Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

“Μας αντιμετωπίζουν χειρότερα από τα σκουπίδια” – Βίαια βίντεο από την Ιταλία θυμίζουν την Κίνα

Η μεταφραση ειναι αυτοματη απο την Google …
Financial Times: 90% Η Ιταλία έχει καθυστερήσει τελείως – Οι Ιταλοί σε καραντίνα μπορούν να κατηγορηθούν για δολοφονία και να αντιμετωπίσουν 21 χρόνια φυλάκισης. Τα ίδια βίντεο με απελπισμένους πολίτες όπως είδαμε στην Κίνα προέρχονται τώρα από τη σφραγισμένη Ιταλία....
Όταν η αδελφή της Luca Franzese Teresa πέθανε από κορώνα, ήταν κλειδωμένη στο σπίτι με το πτώμα της για περισσότερο από 36 ώρες, γιατί δεν είχε κηδεία να την πάρει για να μπορεί να την ταφεί. “Η αδερφή μου είναι νεκρή στο κρεβάτι και δεν ξέρω τι να κάνω”, δήλωσε ο Franzese σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook και το YouTube . “Δεν μπορώ να της δώσω την τελευταία πίστωση που αξίζει, επειδή τα θεσμικά όργανα με απέτυχαν. Τηλεφώνησα σε όλους, αλλά κανείς δεν μπορούσε να μου απαντήσει. ”
Η Τερέζα, ηλικίας 47 ετών, ζούσε στη Νάπολη και υπέφερε από επιληψία και είχε συμπτώματα κορώνας την περασμένη εβδομάδα. Δεν δοκιμάστηκε για κορώνα μέχρι μετά το θάνατό της. Οι διευθυντές κηδειών όχι μόνο θα φοβούνται να μολυνθούν από τον Luca, αλλά πιθανώς και από τον νεκρό Teresa, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες αποδείχθηκε ότι ο ιός μπορεί να παραμείνει ενεργός μέχρι και 24 ώρες μετά τον θάνατο.
Στη συνέχεια, ο Luca δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που παρακολούθησε εκατομμύρια άνθρωποι, με το οποίο καταδίκασε τις ιταλικές αρχές. “Εμείς είμαστε καταστραμμένοι. Η Ιταλία μας απέτυχε. ” Έχουν αναφερθεί περισσότερες περιπτώσεις κηδειών που δεν μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά τους εξαιτίας της “γραφειοκρατίας” που επέβαλε η κυβέρνηση, αφήνοντας τους ανθρώπους κλειδωμένους με τους αγαπημένους τους για ώρες ή και μέρες.
“Μας αντιμετωπίζουμε χειρότερα από τα σκουπίδια”, είπε ο συγγενής μιας γυναίκας, ο οποίος έπρεπε να μείνει με τον νεκρό σύζυγό της στο Borghetto Santo Spirito, στη βόρεια Ιταλία, από τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με τους ειδικούς και τους αναλυτές, τέτοια περιστατικά υπονομεύουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβέρνηση.
Διακεκομμένη καραντίνα = φόρος δολοφονίας, 21 χρόνια φυλάκισης
Στην Ιταλία εντοπίστηκαν 15.113 μολύνσεις και πέθαναν 1.016 άνθρωποι. Με αυτό, το ποσοστό θνησιμότητας αρχίζει να φθάνει το 7%. Στη Λομβαρδία, αυτό ήταν ήδη 8%, αλλά δεν είναι σαφές εάν η κατάσταση επιδεινώθηκε περαιτέρω εκεί.
Σύμφωνα με τους Financial Times, η Ιταλία εξακολουθεί να λειτουργεί “στο 10% της ικανότητάς της”. Με άλλα λόγια, το 90% της χώρας και όλες οι δραστηριότητες έχουν σταματήσει πλήρως. (1) Οι Ιταλοί που σπάνε την καραντίνα μπορούν, σύμφωνα με την αστυνομία, να κατηγορηθούν για δολοφονία και να εκτελέσουν 21 χρόνια φυλάκισης (2).
Χθες, ολόκληρη η ιταλική βιομηχανία τροφοδοσίας ήταν κλειδωμένη, ένα μέτρο που τώρα υιοθετείται από το Βέλγιο. Στη Δανία, με 617 περιπτώσεις, αλλά χωρίς θάνατο, όλα τα σχολεία έκλεισαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Όπως συμβαίνει συχνά, το ολλανδικό υπουργικό συμβούλιο Mark Rutte πιστεύει ότι γνωρίζει καλύτερα από την υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη και προς το παρόν θεωρεί ότι αυτό είναι περιττό!!!.
Τέλος, ένα μοντέλο με εξηγήσεις από τον αναγνώστη μας, όπου μπορείτε να δείτε από τις εμπειρίες στην Κίνα τι θα συνέβαινε εάν δεν είχαν ληφθεί μέτρα απομόνωσης και ο ιός δεν ελεγχόταν με άλλο τρόπο ή αυθόρμητα τόνωση:
Εμαιλ Αναγνωστη

1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι αλήτες έλεγαν σε όλο τον κόσμο ότι αν ανεβεί η θερμοκρασία όλα θα διορθωθούν. Ακριβώς το αντίθετο έγινε. Όσο ανέβαινε η θερμοκρασία με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονταν τα κρούσματα. Έχουν κάποια εξήγηση για αυτό; Δεν μας βοήθησε ο καλός καιρός, τελικά; Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολικές βοηθάνε, στην Κίνα και τη Ρωσία είχε πολικές θερμοκρασίες σε πολλές πολιτείες όταν ξεκίνησε το ντόμινο. Καταλήγω σε αυτό: μη μας ψεκάζετε, να μην ξαναπετάξει αεροπλάνο ποτέ ξανά, αν είναι να σωθούμε.
    https://www.youtube.com/watch?v=65xLByzT1l0 CGI 3D Animated Short "I, Pet Goat II" by - Heliofant
    Σταματήστε να μας ψεκάζεται. Όλα ξεκίνησαν από τα αεροπλάνα. Θυμίσου το:
    «Ι΄m pet goat 2». Ποιοι χαίρονται για όσα συμβαίνουν; 1)Ο ερπετοειδής που κρατά τα νήματα. 2)Τα πιόνια εξουσίας του(μόνο στην αρχή),3) Οι Γρέτες(κάνουν το κομμάτι τους), 4)ο Βελιάλ, 5)τα πρακτοράκια των μυστικών υπηρεσιών,6) τηλεόραση 666,7)οι αγορές 666, 8)ο παρακρατικός κλόουν (παλιάτσος&τσαρλατάνος) 9)η Σίβα, 10)ο Βισνού 11)η «ανώμαλη» Γηραιά Ήπειρος, 12)τα χανουμάκια της παραεξουσίας(μα ποιο πολύ τα αφεντικά τους – οι χαλίφιδες), 13)Τέλος, ο Αντίχριστος που θέλει να καταστρέψει και την Παλιά και Νέα εξουσία πριν τον κάψει ο Ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive