Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Λάρισα: 5 νέα κρούσματα στη συνοικία γύφτων Ν. Σμύρνη από την ιχνηλάτηση επαφών

Κορωνοϊός - Λάρισα: 5 νέα κρούσματα στη Ν. Σμύρνη από την ιχνηλάτηση επαφώνΠέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν μετά και την ιχνηλάτηση θετικού κρούσματος στην περιοχή της Ν. ΣμύρνηςΑπό το θετικό κρούσμα βρέθηκαν συνολικά 8 επαφές και μέχρι στιγμής έχουν δώσει δείγμα 6 από αυτές...
(ένα ήταν αρνητικό), μεταδίδει το onlarissa.gr . Αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα και για τα άλλο δύο άτομα.
Τα κρούσματα ανεβαίνουν πλέον στα 30. Να σημειωθεί πως σε κατ’ οίκον καραντίνα στη Λάρισα βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και ένας Ρομά, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα από τη Αθήνα.
Στη Λάρισα καταγράφηκαν επιπλέον 4 θετικά κρούσματα, ανέφερε κατά τη ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς το Σάββατο. 
Ανέφερε επίσης πως τα κρούσματα αυτά μαζί με τα 21 και τους 29 ελέγχους που έχουν γίνει δίνουν τη συνολική εικόνα 362 τεστ, 25 θετικά κρούσματα.
Ακόμα ενημέρωσε ότι αποφασίστηκε η αύξηση αριθμού των λαϊκών αγορών από τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα στην Αττική να είναι πλέον σε λειτουργία 222. Ανακοίνωσε προσέτι ότι αναστέλλονται για 10 ημέρες, τέσσερις λαϊκές σε όλη την Ελλάδα.
«Είμαστε σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και ξεκαθάρισε πως τα πάντα παραμένουν οριακά, αναφέροντας ότι τα δεδομένα σταθμίζονται σε 12ωρη βάση.
Επίσης, επισήμανε πως «ο βαθμός επιφυλακής και εγρήγορσης είναι υψηλός».
Διαμήνυσε ότι τώρα είναι η ώρα που πρέπει να δείξουμε την υπομονή που χρειάζεται και τόνισε ότι μέχρι τις 27 Απριλίου πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στην προσπάθεια.

Δεύτερη μέρα καραντίνας

Με αστυνομική παρουσία σε συγκεκριμένα σημεία εξελίσσεται η δεύτερη ημέρα καραντίνας στο τμήμα της συνοικίας Νέα Σμύρνη, στη Λάρισα.
Η νύχτα κύλησε χωρίς να καταγραφούν προβλήματα, ενώ στην ευρύτερη συνοικία πραγματοποιούνται απολυμάνσεις, σύμφωνα με το larissanet.gr.
Το Σάββατο θα αναπτυχθούν οι υποδομές ώστε να υπάρξει τροφοδοσία των κατοίκων που βρίσκονται υπό περιορισμό.
Αναλυτικά, η τροφοδοσία θα γίνεται από τα παρακάτω σημεία:
  • Σωκράτους και Πλάτωνος
  • Αρχιμήδους και Πλάτωνος
  • Τέρμα Πλάτωνος και Βοιωτίας
  • Δανάης και Aεροδρομίου Δανάης και
  • Αρχιμήδους Ροδιάς και Καραμανλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive