Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Τι λες ρε δίποδο γουρούνι; Πλεύρης: «Αν ήταν στη δική μου ευχέρεια θα είχα απολύσει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς».ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σε σημερινή του δημόσια τοποθέτηση, είπε πως αν ήταν αποκλειστικά στη δική του ευχέρεια θα είχε απολύσει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και θα είχε προκηρύξει τις θέσεις τους για νέες προσλήψεις....

Στο παρακάτω απόσπασμα βλέπουμε τον Θάνο Πλεύρη σε συνέδριο για τους εμβολιασμούς στην μετά-covid εποχή να αναφέρεται στους υγειονομικούς που τελούν σε αναστολή για 14 μήνες.

Δεν είναι μόνο τα λόγια που ξεστομίζει (τους χαρακτηρίζει «επικίνδυνους» και λέει ότι θα τους είχε ήδη απολύσει αν ήταν στο χέρι του) αλλά και το ύφος του.

4 σχόλια:

  1. 🤣 Ο ΜΠΑΙΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΈΣΤΑΤΟ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥΣ

    🧠🤏

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΠΡΟΡΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ 3418/2005 ΠΕΡΙΕ'ΡΓΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας εκλεκτος συναδελφος και φιλος, ενας σπουδαιος πιανιστας τζαζιστας , με ηθος , καλοσυνη , και ευγενεια,ο Αλεξανδρος Ναθαναηλ , μας αποχαιρετησε ξαφνικα και με τραγικο αιφνιδιο τροπο! Ενω πηγαινε να κανει πρεμιερα στη Ραμπα στο Ν.Ψυχικο χθες , εν κινησει επανω στην Κατεχακη επαθε ανακοπη και επεσε επανω σε σταση λεωφοριου ευτυχως χωρις κοσμο! Καλο ταξιδι Αλεξανδρε! Ησουν υπεροχος σε ολα! Αδικο τοσο νεος στα 61 σου να φυγεις και με τετοιο τροπο! Τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του!

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=5984880704863575&set=a.442988702386164

    ΚΡΙΜΑ…………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive