Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Ανευλαβή συναντήθηκαν σήμερα στο γραφείο του Βουλευτού κ. Σπυρίδωνος – Αδώνιδος Γεωργιάδου ο ιατρός κ. Ανευλαβής και ο Βουλευτής για να συζητήσουν το θέμα που προέκυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ζούγκλα, του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο ALTER, στις 16/10/2008 και που οδήγησε τον Βουλευτή στην κατάθεση αγωγής και μηνύσεως κατά του κ. Ανευλαβή.
Δόθηκαν οι αναγκαίες αμοιβαίες εξηγήσεις όπου ο κ. Ανευλαβής ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Γεωργιάδη για τους χαρακτηρισμούς και ο κ. Βουλευτής εξήγησε ότι δεν είχε καμία διάθεση να προσβάλλει τον κ. Ανευλαβή. Κατόπιν των νεοτέρων το θέμα θεωρείται λήξαν και η δικαστική διαμάχη παύει.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

*************************************

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Συνήθης ή πρακτική των υβριστών, λασπολόγων, συκοφαντών.Βγαίνουνε στα ΜΜΕ σε εκπομπές που βλέπει πολύς κόσμος, βρίζουν, λοιδωρούν, προσβάλλουν, θίγουν υπολήψεις, απαξιώνουν και μετά υπο τον φόβον του πελέκεως της Δικαιοσύνης, γονατίζουν ως κλαίουσες Μαγδαληνές και ζητούν συγχώρεση απο το θύμα τους, βγάζουν μια ανακοινωσούλα που την βλέπουν ελάχιστοι. Σκεφθείτε πόσοι είδαν εκείνη την εκπομπή του αρχιρουφιάνου Μάκη και πόσοι αυτήν την ανάρτηση. Απλά πράγματα. τις περισσότερες φορές η μεγαλοψυχία των θυμάτων γίνεται αιτία διαώνισης του είδους των συκοφαντών αφού μυαλό δε βάζουν. Στα δύσκολα γίνονται κοτούλες και την επομένη... κοκόρια. ΣΙΧΑΜΕΡΟ είδος τελικά. ΓΛΟΙΩΔΕΣ.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 23/12/08

2 σχόλια:

  1. Πάντως το "φασιστοειδές" κρατήθηκε στο ύψος του και έκανε αρκετούς να καταλάβουν πως δεν κάνουν οι ταμπέλες τον άνθρωπο αλλα οι ενέργειες του και μόνον. Μας έφαγε η κομψή θεωρία και αγνοήσαμε τη δράση. Ο ανευλαβής δείχνει να έγινε ευλαβής ξανά και αυτό δεν μπορεί να το επιτύχει κάνένα σοφρωνιστικό σύστημα. Πρέπει να τον έλουσε το αγιο πνεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive