Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Μέσα σε δύο μέρες.....αν αυτό δεν σας εξοργίζει τι άλλο να πω....! Γενοκτονία !!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Νεκρός στα 52 του o Δημήτρης Μητσιούλας Στα 52 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο πρόσωπο των Τρικάλων, Δημήτρης Μητσιούλας." 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Νεκρός ο διάσημος σκιτσογράφος και εικονογράφος Χρήστος Δήμος Έφυγε από τη ζωή o σκιτσογράφος και εικονογράφος Χρήστος Δήμος, όπως ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος." 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Θρήνος στο Μεσολόγγι για τον αιφνίδιο θάνατο της Άννυς Πριόβολου Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, ήταν εργαζόμενη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας PressRoom 07/09/2022, 12:05 NW' κά... Ξαφν"

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎10:36 MM 69,3KB/8 0 40 χρονών υγιής γυναίκα και... tourkikanea.gr 40 χρονών υγιής γυναίκα και μητέρα δυο παιδιών ΞΑΦΝΙΚΑ... UPDATED: NOCOMMETS SEPTEMBER MIRED TOR oU7- pu7- f in ก/רחาา Τουρκικά Νέα 38,458 "Μου αρέσε...‎"‎‎Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Αλμυρός: <<Εσβησε>> 50χρονος που έκανε καλοκαιρινές διακοπές στην περιοχή Ξαφν κά..."Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή o Γιάννης Σιμούλης, επιθεωρητής πωλήσεων της Ionios New Agency NEWS TEAM - ΚΥΡΙΑΚΗ, 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 22, 10:14 MM"

2 σχόλια:

  1. Σήμερα στην Καβάλα ο φίλος μας ο Αργύρης Δ... ετών 47 έφυγε στον ύπνο του. Δυστυχώς ήταν τριπλοτσιμπημενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ωραίος"...θάνατος, αλλά πολύ
    κρίμα,...ήταν νεώτατος, τά μπόλια δέν αστειεύονται...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive