Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Δεχόμαστε το «Μακεδονία» για τα Σκόπια! ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΪ: Δεχόμαστε το «Μακεδονία» για τα Σκόπια!

Την βρώμικη δουλειά για τον Κυριάκο ανέλαβε να κάνει η "απλή βουλευτής" Ντόρα Μπακογιάννη. Πριν από λίγο δήλωσε ότι αυτή και το κόμμα της δέχεται να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό!... Είχε όμως το θράσος να πει ότι αυτή δήθεν ήταν η θέση του Καραμανλή στο Βουκουρέστι! 

Ο Καραμανλής που άσκησε βέτο ακριβώς για να μην δώσει το όνομα, έχοντας λειτουργήσει με αριστοτεχνική διπλωματία πριν στην ελληνική Βουλή, αποσπώντας μία συμφωνία για γεωγραφικό προσδιορισμό μίας χρήσης που θα ίσχυε μόνο για το Βουκουρέστι, την οποία βεβαίως δεν είχε σκοπό να την χρησιμοποιήσει ποτέ! 
Αλλά με υπερστελέχη τύπου Μαρκουλάκη, που αποκάλεσε την Κωνσταντινούπολη "Ισταμπούλ" και πολιτεύτηκε με τον... Μάνο (!!) του 0% (!!) και τον Θεοδωράκη, την φωνή των Σκοπιανών φασιστών στην Ελλάδα, τι ακριβώς περιμένατε;

8 σχόλια:

  1. ΠΡΟΔΩΤΕΣ όλοι τους. Δεν θα γλιτώσουν από την καταδίκη της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρε ΝΤΌΡΑ ντροπή ντροπή ντροπή ντροπή ντροπή μετά μην παρεξήγησε που λένε τόν πατέρα σου Εφιάλτη ντροπή και πάλι ντροπή!!!!!!!!!!!!!!
    Εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ ξέρεις τι λέμε ΖΉΤΩ Η ΧΑ ΖΉΤΩ Η ΧΑ ΖΉΤΩ Η ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσείς το δέχεστε,αλλά δεν το δεχόμαστε εμείς!!!κάτω τα ξερά σας απο το ιερό όνομα της μακεδονίας μας...δεν θα αφήσουμε,την θυσία των μακεδονομάχων να πάει χαμένη...να το ξέρεις αυτό ότι και αν κάνετε οι ευθύνες για την προδοσία,θα αποδοθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλληνες μιλάμε για σπάνια περίπτωση πολιτικής σχιζοφρένειας……

    Η Ντόρα (η πιο ανάλγητη πολιτικός , επίγονος της πιο άπληστης πολιτικής οικογένειας ) τώρα στα γεράματα προσφέρεται να αναλάβει ανάδοχος του ξεπουλήματος του Ελληνικού ονόματος Μακεδονία.

    Το γήρας ουκ έρχεται μόνον!!!

    Μακριά από την ύπουλη,υπόλογη και ανύπαρκτη πολιτικά κυρία.

    Έχει ήδη δείξει τον πραγματικό κι επικίνδυνο χαρακτήρα της.

    Ούτε ο ίδιος ο αδελφός της δεν την πάει .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καὶ ὅπως ἐδήλωσεν ἡ ἴδια καὶ ὁ κ. Βενιζέλος, ὅλα τὰ κόμματα εἶχον συμφωνήσει εἰς σύνθετον ὄνομα πλὴν ἐνός: τοῦ Λαϊκοῦ Ὀρθοδόξου Συναγερμοῦ, τὸν ὁποῖον ἐσεῖς Ἑλληναράδες ἐφροντίσατε νὰ ἀφίσετε κατὰ τὰς κρισίμους αὐτὰς στιγμὰς διὰ τὴν Ἑλλάδα καὶ τὴν Μακεδονίαν ἐν προκειμένῳ ἐκτὸς, προβάλλοντες ΨΕΥΔΕΙΣ, βλακώδεις καὶ φαιδρὰς δικαιολογίας κύπτοντες τὴν κεφαλὴν ὑπακούοντες εἰς τὰ κελεύσματα τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
    Φᾶτε το Ἑλληναράδες καὶ μὴ παραπονεῖσθε. ΕΣΕΙΣ εἶσθε οἱ μόνοι ὑπεύθυνοι καὶ οὐδεὶς ἄλλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσή αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!! ΚΑΘΙΚΙΑ, ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive