Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Τελικά μπενάκης-βγενάκης κύριε Ιάσωνα ε?

Ποιός είναι δισκέτα και γραμμόφωνο ε?

ΓΡΑΦΕΙ Ο:"HALDIR"

Το αντικομμουνιστικό σου γραμμόφωνο το καλογυαλίζεις κάθε δεύτερη μέρα στους ίδιους γκεμπαιλισμούς που ξέρεις πολύ καλά την τέχνη τους.
Το φασιστικό σου ραδιοφωνάκι το συντονίζεις στην αντικομμουνιστική συχνότητα και σβήνεις κάθε άλλη αίσθηση.
Το προπαγανδιστικό σου τηλεομοιότυπο δουλεύει σε πολλά site.
Προκειται περι πνευματικής βουγκαμάρας.
Περί αποψιλώσεως τρόπον τινα κάθε έννοιας ανθρωπισμού, περί συναισθηματικής παχυδερμίας η οποία είναι προφανής άλλωστε από την ανικανότητά σου να προσφωνήσεις σωστά το username Haldir.
Λες ότι ο Στάλιν ο ίδιος να ερχόταν δεν θα παραδεχόμουν τίποτα.
Εδώ σε σένα έρχεται ο Γκέμπελς ο ίδιος και παραδέχεται την προπαγάνδα του για το Κατίν. Εσύ όμως θέλεις πάση θυσία το Κατίν να το έχει κάνει ο Στάλιν για να κάνεις την επίθεσή σου.
Εχω όμως άλλη απορία, στους μαρξιστές και πολέμιους του Στάλιν, τι γραμμή ακολουθείς?
Σημείωση προς το site: Δεν έχει ανάρτηση της δικής μου πλευράς? Δημοσιεύετε μόνο την απάντηση του Ιάσωνα στο άρθρο μου?
*********************
Σημ.SKEFTOMASTEELHNIKA.GR:SORRYφίλε Haldir, αλλά μάλλον δεν είσαι προσεκτικός. Αναρτούμε τα ΠΑΝΤΑ, δεν κόβουμε τίποτα, ΠΟΤΕ.
Απλά δεν το είδες. Δές το τώρα εδω>Μην μπερδεύεις το Φασισμό με την περίοδο του Στάλιν.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 22/12/08

13 σχόλια:

  1. Όχι παιδιά, εννοώ το 1ο σχόλιο (από τα 6) στο άρθρο "Η αγιοποίηση του Στάλιν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε φίλε,όντως δεν είσαι καλά.
    Είσαι σε μια κοσμάρα όπου η επιλεκτικίτιδα(κατά Ιάσων)
    έχει πάρει ανεξέλεγτες διαστάσεις.
    Ό,τι σε βολεύει το ακούς,
    ό,τι δε σε βολεύει δεν το ακούς.
    Ό,τι σε βολεύει το βλέπεις,ό,τι δε σε βολεύει δεν το βλέπεις.
    Έχεις καταντήσει αισχρά υπερβολικός.
    Μάλλον το κάνεις επίτηδες,ως γνήσιο σκ@@@κομμούνι,έτσι ώστε να εκνευριστεί κάποιος(καλή ώρα εγώ) να σου τα χώσει και να έχεις μετά να λες ''να..οι φασίστες''
    ΝΑΙ ΡΕ ΟΣΟ ΕΣΥ/ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ/ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ''ΦΑΣΙΣΤΕΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΣΑΣ!!ΕΠΕΙΔΗ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!
    ΒΔΕΛΛΥΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ..!


    Κρίμα που γλύτωσε ο πατέρας σου από τη Μακρόνησο ή τη Λέρο ή όπου αλλού τον είχαν.Κρίμα,έπρεπε να τον είχαν γ@@@@ει και φυτέψει σε καναν βράχο μήπως και ησυχάζαμε εμείς.
    Δε μου λες , τούρκικο είναι το γκιλντιρίμ παρατσούκλι σου;
    Έπρεπε να το έχουμε καταλάβει.
    Μήπως αν το ψάξουμε θα βρούμε και τις εβραϊκές ρίζες κάπου κρυμμένες;
    Ξεφτίλα,το παίζεις και μορφωμένος.
    Ξεφτίλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταννοώ την αγανάκτηση και την οργή του φίλου αν και ξεφεύγει λίγο.Αλλά και τί να κάνει,όταν συνέχεια πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και ότι ο Στάλιν ήταν οσία παρθένα (καλέ τί καλός άνθρωπος αυτός ο Σταλινάκος!πόσους έσφαξε;μοοόνο;ε εντάξει τίποτα δεν έκανε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέστα φίλε μου, δείξε τον αληθινό σου εαυτό..Αμέσως τα τακτοποίησες στο μυαλουδάκι σου. Πού ήταν ο πατέρας μου, τι βασανιστήρια θα έπρεπε να του κάνουν, τι ρίζες έχω, οτι δεν είμαι μορφωμένος. Είσαι ανήσυχο πνεύμα απ'ότι βλέπω.

    Το Haldir είναι όνομα ενός ήρωα από ένα παραμύθι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γανωμα της ιστοριας και το « αμαρτημα» του αντικομμουνισμου
    Η Αλαθητη σταλινικη συνταγη.
    «Να μην συζητας ποτε τα γεγονοτα ουτε τις ιδεες, απλα να φτυνεις στο προσωπο»

    Το δεος του αμαρτηματος του αντικομμουνισμου, εχει επιβαλλει ενα ιδιοτυπο καθεστως ασυλιας, ετσι ωστε, στην Ελλαδα, ελαχιστοι εως ουδεις να εκθετει την αληθεια σχετικως προς τα εργα και τις ημερες του κομμουνισμου εδω αλλα και στις τεως κομμουνιστικες χωρες. Αν δε το αποτολμησει ή θα κατηγορηθει ( ως εάν ειναι αμαρτημα ο αντικομμουνισμος), ή θα εχει την τυχη των Βιβλιοπωλειων και της Σημαιας μας, στη « δημοκρατικη» μανια των αναρχοβανδαλων.
    Κάθε απαντησι στο ψευδος, τις υβρεις, την παραπληροφορησι και την παραχαραξι της ιστοριας, που εργολαβικως εχει αναλαβει το κκε συνεπικουρουμενο απο τα αριστεροστροφα καναλια οι « φιλοσοφημενοι προοδευτικοι» , οι θιασωται της μονομερους επιλεκτικης ληθης , θα το χαρακτησρισουν ως « αντικομμουνισμο».
    Βασικως για αυτους κάθε προσπαθεια του αστικου κρατους να προστευση την ελευθερια, την ιστορικη μνημη, την Δημοκρατια θα χαρακτηρισθη αντικομμουνισμος.Προσωπικως είναι τιμη μου να διαπραττω κατά συρροην το « αμαρτημα» και σας το εξομολογουμαι.

    Ταυτοχρονως κάθε αμαρτωλος , ( όταν δεν είναι ευκολο να τον κατακαυσουν στην πυρα ή να τον εξοντωσουν φυσικως) χαρακτηριζεται από τους φιλοτιμους αυτους φιλους της Δημοκρατιας με «ευγενεις» προσφωνησεις που αντικαθιστουν τα ανυπαρκτα επιχειρηματα.

    Ετσι
    «Αντικομμουνιστικο γραμμοφωνο» χαρακτηριζουν την επαναληπτικη απαντησι στα ψευδη και την διαστροφη του «σταλινικου πνευματος»

    «Γκαιμπελς» κατ’αυτους είναι οποιος απαντα στην παραπληροφορησι..

    «φασιστικο ραδιοφωνακι» οποιος εχει φωνη και δεν αφηνει αναπαντητη την παραχαραξι της ιστοριας, προσφιλη και επιστημονικη ενασχολησι του ΚΚΕ και των σταλινικων επαγγελματιων της αποπληροφορησεως.

    Εν τω μεταξυ επιμελως αποκρυπτουν τον ιδιοτυπο φασισμο του σταλινικου τους κομματος και το αντιδημοκρατικο τους μενος, παρουσιαζομενοι ως το απαυγασμα της Δημοκρατιας , ενώ είναι η χειροτερα εκφρασις του ολοκληρωτισμου.

    Επαναλαμβανω μερικες από τις «φιλειρηνικες και «δημοκρατικες «θεσεις από το προγραμμα του ΚΚΕ τους και παρακαλω κρινεται εσεις αν το ΚΚΕ , οι σταλινικοι θαυμαστες του εχουνμεγαλυτερη σχεσι με την Δημοκρατια απ’ οση εχει ο Φαντης με το Ρετσινολαδο..

    ( ιδε www.kke.gr/programma/programma_7.html)
    « Ο ελληνικός λαός θα απαλλαγεί από τα δεσμά και τις συνέπειες της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, της ιμπεριαλιστικής καταπίεσης και εξάρτησης, όταν η εργατική τάξη με τους συμμάχους της πραγματοποιήσει τη σοσιαλιστική επανάσταση και προχωρήσει στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού
    Η οικοδόμηση του σοσιαλισμού διέπεται από γενικές νομοτέλειες που ισχύουν για όλες τις χώρες. Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού, είναι: Η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της. Η κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής..
    Ανεξάρτητα από την μορφή που θα πάρει, το σοσιαλιστικό κράτος από την άποψη της ταξικής ουσίας θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου»

    Δηλαδη πως αυτοαποκαλουνται « Δημοκρατες» και ταυτοχρονα δεχονται την ακολουθη προγραμματικη θεσι του ΚΚΕ χωρις να ιδρωνη ουδενος "γαιδαρου" αυτι?
    «Σε συνθήκες κορύφωσης της ταξικής πάλης, επαναστατικής ανόδου του λαϊκού κινήματος, όταν η επαναστατική διαδικασία έχει ξεκινήσει, μπορεί να προκύψει κυβέρνηση, ως όργανο λαϊκής εξουσίας, που έχει την έγκριση και τη συγκατάθεση του αγωνιζόμενου λαού, χωρίς γενικές εκλογές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες»
    Αληθεια γιατι μεχρι σημερα δεν ακουσαμε ένα «δημοκρατη» του ΚΚΕ να καταδικαζη τα ανωτερω? Γιατι δεν ακουσαμε έναν πολιτευτη οιουνδηποτε κομματος ( πλην ισως του Κου Παγκαλου) να θετη θεμα συνταγματικοτητος του ΚΚΕ όταν ενώ απομυζα καθε οφελος που μπορει να εχη ταυτοχρονα μαχεται μεχρι ανατροπης την Πολιτεια μας?

    Όμως ενώ οι ιδιοτυποι αυτοι δειλοι ντροπαλοι εραστες του σταλινικου ολοκληρωτισμου, τελουν σε διαρκη ναρκωσι όταν προκειται να απαντησουν και να αρνηθουν τον ολοκληρωτισμο τους.. Ξαφνικα δειχνουν μια τοσο «εξανθρωπισμενη» «υπερικανη» «υπερφλοιωδη» συμπεριφορα οταν προκειται να προσφωνησουν ονοματα…Εκει θυμουνται την «ευγενεια»τον «καθωπρεπισμο»/

    ..Ειναι η Αλαθητη σταλινικη συνταγη, που εφαρμοζουν παντα..

    «Να μην συζητας ποτε τα γεγονοτα ουτε τις ιδεες, απλα να φτυνεις στο προσωπο»

    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτοιο παραμύθι που είσαι..
    ΄΄Ο Στάλιν και τα 3 γουρουνάκια΄΄
    Άσε τον δικό μου εαυτό και κοίτα τα χάλια σου.Κομμούνι.
    Σε κατηγορώ ευθέως για δημιουργία κλίματος.Το κάνεις επίτηδες.Είχε πολύ δίκιο ο άλλος που έλεγε προκαλείς κι εσύ σαν γνήσια κομμουνιστική πουτανίτσα ΄΄που προκαλώ;που προκαλώ;΄΄.
    Βρε ουστ σας σιχάθηκα.
    ΝΑΙ ΡΕ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    Άντε στη Σιβηρία σου σκατόψυχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ
    ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Ι. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ
    ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
    ΑΘΗΝΑΙ 1925
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2008/12/blog-post_5998.html
    Πες μας ρε κομμούνι,ψέμματα είναι;
    Σιγά μην απαντήσεις,Λουκριτία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Λενιν λέγει ρητώς ότι ‘η φιλοσοφία του μαρξισμού είναι ο υλισμός’, δηλαδή η άρνησις όχι μόνον του κεφαλαίου, αλλά και της θρησκείας, και της οικογενείας και της πατρίδος, η άρνησις όλων των ηθικών αρχών, τας οποίας η ανθρωπότης εξήγαγε εκ της ζωής εκατομμυρίων ετών. Και εγείρεται αμέσως το ερώτημα:
    Διατί οι αρχηγοί του ρωσσικού μπολσεβικισμού απέκρυψαν από τον ρωσσικόν λαόν την πραγματικήν έννοιαν του μαρξισμού, προτού κατακτήσουν την αρχήν;
    Διατί κάμνουν το ίδιον και οι ΄Ελληνες κομμουνισταί;
    Διατί οι πρώτοι διετυμπάνιζον προ της εκπορθήσεως της εξουσίας και διατί οι δεύτεροι διατυμπανίζουν ακόμη και σήμερον ότι ο κομμουνισμός είναι η αρπαγή των περιουσιών των πλουσίων υπό των πτωχών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βγάλτε τους δημοκρατικούς χαρακτήρες σας στην επιφάνεια.
    Την κουβέντα περί δημοκρατίας την έχουμε ξανακάνει Ιάσωνα. Εσύ προτιμάς αστική δημοκρατία, εγώ λαική δημοκρατία.
    Το γάνωμα της ιστορίας είναι γνήσια γκεμπελική και ναζιστική τέχνη.

    Οσο για την αλάθητη Σταλινική όπως λες συνταγή "να μη συζητάς γεγονότα ούτε ιδέες μόνο να φτύνεις στο πρόσωπο" την εφαρμόζεις πιστά εσύ, καθώς συζητάς γεγονότα που σου αρέσουν αντιγράφοντάς τα καρμπόν με τις ίδιες εκφράσεις από το αρχείο σου, ενώ για τις ιδέες μ ι λ ι ά...
    Ούτε μια φορά δεν έχεις αναφερθεί πάνω στη θεωρία του σοσιαλισμού. Ούτε μια φορά δεν έχεις προτείνει εναλλακτική οικονομική θεωρία..

    Αρα εσύ είσαι αυτός που φτύνει στο πρόσωπο

    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώς εξαπατώνται οι εργάται και οι χωρικοί.
    Διά να εξαπατήσουν τον ρωσσικόν λαόν και να κερδίσουν την συμπάθειάν του, οι αρχηγοί του μπολσεβικισμού ωμίλησαν κατ’ αρχάς περί διανομής των μεγάλων κτημάτων εις τους χωρικούς, οι οποίοι ούτω θα εγίνοντο ιδιοκτήται.
    Παρασυρόμενοι από την τόσον ελκυστικήν υπόσχεσιν, οι αθώοι χωρικοί εγκατέλειψαν το μέτωπον – προς μεγάλην χαράν του Κάιζερ – και επέστρεψαν εις τα χωρία των, διά να γίνουν κύριοι των γαιών, σφάζοντες ή καίοντες ζωντανούς ή υποβάλλοντες εις φρικώδη μαρτύρια τους τέως κυρίους των. Ουδέποτε οι αρχηγοί του μπολσεβικισμού είπον, προ της εκπορθήσεως της αρχής, την αλήθειαν εις τον λαόν. Ουδέποτε εδήλωσαν ότι ο κομμουνισμός καταργεί πάσαν ιδιοκτησίαν και ότι αι γαίαι θα ήσαν του λοιπού κοιναί. Ουδέποτε διεκήρυξαν την γενικήν αρχήν της κοινοκτημοσύνης, άνευ της οποίας δεν υπάρχει κομμουνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Λυκος και Η κοκινοσκουφιτσα...

    Ηταν μια φορα κι ενα καιρο ενα κοριτσακι που το ελεγαν Κοκκινοσκουφιτσα... Α αυτο ειναι απο αλλο παραμυθι..

    Ας ελθουμε στο παραμυθακι της "ΛαικιαςΔημοκρατιας"

    Καλοι μου Ανθρωποι..
    Η Δημοκρατια ειναι μια. Όχι Πουτανα..Που όποιος εχει οπλα με την βια και την «επαναστασι»εφαρμοζει τις αρρωστες ιδεες του
    Ουτε είναι Δημοκρατικη Μια χωρα οπου εχουν εξολοθρευθει δεν υπαρχει δεξιος παρα μονο κομμουνιστες σταλινικοι.

    Βεβαια Οι ντροπαλοι εραστες του ολοκληρωτισμου κρυβονται σαν γυμνα κοριτσοπουλα πισω από την φουστα της Τσατσας που την εβγαλαν «Λαικαι Δημοκρατια»..Αυτη την «Λαικια Δημοκρατια» την γνωρισαν στο πετσι τους οι υποδουλωμενοι λαοι της Ανατολικης Ευρωπης και οσοι επεζησαν από πειστικα τα επιχειρηματα της βιας του κνουτου, του βουρδουλα και της Πεινας..Γι αυτο

    Οι ντροπαλοι εραστες του ολοκληρωτισμου ,παιζουν το τοσο προσχαρα με ανειπωτη καλωσυνη και γαληνια ηρεμια το προσφιλες παιγνιδι της αντεστραμμενης καταστασεως.


    Οπου χρησιμοποιουν παντοτε τις σωστες λεξεις για να υποδηλωσουν αντιθετες εννοιες. Ειναι οι γνωστες κομμουνιστικες εξισωσεις.(Π/χ Μνημη=Ληθη, Αγαπη =Μισος, Δημοκρaτια=Κομμουνιστικος Φασισμος, Λαικος=Ολοκληρωτικος , Πεινα =Αφθονια , Ειρηνικο Συλλαλακτηριο=Πολεμικη- καταστρεπτικη πορεια)

    Δηλαδη γι αυτους τους αυτοαποκαλουμενους «αγωνιστες» λαικη δημοκρατια σημαινει :

    Ενα κομμα, το κομμα του Κου Κου Τσα ( Π.Χ να μιλαμε για την χωρα Τσα) οπου αφ'ης στιγμης ανατραπη η Δημοκρατια και καταλυθη η ελευθερια και ο λογος ( ο λογος που αυτή τη στιγμη εχουμε την δυνατοτητα να «Δημοκρατικο»Ριζοσπαστη οι ειρετικοι διαγραφονται .Μια νεκρικη ομοφωνια απλωνεται παντου..Σταλινικο δημοψηφισμα 99,999999 συμφωνουν ολοι ) δεν ξαναγινονται εκλογες,

    Οπου κυβερνουν τα τοσο σοφα μελη του κομματος Κου Κου Τσα. Οπου σε όλα τιθεται το επιθετο λαικος ( υποννοωντας ακριβως το αντιθετο του Λαικος, εν τω προκειμενω ολοκληρωτικος)
    Η δικαιοσυνη γινεται «λαικια»και αποδιδεται από τα «σοβιετ, τα λαϊκά συμβούλια, τα λαϊκά δικαστήρια»

    Οι επιτροπες πεινας ονομαζονται επιτροπες επισιτισμου,
    Η κομμουνιστικη μονοφωνια της αποπληροφορησεως ( να ας πουμε ότι ολες οι εφημεριδες που κυκλοφορουν εχουν για σημα το λαικο σφυροδρεπανο και ονομαζονται ο Ριζοσπαστικος Βορρας, ή Ριζοσαπστικος Νοτος, ή ριζοσπαστικη Φωνη, ή Ριζοσπαστικη Αληθεια κ.ο.κ. Τι ωραια που θα ήτανε!!!!) Μολονοτι και σημερα τα περισσοτερα μεσα ενημερωσεως ειναι μαρξιστοκρατουμενα ..

    Ετσι μεταπιπτουμε στην αντεστραμμενη αυτή καταστασι οπου ο ολοκληρωτισμος αυτός λεγεται Λαικια Δημοκρατια και οσοι δεν συμφωνουν, να π.χ εγω, γινομαι εχθρος της «Δημοκρατιας» και βεβαιως πρεπει να αφανισθω..
    Να σημερα λαικια δημοκρατια είναι το Κογκο. Είναι η ΚΙΝΑ, είναι η Βορειος Κορεα, είναι Η κουβα, τα απομειναρια του υπαρκτου σοσιαλισμου..Μουσειακα καθεστωτα

    Οποιος λοιπον, στην χωρα του Κου Κου Τσα, διαφωνει μαζι τους , οσο μπορουμε να μιλαμε γιατι υπαρχει ακομη Δημοκρατια και ελευθερια, τον χαρακτηριζουν ζορισμενο, ενώ αυτοι είναι ευτυχισμενοι από την προσδοκια του κομμουνιστικου ονειρου( αφου το αμερικανικο πεθαινει χρονια τωρα.. ενω ελληνικο υπηρξε στις ηρωικες εποχες...)

    Βεβαια το εχουμε ξαναπη.Ομως θα το επαναλαβουμε οσο απαιτειται αφου μας επιτρεπει η πραγματικη ελευθερια λογου που υπαρχει στο διαδικτυο ιδιως δε προς τιμην του συγκεκριμενου διαδιτυακου ημερολογιου.(skeftomasteellhnika.blogspot.com ,
    Ειναι αναποφευκτο. Μια οργανωμενη μειοψηφια με αφοσιωμενα στελεχη προσηλωμενα με θρησκευτικη αυστηροτητα στην Κομμουνιστικη λατρεια του σταλινικου δογματος, προπλασμα-προτυπο της κοινωνιας των σκλαβων που επαγγελλεται να δημιουργηση, πανετοιμη για ολα, εχει πεισθη, οτι αυτη και μονον αυτη κατεχει την απολυτη αληθεια. Αυτη μονον προασπιζει το ενα και μονο θεμιτο συμφερον του ''προδομενου λαου'' της.

    Μολονοτι, είναι νομος αδιαψευστος σε όλα τα πειραματα εφαρμογης του ενος και μοναδικου κομμουνισμου, του σταλινικου, επι ατυχων πειραματανθρωπων..Ο μοναδικης βαρβαροτητος κομμουνιστικος ολοκληρωτισμος, τα γκουλάγκ και τα δημοσια ψυχιατρεια για τους απιστους του κομμουνιστικου παραδεισου με περισσοτερα απο 100 εκατομμυρια νεκρους παγκοσμιως εν καιρω ειρηνης, η δουλοφρων υποταγη, η ισοτητα στην δυστυχια και την πεινα, η εξαθλιωσι της ανθρωπινης αξιοπρεπειας για τους επιζωντας

    Τουλαχιστον ,συντροφοι, μην διαψευδετε και το προγραμμα σας. Το ευαγγελιο σας, που ρητως και κατηγορηματικως ευαγγελιζεται την ανατροπη του δημοκρατικου καθεστωτος δια της βιας και την αναδειξι κυβερνησεως επαναστατικης , όχι με εκλογες αλλα με πεζοδρομιακες αναρχοναδαλιστικες εκδηλωσεις , που ηδη ζουμε…Αυτό ονομαζεται εσεις «Λαικια Δημοκρατια»..

    ΙΑΣΩΝ

    Υ.Γ
    Τι δεν ξεχνουν οι τεως υποδουλοι:

    Στις 14/7 2007, βιαιες συγκρουσεις μεταξύ διαδηλωτών και ειδικών δυνάμεων προηγήθηκαν της απομάκρυνσης αμφιλεγόμενου μνημείου του Κόκκινου Στρατού από το κέντρο της εσθονικής πρωτεύουσας.

    Το μνημείο, αφιερωμένο στη μνήμη των Σοβιετικών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μεταφέρθηκε τελικά σε άνωστη τοποθεσία με απόφαση της κυβερνησεως -νωρίτερα η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει την πρόθεση της να μετακινήσει το μνημείο σε ένα στρατιωτικό νεκροταφείο.

    Οι Εσθονοί θεωρουν και είναι γεγεονος, ότι η σοβιετική νίκη στον πόλεμο υπέβαλε την χώρα τους σε ένα αυταρχικό καθεστώς επί 50 χρόνια και ταύτιζαν το μνημείο με την κατοχή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΙΑΣΩΝ ΚΑΙ HALDIR, ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΩΣ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
    ΟΜΩΣ...
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο HALDIR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!
    ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ? {ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..}
    {ΙΑΣΩΝ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ??}
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ" ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ HALDIR ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ...ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!
    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?
    ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ..ΛΥΠΑΜΑΙ...
    ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά δεν αναρτήθηκε το σχόλιό μου.
    1ο σχόλιο στο άρθρο "η αγιοποίηση του Στάλιν"


    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive