Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Χθεσινες εικόνες απο την Σάμο. Ο Ένας πάνω στον άλλο οι λαθρομετανάστες αρπάζουν τα λεφτά μας απο τα ΑΤΜ. ΠΟΥ είναι το κράτος;; Μα... Κυνηγάει ΜΟΝΟ Έλληνες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα περπατούν, γήπεδο μπάσκετ και υπαίθριες δραστηριότητες

Εμείς, ....οι Έλληνες εννοώ, ακούμε τις προτροπές της Κυβέρνησης (για αποφυγή συνωστισμού , παραμονή απάντων εντός του χώρου διαμονής μας κ.λ.π.) και πειθαρχούμε σε αυτές...


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Οι λαθρομεταναστες όπως βλέπετε στις φωτογραφίες δεν τις λαμβάνουν καν υπόψιν ....καλό θα ήταν οι έχοντες την ευθύνη της Διαχείρισης π.χ ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιας να έκανε ενα σχόλιο επ αυτού ....
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και άτομα περπατούν

Θα ήθελα να γνώριζα επίσης εάν επιβλήθηκε σε όλους αυτούς τα προβλεπόμενα πρόστιμα απο τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας ..π.χ Αστυνομία - Λιμενικό - Δημοτική Αστυνομία κλπ

7 σχόλια:

  1. ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Ο Υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου έχει στην Ν. Υόρκη συνάντηση με την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών Μαντλίν Ολμπράιτ(όπως γράφεται, οι δύο υπουργοί συζήτησαν κυρίως το Κυπριακό, επίσης ο Γ. Παπανδρέου ενημερώνει τη συνομιλήτριά του για τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψής του στο Βελιγράδι και σε άλλες Βαλκανικές χώρες).
    Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Μπάσκετ Γ. Βασιλακόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις»(Θεσσαλονίκη) και αναφερόμενος στην πρόεδρο του «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, λέει: «Στην κυρία προέδρου του ¨2004¨ δόθηκαν αρμοδιότητες καισαρικές που φτάνουν και στα όρια του ανεξέλεγκτου. Όποιον θέλει προσλαμβάνει στον ¨2004¨, δεν ανακοινώνει ούτε μισθούς ούτε ονόματα και ήδη έχουν προβλεφθεί θέσεις 60 διευθυντών, που θέλουν και υποδιευθυντές και γραμματείς και παρατρεχάμενους. Αυτά όλα ποιος τα πληρώνει;»
    Με αφορμή την κριτική που άσκει στην κυβέρνηση η ΝΔ για το θέμα των διαπλεκομένων συμφερόντων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δ. Ρέππας σε δηλώσεις του αναφέρει ότι: «Ο αρχηγός της προσπαθεί να συγκαλύψει την προγραμματική και πολιτική ένδεια της παράταξής του. Ο βίος και η πολιτεία της ΝΔ, που είναι συνώνυμη της αδιαφάνειας και της εξάρτησης από οικονομικές εξουσίες, δεν επιτρέπουν στην ηγεσία της τέτοια πολιτική συμπεριφορά».
    Γράφεται ότι η απόφαση του Υπ. Πολιτισμού Θ. πάγκαλου να μη μεταβεί στο Σίδνεϊ(Ολυμπιακοί Αγώνες) σχετίζεται με το κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις του με την πρόεδρο του «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.
    Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας σε δηλώσεις του αναφέρει και τα εξής: «Το ΔΗΚΚΙ ούτε είχε ούτε έχει σχέση με τα διαπλεκόμενα. Με συνέπεια και αποφασιστικότητα, από την ίδρυση του, αγωνίζεται κατά της διαπλοκής. Αυτός ήταν ο λόγος, άλλωστε, που χτυπήθηκε ανέντιμα, αντιδημοκρατικά και απροκάλυπτα από τους διαπλεκόμενους του ΠΑΣΟΚ και των μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων».
    Πτώση κατά 4,86% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο χρηματιστήριο Αθηνών, με αποτέλεσμα να διαμορφωθείς τις 4.030,99 μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Αρχίζει στη Ν. Υόρκη ο νέος γύρος των «εκ του σύνεγγυς» συνομιλιών για το Κυπριακό. Ο γ.γ. του ΟΗΕ Κ. Ανάν έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Ελληνοκύπριο πρόεδρο Γλ. Κληρίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ρ. Ντενκτάς.
    Ο πρόεδρος της Κύπρου Γλ. Κληρίδης σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα «Γενί Μπίνγιλ», αναφερόμενος στις «εκ του σύνεγγυς» συνομιλίες για το Κυπριακό, λέει: «Τόσο εγώ όσο και ο κ. Ντενκτάς έχουμε μεταφέρει στον Αλ. Ντε Σότο όλες τις απόψεις μας επί των βασικών θεμάτων . Είναι προφανές ότι σκεφτόμαστε διαφορετικά. Πρέπει πλέον να συζητήσουμε το αν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αν μπορούμε να ικανοποιήσουμε ο ένας τον άλλον. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα οδηγηθούμε πουθενά»(Ο Αλ. Ντε Σότο είναι ο αντιπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ Κ. Ανάν, στο Κυπριακό). Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κύπριος πρόεδρος Γλ. Κληρίδης αναφερόμενος στην απαίτηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ρ. Ντενκτάς για αναγνώριση της «ΤΔΒΚ» λέει ότι: «Απαίτηση του Ρ. Ντενκτάς δεν είναι μόνον η αναγνώριση, αλλά και η απαίτηση για αποδοχή της λύσης περί ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, πράγμα που σημαίνει ότι ζητεί την υπογραφή μας σε άδειο χαρτί, πριν από τις διαπραγματεύσεις».
    Η Ε.Ε. αποφασίζει την άρση των διπλωματικών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στην Αυστρία εξαιτίας της συμμετοχής της κυβέρνησης της χώρας του ακροδεξιού «Κόμματος της ελευθερίας»(σύμφωνα με την απόφαση θα παρακολουθείται η δράση του Κόμματος της Ελευθερίας).
    Ο Γιουγκοσλάβος πρόεδρος Σλ. Μιλόσεβιτς εγκαινιάζοντας υδροηλεκτρικό φράγμα στο Δούναβη(κοντά στα σύνορα με την Ρουμανία) καλεί τις χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου να αντισταθούν στη «νεό-αποικιοκρατία». Καταφέρεται επίσης εναντίον «των ξένων προδοτών που εργάζονται κατά της Γιουγκοσλαβίας».
    Ο ηγέτης της Αλβανικής αντιπολίτευσης Σ. Μπερίσα, μιλώντας στην Πόλη Σκόδρα και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νοθείας στις δημοτικές εκλογές της 1η Οκτωβρίου, λέει: «Αν πραγματοποιήσουν το σχέδιό τους, το Δημοκρατικό Κόμμα θα αντιδράσει δυναμικά και τότε η Αλβανία θα δει τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στην ιστορία της. Ή θα έχουμε τίμιες εκλογές ή θα έχουμε εξέγερση»(Ο Σ. Μπερίσα αναφέρεται στον σοσιαλιστή ηγέτη Φ. νάνο και τον πρωθυπουργό Ι. Μέτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Σε δηλώσεις που κάνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δ. Ρέππας, αναφερόμενος στα σχόλια εις βάρος της προέδρου του «Αθήνα 2004» Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, λέει: «Η κυβέρνηση εμπιστεύεται πλήρως την ηγεσία του ¨Αθήνα 2004¨ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»(για τις δραστηριότητες και τις αποφάσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου καταθέτουν ερωτήσεις στη βουλή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Π. Κρητικός και Στ. Παπαθεμελής, καθώς και ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Έβερτ).
    Σε δηλώσεις που κάνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δ. Ρέππας, αναφερόμενος στη θέση του γ.γ. του ΟΗΕ Κ. Ανάν για «πολιτικά ίσα» μέρη στην Κύπρο, λέει: «Θα αφήσουμε την κυπριακή κυβέρνηση να χειριστεί το θέμα με τον τρόπο που γνωρίζει και με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον της Κύπρου». Σε δηλώσεις που κάνει για το ίδιο θέμα η τομεάρχης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη(υπεύθυνη για τις Εξωτερικές σχέσεις και την Άμυνα), λέει: «Δεν έχουν τέλος οι αποτυχίες της κυβέρνησης Σημίτη στον τομέα της πολιτικής εναντίον της Τουρκίας και στο Κυπριακό. Την ώρα που ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν στην Νέα Υόρκη, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κ. Ανάν σε δήλωσή του για το Κυπριακό τόνισε ότι: «Κάθε πλευρά αντιπροσωπεύει τον εαυτό της, και κανέναν άλλο, ως πολιτικά ίση προς την άλλη πλευρά». Πρόκειται για σοβαρότατο θέμα που πιθανόν να καταλήξει σε μια ανατροπή των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ των τελευταίων 25 ετών. Οι χθεσινές δυσμενέστατες εξελίξεις στο Κυπριακό επιβεβαιώνουν την αδυναμία της εξωτερικής πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου».
    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος σε δηλώσεις του αναφέρει και τα εξής: Η ιστορία εκδικείται. Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπει κανείς τον κ. Μητσοτάκη και πολλές εφημερίδες της συντηρητικής παράταξης να επικαλούνται τον Ανδρέα(Παπανδρέου)και να προστατεύουν τη μνήμη του, προκειμένου να αντικρούσουν τη μομφή περί αδιαφάνειας κατά την περίοδο της Οικουμενικής κυβέρνησης». Λέει ακόμη: «Άλλοι κρατούσαν τη ρομφαία της κάθαρσης και είχαν υπό τον έλεγχό τους την κατάσταση, ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν υπόδικός και το ΠΑΣΟΚ υφίστατο πανταχόθεν επίθεση»(την Οικουμενική κυβέρνηση στήριζαν ο Α. Παπανδρέου, ο Κ. Μητσοτάκης και Χ. Φλωράκης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Ο γ.γ. του ΟΗΕ Κ. Ανάν σε δήλωσή του που αναφέρεται στο Κυπριακό και στις συνομιλίες που διεξάγονται για την επίλυσή του που παρατηρεί και τα εξής: «Στην πορεία αυτών των συνομιλιών είμαι βέβαιος ότι τα μέρη μοιράζονται την επιθυμία να καταλήξουν μέσω διαπραγματεύσεων, στις οποίες ο καθένας αντιπροσωπεύει την πλευρά του και κανένας άλλον ως πολιτικά ίσοι μεταξύ τους, σε μια συνολική διευθέτηση, διαφυλάσσοντας μια νέα εταιρική σχέση, πάνω στην οποία θα οικοδομηθεί ένα καλύτερο μέλλον με ειρήνη, ασφάλεια, ευημερία σε ένα ενωμένο νησί. Σε αυτό το πνεύμα και σκοπό τη διευκόλυνση των διαπραγματεύσεων με καλή πίστη και χωρίς προκαταλήψεις σε όλα τα ζητήματα που τίθενται ενώπιον τους, έχω καταλήξει ότι το ΙΣΟΤΙΜΟ καθεστώς των μερών πρέπει και είναι υποχρέωση να αναγνωριστεί σαφώς σε μια συλλογική λύση, που θα ενσωματώνει τα αποτελέσματα των λεπτομερών διαπραγματεύσεων, που είναι ανάγκη να μεταφράσουν αυτό το περιεχόμενο σε ξεκάθαρες πρακτικές διατάξεις»(η θέση αυτή – «Πολιτικά ίσοι» - του Κ. Ανάν προκαλεί έντονο προβληματισμό στην ελληνοκυπριακή πλευρά).
    Σε δηλώσεις που κάνει ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπ. Ετσεβίτ χαρακτηρίζει ως «θετική εξέλιξη» τη θέση του γ.γ. του ΟΗΕ Κ. Ανάν περί «Πολιτικής Ισότητας» των δύο πλευρών στην Κύπρο. Συνεχίζοντας λέει ότι: «Η Τουρκία ανέκαθεν υπογράμμιζε την αρχή ότι υπάρχουν στην Κύπρο δύο χωριστά ανεξάρτητα κράτη. Η πραγματικότητα αυτή σε μεγάλο βαθμό έχει αρχίσει να γίνεται αποδεκτή».
    Σε δηλώσεις που κάνει η Αμερικανίδα Υπ. Εξωτερικών Μαντλίν Ολμπάιτ, αναφερόμενη στις επικείμενες γιουγκοσλαβικές προεδρικές-βουλευτικές εκλογές, λέει ότι: «Ο Γιουγκοσλάβος πρόεδρος Σλ. Μιλόσεβιτς προσπαθεί να ¨κλέψει¨ τις εκλογές αυτές». Σε δηλώσεις που κάνει ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Τζ. Ρόμπερτσον, λέει ότι: «Οι επικείμενες γιουγκοσλαβικές εκλογές δεν θα είναι ούτε ελεύθερες, ούτε τίμιες».
    Σε δηλώσεις που κάνει ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου Μ. Τζουγκάνοβιτς λέει ότι: «Οι πολίτες της χώρας του που αγαπούν το Μαυροβούνιο δεν θα ψηφίσουν στις γιουγκοσλαβικές εκλογές (προεδρικές-βουλευτικές) της 24ης Σεπτεμβρίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Ο Υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ (Ν. Υόρκη) και αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, λέει μεταξύ άλλων ότι: «Οι δύο χώρες πρέπει να εκμεταλλευθούν το ¨θετικό κλίμα¨ που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, για να λυθούν θέματα όπως η υφαλοκρηπίδα και το θέμα της Κύπρου».
    Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «Το Κυπριακό οδηγείται στον πλήρη ενταφιασμό του, ιδιαίτερα μετά την απόφαση της G-8 τον Ιούνη του 1999 στην Κολονία και τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στο Ελσίνκι το Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου». Σε άλλο σημείο η ανακοίνωση αναφέρει: «Η συγκεκριμένη δήλωση του Κ. Ανάν, καθώς και οι παραινέσεις της Μ. Ολμπράιτ προς την Ελλάδα και την Τουρκία, να συνδράμουν ενεργητικά προς αυτή τη κατεύθυνση, δεν αφήνουν πλέον κανένα πρόβλημα για αυταπάτες»(δήλωση του Κ. Ανάν για «Πολιτική ισότητα» ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακή πλευράς).
    Ο Συνασπισμός σε ανακοίνωσή του που αναφέρεται στο Κυπριακό παρατηρεί και τα εξής: «Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να παύσει να δείχνει εφησυχασμό, να αναλάβει τις ευθύνες της και να ενεργοποιηθεί ώστε να αντιμετωπιστούν οι πείσεις και να μην εγκαταλειφθεί η λύση της ¨Δικοινοτικής Διζωνικής Ομοσπονδίας¨ ως δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού».
    Ο Ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Καρατζαφέρης(έχει διαγραφεί από τη ΝΔ), σε συνέντευξή που δίνει στο Ζάππειο , παρουσιάζει την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του(το νέο κόμμα έχει το τίτλο «ΛΑ.Ο.Σ.»: Λαϊκός Ορθόδοξος Συνασπισμός, βασικό σύνθημα του νέου κόμματος είναι «με τους Έλληνες για την Ελλάδα»).
    Αύξηση κατά 6,42% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο χρηματιστήριο Αθηνών, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στις 4.247,12 μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Συνεχίζεται η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στην ελληνοκυπριακή πολιτκή ηγεσία από τη δήλωση του γ.γ. του ΟΗΕ Κ. Ανάν για «Πολιτική Ισότητα» Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων (στη διάρκεια των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού). Στις προσπάθειες για την άρση της κρίσης παρεμβαίνουν ο απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου στο Κυπριακό Α. Μόουζες και ο εκπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ στο Κυπριακό Αλ. Ντε Σότο. Σε δηλώσεις που κάνει ο Α. Μόουζες αναφέρει ότι: «Το καθεστώς ισότητας των δύο πλευρών, πέραν των διαπραγματεύσεων, θα είναι θέμα που θα αντιμετωπιστεί τη στιγμή της κατάληξης στη συμφωνημένη διευθέτηση»).
    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενεργήθηκε στη Γιουγκοσλαβία από το Ινστιτούτο Στρατηγικών Ερευνών, Μέσων και Μάρκετινγ, ο υποψήφιος των κομμάτων της αντιπολίτευσης στις επικείμενες προεδρικές εκλογές Β. Κοστουνίτσα συγκεντρώνει το 45% των προτιμήσεων, ενώ ο πρόεδρος Σλ. Μιλόσεβιτς συγκεντρώνει το 31% των προτιμήσεων(σύμφωνα με άλλη δημοσκόπηση ο Κοστουνίτσα συγκεντρώνει το 40% των προτιμήσεων, ενώ ο Σλ. Μιλόσεβιτς το 22%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive