Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Γεώργιος Μεταξάς: Ως καλός συνωμοσιολόγος (και... «ψεκασμένος» βεβαίως βεβαίως), όταν βλέπω κάτι, μου γεννιούνται πολλές απορίες!

Ναι! Ξέρω! Είναι κακό αυτό! Απαγορεύεται να έχουμε απορίες. Πρέπει να καταπίνουμε αμάσητο ό,τι μας λένε. Συμφωνώ! Αλλά τι να κάνουμε; Με τρώει ο... απ' αυτός μου (μη λέτε πάλι ότι έχει τον ασυγκράτητο ο στόμας μου...)..

Αυτή η υποδιαίρεση του δολλαρίου που βλέπετε στην εικόνα (quarter = 0,25 $), δημιουργήθηκε στα τέλη του 2019 και τις αρχές του 2020. Το περίεργο είναι ότι στη μία του όψη, απεικονίζεται μία... νυχτερίδα! Το συμπαθές -κατ' εμέ- χειρόπτερο θηλαστικό της συνομοταξίας των χορδωτών (πουλάω γνώση τώρα για όποιον δεν το κατάλαβε 😛 ), δε θα λέγαμε ότι ανήκει στα είδη εκείνα που θα χαρακτήριζαν τις ΗΠΑ, όπως ο φαλακρός αετός, ο κροταλίας, ο αλιγάτορας και άλλα είδη ζώων. Κάθε άλλο!
Αφού λοιπόν έβγαλαν αυτό το νόμισμα (επαναλαμβάνω: τέλη 2019, αρχές 2020), μερικούς μήνες μετά, μας «έσκασαν» την ιστορία ότι το νέο είδος κορωναϊού προέρχεται από τις νυχτερίδες... (Μην επαναλάβω τώρα την ιστορία)
Και ερωτώ (εγώ ο «ψεκασμένος συνωμοσιολόγος») : Κατά πόσον είναι σύμπτωση αυτό;;; Πρόκειται άρα γε για μία (ακόμα) προειδοποίηση ή για κάτι... εντελώς τυχαίο; 🤔
Για την ιστορία, το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ, σταμάτησε την κοπή αυτού του νομίσματος πριν λίγες εβδομάδες... (γκουχ γκουχ)

1 σχόλιο:

  1. μονο ο κομης Δρακουλας θα μπορουσε να ξερει ας του ριξουμε ενα τηλεφωνο γκουχ γκαχ γκουουουχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive