέβαλε την χώρα τους σε ένα αυταρχικό καθεστώς επί 50 χρόνια και ταύτιζαν το μνημείο με την κατοχή..
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 23/12/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive