Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Φοβούνται να κοιμηθούν στη Ρόδο μήπως και δεν ξανα ξυπνήσουν! Πέφτει νεκρός ακόμη ένας κάτοικος εντελώς ξαφνικά – Ήταν αδερφός του αντιπεριφερειάρχη και ιδιοκτήτης φούρνου

 Στο πένθος βυθίστηκε και πάλι η τοπική κοινωνία Αφάντου αλλά και ολόκληρη η Ρόδος από τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού επιχειρηματία Τσαμπίκου Νικολή σε ηλικία μόλις 47 ετών.

 Ο Τσαμπίκος Νικολής, ιδιαιτέρως αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ενεργός πολίτης, με προσφορά στον χώρο του αθλητισμού ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΡ Αφάντου και αδελφός του αντιπεριφερειάρχη Ν. Νικολή, έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ χθες το βράδυ βρέθηκε με φίλους και ήταν ευδιάθετος σήμερα τα ξημερώματα σηκώθηκε για να ετοιμαστεί για την εργασία του -ειναι ιδιοκτητης των φούρνων “ΝΙΚΟΛΗΣ”- αλλά δεν έφτασε ποτέ. Ενιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θανατός του.

 

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΊΜΑΣ ΚΡΊΜΑΣ ΚΡΊΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΊΠΕ Ο
    ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ
    ΌΤΙ 3418/2005 ΚΙΔ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ ΝΌΜΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΞΕΡΕ
    ΦΑΊΝΕΣΤΕ.

    ΚΛΕΊΝΕΙ ΔΗΛΑΔΉ ΚΙΟ ΦΟΎΡΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΝΆ ΥΛΙΚΆ !?

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ.

    ΤΙ ! ΑΥΤΟΓΚΌΛ ΚΙΑΥΤΟ.

    ΚΡΙΙΙΜΑΑΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive