Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Καρδιοαναπνευστική ανακοπή έπαθε η 15χρονη στα Τρίκαλα – Δεν πρόλαβε να τη σώσει ούτε ο απινιδωτής που κάποιοι πίστεψαν ότι μπορεί να προλάβει τους ξαφνικούς θανάτους από τα εμβόλια

 

Ακόμη και προσωρινό διορθωτικό βηματοδότη τοποθέτησαν οι γιατροί του νοσοκομείου Τρικάλων στην προσπάθειά τους να επαναφέρουν τη 15χρονη κοπέλα η οποία κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που διασκέδαζε με συμμαθητές της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης....

Πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν ότι η ανήλικη προσήλθε με καρδιοαναπνευστική ανακοπή και μυδρίαση, παρελήφθη άμεσα από τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν τα πάντα -εκτός από την τοποθέτηση του προσωρινού διορθωτικού βηματοδότη- από ΚΑΡΠΑ, διασωλήνωση και απινίδωση, ωστόσο μετά από δύο ώρες δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή.

 Η 15χρονη βρέθηκε στα Τρίκαλα στο πλαίσιο εκδρομής με το σχολείο της από τον Βύρωνα, οι γονείς συντετριμμένοι μόλις ενημερώθηκαν έφτασαν στη θεσσαλική πόλη στις 5 το πρωί και τους παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη.

Παραμένει άγνωστο ακόμη το ιατρικό ιστορικό της, ωστόσο παραγγέλθηκε επείγουσ0α διενέργεια νεκροψίας, η οποία εκτός απροόπτου θα γίνει σήμερα, ενώ έχει ληφθεί ήδη δείγμα αίματος για τοξικολογική εξέταση, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η κοπέλα έχασε τη ζωή της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive