Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 30 / 10 /2008

Ξεπούλημα κάθε δημόσιας επιχείρησης και έτσι …μας τελείωσε και ο κρατικός φορέας για έρευνα και εκμετάλλευση πετρελαίου !

Απίστευτη ομολογία του Χρ. Φώλια.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Χρ. Φώλιας απαντώντας σε γραπτή κοινοβουλευτική ερώτηση του Βουλευτή του ΛΑΟΣ στη Β΄ Αθηνών Κωστή Αϊβαλιώτη, σχετικά με την έρευνα για τα ελληνικά πετρελαϊκά αποθέματα, ουσιαστικά ομολογεί (επί λέξει) τα εξής : «το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου φορέα για την αναζήτηση, έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων προκύπτει από το γεγονός ότι όλα τα σχετικά θέματα και αρμοδιότητες ασκούνταν μέχρι πρότινος από την «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ» (πρώην ΔΕΠ) στην οποία το Ελληνικό Δημόσιο διατηρεί σημαντική συμμετοχή, όμως δεν υπάγεται πλέον στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών επομένως δεν ασκεί κρατικές δραστηριότητες» !!!

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 30/10/08

1 σχόλιο:

  1. Ο δυτικός τρόπος σκέψης προσεγγίζει αρκετά αυτόν ενός παλιού στο στρατό. Πιστεύεις πως έχεις πιο πολύ αξία από τους άκομψους νέους και νιώθεις φθόνο μεταμφιεσμένο σε σεβασμό για τους ακόμα πιο παλιούς. Τα παραγγέλματα των θεών-αξιωματικών τα εκτελείς έρποντας ή προσπαθόντας να τα φορτώσεις σε άλλους. Οι ιδανικότερες ικανότητες ενός παλιού είναι η δολοπλοκία και η επιτυχής μετακύλιση ευθυνών. Αυτή είναι η γνωστή "προετοιμασία για τη ζωή", μη φαίνεσαι, πιάσε τα πόστα και (εκ)δούλευσε τα "ψάρια" με το λέγειν σου. Οι ανατολίτες από την άλλη προσεγγίζουν τους νέους καθώς είναι αθώοι και δραστήριοι οπότε και καταλήγουν αφελή θύματα για τους παλιούς και τα, διαλεχτά εκ των νέων, τσιράκια τους. Η Δημοκρατία της Κίνας ταιριάζει απόλυτα στην παραπάνω περιγραφή πιστεύω. Εμείς, στο κέντρο αποστάζουμε τον έρωτα για τη δημιουργία από την χαώδη ενεργητικότητα των ανατολικών αλλά και το ευγενές μεγαλείο από την φορμάτη υπεροψία των δυτικών. Λογικά θα έπρεπε να είμαστε οι επικεφαλής αλλά πάντα τρέχουμε να προφτάσουμε όνειρα άλλων στη δύση τους. Και πάντα στην πορεία χαλιόμαστε. Όταν όμως πατήσουμε το φρένο για να ασχοληθούμε με το χάλι που αυτοί δημιούργησαν να είστε σίγουροι πως σε δύση και ανατολή θα αρχίσουν να τρέμουν όλοι μαζί, και με τη γη παρέα. Είναι γυμνοί, και το ξέρουν καλά πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive