Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Μπράβο στον Δήμαρχο της Κόνιτσας…

.com/
Ο κορωνoϊός μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με μία καινούρια πραγματικότητα και έχει επιφέρει βαθιές ανατροπές στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας, προκαλώντας συχνά πρωτόγνωρα συναισθήματα...
Ο Δήμος Κόνιτσας ενημερώνει ότι βάσει του νέου οργανογράμματος, που αποφασίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες από τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης και με τη σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων και των εργαζόμενων των Κοινωνικών Δομών "Βοήθεια στο Σπίτι", ο αριθμός των εξυπηρετούμενων οικογενειών στο Δήμο ανέρχεται στους 980.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί τους εργαζόμενους στα προγράμματα “Βοήθεια Στο Σπίτι” για το διαρκή αγώνα τους για την εξυπηρέτηση όλων των συνδημοτών μας.

Όσοι επιθυμούν να εξυπηρετηθούν μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Δήμου (2655360326) και της ΚΕΔΚ (2655024144) ή απευθείας στα κινητά Δημάρχου (6942030774) και Αντιδημάρχου κ. Χήρα (6944188829)!

Αυτήν την πρωτοποριακή είδηση την αλιεύσαμε από το https://www.epiruspost.gr/

Δήμαρχος στην ακριτική Κόνιτσα, εκλεγείς για πρώτη φορά, είναι ο Νίκος Εξάρχου!

Ο κ. Εξάρχου είχε ηγηθεί του ψηφοδελτίου “Ανασυγκρότηση - Αναγέννηση”! Φαίνεται λοιπόν – σύμφωνα και με τις πληροφορίες μας – πως ο Νίκος Εξάρχου και ανασυγκροτεί και αναγεννά την Κόνιτσα!

Η Κόνιτσα είναι κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων και έδρα του Δήμου Κόνιτσας της Ηπείρου 64 χιλιόμετρα βόρεια των Ιωαννίνων, κοντά στα αλβανικά σύνορα. Κείται αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού Τραπεζίτσα, της οροσειράς της Πίνδου, με θέα την πεδιάδα της Κόνιτσας, όπου ο ποταμός Αώος συναντιέται με τον ποταμό Βοϊδομάτη και τον Σαραντάπορο. Ο κάμπος καλλιεργείται συστηματικά από ντόπιους αγρότες. Η Κόνιτσα είναι περιφερειακό κέντρο για πολλά μικρά χωριά της Πίνδου, ενώ διαθέτει ξενοδοχεία, υπέροχα καταλύματα ενοικιαζομένων δωματίων, πλούσια αγορά τροφίμων, σχολεία (Δημοτικά και Γυμνάσιο) και ένα κέντρο υγείας. Αποτελεί καλό σημείο αφετηρίας για τους τουρίστες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα βουνά της Πίνδου, ή που θέλουν να κάνουν δραστηριότητες βουνού, αλλά και ράφτινγκ στον ποταμό Αώο!

.com/

Ένας τόπος ευλογημένος διακοπών για όλες τις εποχές, για όλους!
Όσον αφορά τον Δήμαρχο! Μπράβο Νίκο, συνέχισε να είσαι αληθινός και πρωτοποριακός!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive