Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Γερμανική Μελέτη Διαπιστώνει Μηδενικούς Θανάτους από COVID-19 σε Υγιή Παιδιά, Αλλά τα Παιδιά Πεθαίνουν Τώρα Μετά το Εμβόλιο. ΒΙΝΤΕΟ

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στη Γερμανία εξέτασε τον "κίνδυνο νοσηλείας, σοβαρής νόσου και θνησιμότητας λόγω του COVID-19" σε παιδιά.

Τα αποτελέσματά τους διαπίστωσαν πολύ μικρούς κινδύνους μεταξύ των παιδιών για σοβαρά περιστατικά ή θανάτους....

Ωστόσο, όταν εξέτασαν τις συννοσηρότητες, δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε μία περίπτωση όπου ένα υγιές παιδί ηλικίας 5 έως 11 ετών πέθανε από λοίμωξη SARS-CoV-2.

(Πλήρης μελέτη.)

Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, όπου αυτή η ηλικιακή ομάδα λαμβάνει τώρα ενέσεις COVID-19 της Pfizer, αυτή η ηλικιακή ομάδα δεν έχει εγκριθεί ακόμη για ενέσεις COVID-19 στη Γερμανία, αν και φαίνεται ότι υπάρχουν σχέδια για να ξεκινήσει αυτό σύντομα.

Έχουμε ήδη αναφερθεί σε 2 θανάτους παιδιών στη Γερμανία μετά από ένεση COVID-19, ενός 12χρονου αγοριού και ενός 15χρονου κοριτσιού, που αναφέρθηκαν στον ιστότοπο The COVID World.


HOLLFELD, ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ενός 15χρονου κοριτσιού που πέθανε αρκετές εβδομάδες μετά το εμβόλιο COVID-19, αναφέρει το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Mainwelle. Η Cheyenne Braun υπέστη καρδιακή ανακοπή λίγες ημέρες μετά το εμβόλιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική και τέθηκε σε αναπνευστήρα πριν πεθάνει την Τρίτη 16 Νοεμβρίου.

Η μητέρα της Cheyenne, Kerstin Braun, ανέφερε τον τραγικό θάνατο της κόρης της στο Facebook και δημοσίευσε δήλωση της αδελφής της Cheyenne, στην οποία αναφέρεται ότι η Cheyenne δεν είχε κανένα προϋπάρχον πρόβλημα υγείας και ότι πιθανότατα ήταν φλεγμονή του καρδιακού μυός που προκάλεσε τον αιφνίδιο θάνατό της.

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία στο The COVID World.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Ένα 12χρονο αγόρι από την περιοχή του Cuxhaven πέθανε δύο ημέρες μετά τη λήψη του δεύτερου εμβολίου COVID-19 της Pfizer.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει αιτιώδης σχέση με τον εμβολιασμό. Η περιφέρεια είχε αποφασίσει να δημοσιοποιήσει την υπόθεση μετά την εμφάνιση φημών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η είδηση έρχεται την ώρα που στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών με το εμβόλιο της Pfizer.

Η υγειονομική υπηρεσία του Cuxhaven είχε διατάξει αυτοψία, η οποία έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση αυτοψίας, που έγινε από εμπειρογνώμονες του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου Αμβούργου-Έπεντορφ, συμπεραίνεται ότι είναι πιθανό ο αιφνίδιος θάνατός του να οφείλεται στο εμβόλιο.

Ο επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας της περιφέρειας του Cuxhaven, Kai Dehne, δήλωσε:

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία στο The COVID World.

Το RT.com ανέφερε πρόσφατα ότι νέα έρευνα δείχνει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι αυξάνουν τη μετάδοση των κρουσμάτων COVID-19, όχι τη μειώνουν.

Επικαλέστηκαν μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Lancet:

Παρακολουθήστε ολόκληρη την έκθεση. Αυτό είναι από το κανάλι μας Bitchute Channel.

Μην εμβολιάσετε το παιδί σας! Εάν το παιδί σας είναι υγιές, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ κίνδυνο από θανατηφόρα μόλυνση από τα συμπτώματα του COVID.

Αλλά έχουν πολύ υψηλό κίνδυνο να αναπτύξουν καρδιακές παθήσεις και ενδεχομένως να πεθάνουν, από τις ενέσεις COVID-19 της Pfizer.

Ακούστε αυτούς τους γονείς να θρηνούν για το θάνατο των παιδιών τους μετά την ένεση COVID-19, και στη συνέχεια μοιραστείτε αυτό το βίντεο ευρέως.

------------------

Δικτυογραφία:

German Study Finds ZERO COVID-19 Deaths in Healthy Children but the Children are Now Dying from the Vaccine

https://healthimpactnews.com/2021/german-study-finds-zero-covid-19-deaths-in-healthy-children-but-the-children-are-now-dying-from-the-vaccine/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive