Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

ΜάκηςΤριανταφυλλόπουλος: "Είναι Φασίστες". Ελα καλέ τώρα, φήμες είναι.

Σε μία άνευ προηγουμένου επίδειξη αλαζονείας και πολιτικής αμετροέπειας ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, επιτέθηκε με πρωτοφανή λογοκριτική πρόθεση κατά της «Ζούγκλας» ...

Ο διορισμένος κυβερνητικός παράγοντας  εκφράζοντας ένα γενικότερο πνεύμα που επικρατεί στην Κυβέρνηση αλλά και στο άμεσο πρωθυπουργικό επιτελείο στο Μαξίμου «συνέστησε» στη «Ζούγκλα» κουνώντας το δάκτυλο, να πάψει να κάνει ρεπορτάζ και να αναμασάει μόνον την επίσημη κυβερνητική γραμμή και άποψη.

Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια η οποία συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής πανελλήνιας μετάδοσης για την ενημέρωση σχετικά με την Πανδημία, καταδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την φασίζουσα απόπειρα λογοκρισίας ενός ανεξάρτητου ΜΜΕ που δημοσιεύει όλες ανεξαιρέτως τις απόψεις.

Σε ερώτηση της «Ζούγκλας» σχετικά με όλους εκείνους του Έλληνες του εξωτερικού που έχουν εμβολιαστεί  με το μονοδοσικό εμβόλιο, αλλά που το ελληνικό σύστημα τυποποίησης πιστοποιητικών δεν αναγνωρίζει αυτούς τους εμβολιασμούς, ο Μάριος Θεμιστοκλέους απρόκλητα  διατύπωσε τον εξής απαράδεκτο ισχυρισμό «αυτό που σίγουρα θα τονώσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι το site σας να μην γράφει τόσα όσα υποστηρίζουν οι αντιεμβολιαστές».

Δείτε το σχετικό video: 

 

Πρόκειται για μία προμελετημένη και προαποφασισμένη ευθεία επίθεση σε δημοσιογραφικό οργανισμό. Αυτό σημαίνει πώς ο Μάριος Θεμιστοκλέους βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, αφού μία τέτοια ενέργεια σε ζωντανή μετάδοση αποφασίζεται μόνον σε ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια και όχι από έναν απλό Γενικό Γραμματέα.

Η επίθεση αυτή αποκαλύπτει σε όλο του το μεγαλείο το πνεύμα που κυριαρχεί στην κυβέρνηση και στο αποκαλούμενο επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Καταδεικνύει πώς  αντιλαμβάνονται στο Μαξίμου την ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας και των ιδεών. Αποδεικνύει τη βαθειά πεποίθηση της κυβέρνησης πώς η Ενημέρωση πρέπει να είναι ελεγχόμενη και προσανατολισμένη μόνον στην αναπαραγωγή των απόψεων της. Φανερώνει επίσης και το πανικό που έχει ενσκήψει στο κυβερνητικό επιτελείο λόγω της αυταπόδεικτης πλέον αποτυχίας όλων των κυβερνητικών σχεδίων στην διαχείριση της Πανδημίας.

Η «Ζούγκλα» δημοσιεύει όλες τις απόψεις. Απόδειξη το βραβείο που απονεμήθηκε σε δύο συντάκτες της, τον Χρήστο Μαζάνη και τον Σωτήρη Σκουλούδη  για την δημοσιογραφική διαχείριση της Πανδημίας. Είναι προφανές πώς η υπερδεξιά του  Μάριου Θεμιστοκλέους και των ανωτέρων του δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά τους. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την επίδοση του βραβείου «Digital Media Awards» στους συντάκτες της «Ζούγκλας».

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους μετά την λήξη της ζωντανής μετάδοσης της ενημέρωσης για την Πανδημία, ζήτησε επί προσωπικού συγγνώμη από τον συντάκτη της «Ζούγκλας». Ξεκαθαρίζουμε τα εξής: ο Μάριος Θεμιστοκλέους και οι συν αυτώ οφείλουν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από τα 4 εκατομμύρια αναγνωστών της «Ζούγκλας». Αναμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive