Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Στη Σερβία επιστρέφει ο Νόβακ Τζόκοβιτς Αεροπλάνο της Emirates που τον μετέφερε από την Αυστραλία προσγειώθηκε στο Ντουμπάι νωρίς τη Δευτέρα

Ο Τζόκοβιτς εθεάθη αργότερα σε αεροπλάνο που επρόκειτο να προσγειωθεί στη σερβική πρωτεύουσα, Βελιγράδι, στις 12:10 ώρα Κεντρικής Ευρώπης....

Image
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επρόκειτο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήδη από το εναρκτήριο ματς του Αυστραλιανού Όπεν σήμερα, αλλά ο Σέρβος, που δεν έχει εμβολιαστεί κατά της COVID-19, δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του μετά την απόρριψη από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη της Αυστραλίας της προσφυγής του εναντίον της ακύρωσης της βίζας του, που οδήγησε στην απέλασή του από τη χώρα.
 
Image
Image
Image 
 
 Η άδοξη αναχώρησή του, ενώ προσδοκούσε να κατακτήσει για δέκατη φορά τον τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν, με άλλα λόγια τον 21ο του τίτλο Γκραντ Σλαμ, ρεκόρ, έβαλε τον επίλογο στο σίριαλ ένδεκα ημερών, με πολιτική και διπλωματική χροιά, με φόντο την εναντίωση στον εμβολιασμό κατά της COVID-19.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive