Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.Για να καταλάβετε πώς γίνεται η εκλογονοθεία...: Απο 80 ψήφους που είχε η ΝΔ, ξαφνικα πήρε 91.. Απο 91 που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικα πήρε 40..

 

Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο

Το ΠΑΣΟΚ απο 29, ξαφνικα πήρε 18. Το ΚΚΕ απο 32, ξαφνικα πήρε τα 3 του καράμπελα... Τα έγκυρα ήταν 285 και στο ΥΠΕΣ. έγιναν ξαφνικα 205..!! Επί των πραγματικών εγκύρων, η ΝΔ έπρεπε να πάρει 80/285= 28% και πήρε 91/205= 44% Το έχουμε ξαναπεί..

Αν δε γίνει ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ όλων των αποτελεσμάτων απο ΟΛΑ τα εκλογικά κέντρα ώστε ο κάθε πολίτης να μπορεί να διασταυρώνει το τελικό αποτέλεσμα, θα έχουμε νοθεία τεραστίων διαστάσεων και θα έχουμε τον κάθε λογής ηλίθιο να λέει οτι φταίει η αποχή.. Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ και ΞΥΠΝΗΣΤΕ, γιατι σας κλέβουν τις ζωές κι εσείς συνεχίζετε να πιστεύετε οτι η ψήφος σας, είναι σφαίρα που σκοτώνει το σύστημα. ΟΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ Ρε εισαγγελεις και δικαστες, υπαρχετε ή να σας σκεπασω μην μου κρυωσετε στον υπνο σας..?  Για την ΕΛΑΣ, δεν ρωταω, αυτη κοιμαται τον υπνο του δικαιου...Μην τους ξυπνησω ξαφνικα και μου παθουν κατι... Το παρον ποστ αποτελει εγγραφη καταγγελια πολιτη. Αμα εχετε τα κακαλα, ελατε να το συζητησουμε. Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων  Elliniki Astynomia  Ελληνική ΑστυνομίαΜπορεί να είναι εικόνα κείμενο

4 σχόλια:

  1. Παιδια,πλακες μην κανετε.Αυτο,αν αληθευει εχουμε προβλημα.Υποτιθεται οτι,για να αποφευχθει αυτο,ο Συριζα πολυ σωστα,εβαλε εκλογικους αντιπροσωπους και ειχε δικο του συγκεντρωτικο προγραμμα.Αρα και αυτος[γιατι;]και το ΚΚΕ ειναι στο κολπο.Ο Βελοπουλος γιατι πηρε παραπανω;Για το ΚΙΝΑΛ[και υστερα απο την καρατομηση του Χαρη]ξερω οτι παρακαλαει στο180αρι του Κουλη για να μην ψηφισει Χαγη.Για δειτε το αρθρο28 παρ.2 του Συνταγματος,τι σημαινει δυο τριτα;Για να μην μασατε με τις κουτοπονηριες του Αδωνι.Ερωτηση:Ποιανου κομματος ειναι ο συγκεκριμενος εκλ.αντιπροσωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φαίνονται όλα τα στοιχεία δημοσιευμένα. Δημιουργείται συγχυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 🤣🤪

    αικ ΣΧΌΛΙΟ

    ΝΙΟ ΝΙΟ...
    ΔΕΝ...!
    ΕΤΣΑΑΑ! ΚΟΜΜΑΝΤΡΙΛΑ.
    ΜΑΝΤΡΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:09
    ΣΧΌΛΙΟ 🤣🤪
    ΤΏΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΑΙ
    ΣΎΓΧΥΣΗ...

    ΜΠΕΕΕΡΑΣΤΙΚΑ
    ΣΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive