Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

«Μεγάλο λάθος για την ανθρωπότητα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός».ΒΙΝΤΕΟ

«Η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν μεγάλο λάθος. Όλοι αυτοί που το αποφάσισαν έχουν παρανομήσει», ανέφερε σε ομιλία του σε επίσημη ημερίδα της κυβέρνησης του Τέξας για τον Covid-19 ο Αμερικανός καρδιολόγος Peter McCullough....

«Όλοι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και όποιος ενέκρινε αυτή την εντολή έχει βάλει σε κίνδυνο τον κόσμο. Τα εμβόλια ήταν η αιτία θανάτου για πολλούς ανθρώπους. Είναι πιο πιθανό να πεθάνει κάποιος από το εμβόλιο στα 65 του έτη, από το να πάρει το ρίσκο να κολλήσει Covid και να πεθάνει από τον Covid», προσθέτει.

Ο δρ McCullough αναφέρεται επίσης και σε μια ανάλυση σχετικά με τις επιπτώσεις τον εμβολίων η οποία δόθηκε στον FDA τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και δεν αμφισβητήθηκε.

Παράλληλα, μιλάει για τις επιπτώσεις των εμβολίων στα παιδιά, τονίζοντας: «Οι προειδοποιητικές ενδείξεις για τους γονείς θα έπρεπε να είναι “μην κάνετε το εμβόλιο στο παιδί σας γιατί προκαλεί μυοκαρδίτιδα”. Ο FDA το λέει αυτό. Κάθε σχολείο που είπε “το παιδί πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένο”, αυτό το σχολείο θα έπρεπε να θεωρηθεί υπεύθυνο από τους γονείς επειδή προξένησε άμεσα κακό. Oι έρευνες δείχνουν ότι  τα σκευάσματα προκαλούν μυοκαρδίτιδες».

«Τα υγιή αγόρια έχουν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να νοσηλευτούν με μυοκαρδίτιδα από ό,τι να νοσηλευτούν λόγω Covid-19. Δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι θετικό το να προσπαθήσεις να βάλεις ένα παιδί στον ρόλο της ανθρώπινης ασπίδας», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου έλαβαν μέρος οι εξής ιατροί: Dr. Peter McCullough, Dr. Bryan Ardis, Dr. Ryan Cole, Dr. Angelina Farella, Dr. Katarina Lindley, Dr. Amy Offutt, Dr. Ray Page
Dr. Dan Stock, Dr. Richard Urso.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε ο δρ Peter McCullough στα παρακάτω βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους:   https://www.brighteon.com/52101413-9736-4760-8416-b1ea09aec0a6

 https://www.zougla.gr/ygeia/article/megalo-la8os-gia-tin-an8ropotita-o-ipoxreotikos-emvoliasmos

 


2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ....
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗ
    ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ
    Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.....

    -----------------

    Πόσοι άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί με τα εμβόλια Covid-19;

    https://dailyexpose.uk/2021/11/28/how-many-people-have-been-murdered-with-the-covid-19-vaccines/

    ==============

    ΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ...............
    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ...........

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ PFIZER ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ - Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 11 ΕΤΩΝ

    https://www.bitchute.com/video/pUgv8r3Cu0xG/


    Ο παγκόσμιος πόλεμος της Pfizer για την κακοποίηση και την προσπάθεια δολοφονίας όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών με τις θανατηφόρες ενέσεις COVID-19 εισέβαλε στον Καναδά και το Ισραήλ αυτή την εβδομάδα, καθώς οι γονείς συνεχίζουν πρόθυμα να προσφέρουν τα παιδιά τους ως θυσίες στους θεούς των εμβολίων.

    Εν τω μεταξύ, το περασμένο Σαββατοκύριακο κυριολεκτικά εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους σε όλη την Ευρώπη και άλλα μέρη για να διαμαρτυρηθούν για πράγματα όπως υποχρεωτικές εμβολιασμοί για τον COVID-19, διαβατήρια εμβολίων και νέα lockdown καθώς οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για την απώλεια των ελευθεριών τους.

    Και πώς γίνεται αυτό;

    Είμαι βέβαιος ότι οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι που βαδίζουν ολοταχώς προς τον στόχο τους να υποδουλώσουν τους πληθυσμούς του κόσμου και να μειώσουν τον αριθμό τους, σας γελούν, γιατί προφανώς κανένα από αυτά τα πλήθη δεν κυνηγά τους τυράννους.

    Έτσι, καθώς αυτές οι διαμαρτυρίες συνεχίζουν να αυξάνονται σε αριθμό και όγκο, τα παιδιά κακοποιούνται και πιθανώς δολοφονούνται σε κλινικές εμβολίων, σχολεία και εκκλησίες.



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δοκιμή PCR Off The Track

    ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.blckbx.tv/videos/breaking-pcr-test-van-de-baan?fbclid=IwAR1RI4ie0T8s1W3dzxM9zUVEjL1b1b4T6F8TgiulBXref1IlNgZvD-rUn_s

    Στο NPO Radio 1, ο συν-συγγραφέας της εργασίας Drosten-PCR είπε στον Thijs van der Brink πριν από δύο ημέρες ότι το τεστ PCR δεν είναι μια διαγνωστική ένδειξη που μπορεί να δείξει εάν έχετε μολυνθεί από τον ιό.

    Στο στούντιο BLCLBX, ο Flavio Pasquino συζητά τις δηλώσεις του Koopmans + το χαρτί ανάκλησης του Borger με τον εμπνευστή του, Patrick Savalle. Ο Savalle είναι παλιός γνώριμος του Pasquino, γιατί πριν από λίγους μήνες οι κύριοι έκαναν και ένα βίντεο μαζί «Does Sars-Cov2 υπάρχει; Πού είναι η απόδειξη», στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε και ο Koopmans. Επίσης, τότε συζητήθηκε η αμφίβολη δημοσίευση Drosten-PCR - η οποία ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 48 ώρες -, όπως και το γεγονός ότι το Sars-Cov2 δεν απομονώθηκε ποτέ σύμφωνα με τον κανόνα του χρυσού.

    Στο NPO Radio 1, η Marion Koopmans είπε πριν από δύο ημέρες, "Δοκιμάζετε μόνο εάν κάποιος φέρει ένα κομμάτι RNA που μπορεί να είναι μηνών". Ο Jaap van Dissel είχε ήδη δηλώσει τέτοια θέματα εναντίον του Wybren van Haga κατά τη διάρκεια μιας τεχνικής ακρόασης, αλλά ο Koopmans είναι επίσης ξεκάθαρος.

    «Όλη η πολιτική του κορωνοϊού βασίζεται στα τεστ PCR, τα οποία τώρα αποδεικνύονται άκυρα», λέει ο Δρ Mario Ortiz Buijsse (βιοχημικός), ο οποίος ήταν παρών στο στούντιο όπως ο Savalle. Ο Ortiz είναι επίσης παλιός γνώριμος του Pasquino γιατί μαζί έφτιαξαν ένα βίντεο που είχε περισσότερες από 350.000 προβολές για την αναπηρία του τεστ PCR και αυτό πλέον επιβεβαιώνεται ακόμα περισσότερο με την ανάκληση και τη δήλωση του Koopmans.

    «Είναι απίθανο να γίνει αποδεκτή η ανάκληση», λέει ο Savalle.

    "Πολλά εξαρτώνται από αυτό και αυτό το χαρτί είναι σαν χαρτί πληροφοριοδότη", λέει ο Ortiz.

    «Αυτό που δεν αμφισβητείται τώρα είναι ότι τα μέτρα στα οποία βασίζονται όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν έχουν πλέον βάση και, επομένως, μπορούμε να περιμένουμε ότι οι πολιτικοί στη Χάγη θα αναλάβουν τώρα δράση. Ο νόμος έκτακτης ανάγκης πρέπει ακόμα να καταργηθεί», σύμφωνα με τον κατασκευαστή του προγράμματος Flavio Pasquino.

    Δείτε το βίντεο με τον Peter Borger στο Cafe Weltschmerz σχετικά με το Retraction Paper.

    Δείτε το πλήρες βίντεο του Mike Yeadon στο Lockdown TV., με ολλανδική μετάφραση.

    Αυτοί είναι όλοι οι επιστήμονες που συνέβαλαν στην ανάκληση, μαζί με τον Peter Borger. Ακολουθεί η λίστα των συγγραφέων/υποβαλόντων της επιστολής και του χαρτιού ανάκλησης.

    Dr. Pieter Borger (MSc, PhD), Molecular Genetics, W+W Research Associate, Lörrach, Γερμανία

    Καθ. Δρ. Ulrike Kämmerer, ειδικός στην Ιολογία / Ανοσολογία / Ανθρώπινη Βιολογία / Κυτταρική Βιολογία, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Würzburg, Γερμανία

    Καθ. Δρ. Klaus Steger, Τμήμα Ουρολογίας, Παιδιατρικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας, Μοριακής Ανδρολογίας, Κέντρο Βιοϊατρικής Έρευνας του Πανεπιστημίου Justus Liebig, Giessen, Γερμανία

    Καθ. Δρ. Makoto Ohashi, Ομότιμος Καθηγητής, Διδάκτωρ Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, Πανεπιστήμιο Τοκουσίμα, Ιαπωνία

    Καθ. Δρ. ιατρ. Henrik Ullrich, ειδικός Διαγνωστικής Ακτινολογίας, Επικεφαλής Ιατρός στο Κέντρο Ακτινολογίας του Collm Oschatz-Hospital, Γερμανία

    Rajesh K.Malhotra (Artist Alias: Bobby Rajesh Malhotra), Πρώην 3D Καλλιτέχνης / Επιστημονικές Οπτικοποιήσεις στο CeMM – Κέντρο Μοριακής Ιατρικής της Αυστριακής Ακαδημίας Επιστημών (2019-2020), Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Τεχνών – Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών Βιέννη, Αυστρία

    Dr. Michael Yeadon BSs(Hons) Biochem Tox U Surrey, PhD Pharmacology U Surrey. Διευθύνων Σύμβουλος, Yeadon Consulting Ltd, πρώην επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer, Ηνωμένο Βασίλειο

    Δρ. Kevin P. Corbett, MSc Nursing (Kings College London) PhD (London South Bank) Κοινωνικές Επιστήμες (Science & Technology Studies) Λονδίνο, Αγγλία, Η.Β.



    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...........



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive