Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

ΒΟΜΒΑ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ !!! O ένας μετά τον άλλον κατεβαίνουν από το τρένο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους !!! Του τρένου που πάει κατευθείαν στα βράχια !!!

d7mk3r1rΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ , ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ , ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ , ΠΟΥ ΤΙΣ “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ” ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!!....

Την ώρα που εξέθεσα ιατροδικαστές, εισαγγελείς και δικαστές με την νεκροψία Λυμπερόπουλου στην Πάτρα , ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ COVID-19 !!! Κ Α Ι ΤΑ PCR TEST !!! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

Μεταφέροντας τις νεκροψίες-νεκροτομές στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη ταρακούνησα συθέμελα την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Όλος ο κόσμος που με παρακολουθεί όλο αυτό το διάστημα να καταγγέλλω δημόσια τα φριχτά εγκλήματα στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων, χωρίς ποτέ να αμφισβητηθεί ούτε μία λέξη από αυτές από κανένα από τα 55 νοσοκομεία ούτε από την κυβέρνηση ούτε από την Δικαιοσύνη, έχει πεισθεί πλέον για την απόλυτη βασιμότητά τους.

Η λυσσαλέα αντίδραση και άρνηση των ιατροδικαστικών υπηρεσιών των Πανεπιστημίων Αθηνών και Πατρών να διενεργήσουν τις νεκροτομές στους τρεις ανθρώπους που πέθαναν από “Covid-19” συνιστά την μεγαλύτερη απόδειξη των καταγγελιών μου. Γιατί ο καθένας καταλαβαίνει ότι όταν τα νοσοκομεία αρνούνται να γίνει αυτό που θα αποδείξει την αθωότητά τους, αυτό σημαίνει ότι αν γίνει αυτό δεν θα αποδείξει την αθωότητά τους αλλά την ενοχή τους.

Το λέω και το αποδεικνύω από την πρώτη στιγμή, με εκατοντάδες πλέον έγγραφα στοιχεία, μηνύσεις, αναφορές και εξώδικες καταγγελίες, επώνυμες μαρτυρίες και οπτικοακουστικό υλικό – κόλαφο για την φρίκη των νοσοκομείων, ότι για να αποδείξει η εγκληματική οργάνωση της κυβέρνησης και των συνεργών της την ύπαρξη πανδημίας και την φονικότητα του SARS-CoV-2, εφάρμοσε τα πρωτόκολλα της απάτης και του θανάτου. Δολοφονώντας αριθμούς και ανθρώπους.

Από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι το θηρίο που πολεμάμε θα το νικήσουμε μόνο αν γκρεμίσουμε τα θεμέλια της απάτης και όχι το οικοδόμημα του περιορισμού των ελευθεριών και δικαιωμάτων μας και των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων, τεστ και εμβολίων. Την δικαιολογητική βάση των μέτρων και των ιατρικών πράξεων και όχι αυτοτελώς την αντισυνταγματικότητα αυτών. Και όταν καταρρεύσει το αφήγημα της απάτης, νομοτελειακά θα συμπαρασύρει η κατάρρευση αυτή και όλα τα μέτρα και τις πράξεις.

Κλείνω μάτια και αυτιά σε όλες αυτές τις φωνές που διαμαρτύρονται γιατί “κρατάω τον κόσμο μέσα”, γιατί “δεν χτυπάω την αντισυνταγματικότητα των μέτρων και των ιατρικών πράξεων”, γιατί, γιατί, γιατί. “Σώζει βέβαια κάποιους ανθρώπους αλλά…” Προσπερνάνε (γιατί δεν μπορούν να το αγνοήσουν) την σωτηρία τόσων ανθρώπων σε 55 νοσοκομεία σαν να είναι κάτι απλό και συνηθισμένο για να με κατηγορήσουν γιατί δεν συντάσσομαι μαζί τους στις κραυγές για την αντισυνταγματικότητα των μέτρων και των πράξεων. Και ότι αποτρέπω τους γονείς να κάνουν μηνύσεις στα σχολεία, να μην, να μην, να μην… Με κατηγορούν ότι δεν χτυπάω το “δια ταύτα”, όταν εγώ όμως χτυπάω το “σκεπτικό” πριν το “δια  ταύτα”. Δεν καταλαβαίνω τι τους εμποδίζει να το κάνουν οι ίδιοι. Ας πάνε στο ΣτΕ και όπου αλλού νομίζουν, ας μηνύσουν σχολεία και όποιον άλλον νομίζουν, με μένα γιατί ασχολούνται;

Είναι απλό. Δεν αντέχουν την απήχηση και την αποδοχή της ουσιαστικής δράσης μου καθισμένοι στην καρέκλα και στον καναπέ, με τα ποτά τους , τα τσιγάρα και τις πίπες τους, πληκτρολογώντας ντυμένοι με την σημαία πατριωτικές κορώνες, κρατώντας επαναστατικά λάβαρα. Δεν αντέχουν ότι οι ίδιοι δεν έχουν πετύχει απολύτως τίποτα ενώ έχουν υποτίθεται τις γρήγορες και εύκολες λύσεις, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα και με το αζημίωτο. Με κατηγορούν για οίηση, έπαρση και αλαζονία επειδή δεν κάθομαι μαζί τους να συμετάσχω στο αδιέξοδο θέατρο του παραλόγου στο οποίο συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν.

Στον Πύργο και την Πάτρα λοιπόν αγωνίστηκα κόντρα στο σύστημα και κατάφερα να φτάσω στο τέρμα εκθέτοντας διεθνώς ιατροδικαστικές υπηρεσίες, εισαγγελείς και δικαστές. Το Συμβούλιο Εφετών Πατρών, μετά από μία θυελλώδη διαδρομή κόντρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας, συνεδιάζει αύριο για να αποφασίσει επί της έφεσης που άσκησε η Εισαγγελία Εφετών Πατρών, μετά από αίτηση της οικογένειας Λυμπερόπουλου κατά του βουλεύματος 24/2021 που είχε πει όχι στην νεκροψία-νεκροτομή. Με θετική εισήγηση προς το Συμβούλιο από τον εφέτη-εισηγητή.

Στην Αθήνα εξέθεσα το Πανεπιστήμιο, το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας και την διυθύντριά του, και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, αφήνοντας ταυτόχρονα εκτεθειμένες και τις Εισαγγελίες Εφετών και Αρείου Πάγου, οι κηδείες έγιναν αλλά με τους τάφους να αναμένουν την εκταφή των σορών μετά τις δραματικές για όλες τις παραπάνω πανεπιστημιακές και εισαγγελικές αρχές εξελίξεις στην Πάτρα, και ενώ εν τω μεταξύ εξασφαλίστηκε υλικό-κόλαφος για τους δύο αυτούς θανάτους στο Κ.Α.Τ.

Και μέσα στο κλίμα αυτό που έχει δημιουργηθεί από τις αποκαλύψεις μου, στην τελική πια ευθεία για την μήνυση (και ας βιάζονται καλόπιστα ή -κυρίως- κακόπιστα κάποιοι: όλα γίνονται μεθοδικά, με πρόγραμμα και κυρίως προσεκτικά), και αφού προηγουμένως κατέβηκαν από το τρένο οι πρώτοι, επιβεβαιώνοντας συγκεκριμένες παραμέτρους του πρωτοκόλλου του θανάτου, κατ’ αρχήν ο διευθυντής του Αγία Όλγα ο οποίος επιβεβαίωσε την παράμετρο της θετικοποίησης των ασθενών, στη συνέχεια οι εργαζόμενοι του Θριασίου οι οποίοι ουσιαστικά επιβεβαίωσαν την κοβιντοποίηση των πάντων, και λίγο αργότερα οι ομοσπονδίες των νοσοκομειακών γιατρών οι οποίες επιβεβαίωσαν σε μεγάλο βαθμό τα όσα καταγγέλλω για τις διασωληνώσεις ρίχνοντας την ευθύνη στην κυβέρνηση (ενώ αυτή την ρίχνει στα νοσοκομεία και στους γιατρούς), και αφού εν τω μεταξύ πήγε στο νοσοκομείο του Πύργου ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών ο οποίος αναγνώρισε το δικαίωμα της οικογένειας Λυμπερόπουλου να ζητάει νεκροψία  “αδειάζοντας” την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, την Εισαγγελία και το Συμβούλιο Ηλείας, ήρθε τώρα το έγγραφο αυτό από τους ιατροδικαστές με το οποίο τινάζεται στον αέρα ολόκληρο το οικοδόμημα των θανάτων Covid-19.

Και τι δεν λένε μέσα. Διαβάστε το.

Αμφισβητούνται ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ COVID-19 !!!

Αμφισβητούνται τα PCR TEST !!!

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ

Σκοπός μου εξ αρχής, στο δρόμο για την μήνυση, ήταν να σπάσω την αλυσίδα.

Αυτό ουσιαστικά πέτυχα στον Πύργο και την Πάτρα. Τώρα δεν είμαι εγώ απέναντι στην Δικαιοσύνη. Είναι η Εισαγγελία Εφετών Πατρών απέναντι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας και στο Συμβούλιο Εφετών Πατρών.

Είναι η Δικαιοσύνη απέναντι στην Δικαιοσύνη.

Προηγουμένως ήρθαν ο διευθυντής του Αγία Όλγα και οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο απέναντι στα νοσοκομεία και την κυβέρνηση.

Μετά οι ομοσπονδίες των νοσοκομειακών γιατρών απέναντι στην κυβέρνηση.

Τώρα ιατροδικαστές εναντίον ιατροδικαστών και κυβέρνησης.

Και η κυβέρνηση εναντίον όλων.

Γιατί είναι αυτό ακριβώς που είχα γράψει στον Σωτήρη Τσιόδρα στην αλληλογραφία μας (την μοναδική που έχει κάνει με πολίτη) τότε τον Ιούνιο του 2020, όταν του είπα πολύ απλά ότι “όλοι εσείς είστε αναλώσιμοι”.

Κοντεύουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive