Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Έπαθε έμφραγμα του μυοκαρδίου από τα σκευάσματα και τον πετούσαν σαν το σκυλί από νοσοκομείο σε νοσοκομείο! Εν ψυχρώ δολοφονία από όλες τις απόψεις της εγκληματικής συμμορίας Μητσοτάκη

 

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Λάρισα, ο θάνατος του 28χρονου Γιώργου από τη Φαλάνη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα. Σύμφωνα με το Open, ο 28χρονος το βράδυ της Κυριακής, ένιωσε ενοχλήσεις και αδιαθεσία. Κλήθηκε ασθενοφόρο...

και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το περιστατικό ήταν ιδιαίτερα βαρύ και εκτίμησαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί είτε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας είτε στο Νοσοκομείο των Τρικάλων καθώς είναι τα μόνα νοσοκομεία στη Θεσσαλία που διαθέτουν στεφανιογράφο, ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που χρειαζόταν να μπει κάποιο stent στον ασθενή.

Η έλλειψη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας σε συνδυασμό πως δεν έγινε δεκτός στο Πανεπιστημιακό και χρειάστηκε να φύγει στα Τρίκαλα φαίνεται πως ήταν οι βασικοί παράγοντες που οδήγησαν στην τραγωδία. Μάλιστα, λόγω του ότι υπάρχει έλλειψη μονάδας για την νεκροψία – νεκροτομή, η σορός του θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε), προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 28χρονου.

1 σχόλιο:

  1. ΈΧΕΙ ΠΈΣΕΙ ΠΟΛΎ
    ΘΑΝΑΤΙΚΌ ΣΤΑ
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ!!!

    ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙΣ
    ΜΕ ΤΌΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΎΣ...
    ΚΑΙ ΝΕΌΤΑΤΟΣ ΚΙΟΛΑΣ
    ΕΊΔΕΣ !? ΚΑΛΆ ΆΣΕ
    ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΥΣ
    ΣΎΝΤΑΞΗ ?
    ΒΓΆΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΤΗΝ
    ΜΈΣΗ...
    ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΤΏΡΑ
    ΠΩΣ Κ ΓΙΑΤΊ !?
    Η ΚΟΥΚΟΥΛΟΚΟΥΛΑ
    ΈΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΕΣ ΤΑ
    ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΤΗΣ !?
    ΣΤΑ ΤΑΜΕΊΑ... ΤΏΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ
    ΘΥΜΆΣΤΕ !?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive