Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΆΛΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ????

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η Ιταλία είχε ζητήσει βοήθεια από την Ε.Ε. για την... επείγουσα αντιμετώπιση του κορονοϊού στη Συνάντηση των ευρωπαίων υπουργών Υγείας (27 Φλεβάρη 2020), εξειδικεύοντας: "χρειαζόμαστε μάσκες και άλλο υγειονομικό υλικό". Η απάντηση των Ευρωπαίων "εταίρων" ήταν...
η απόλυτη σιωπή, αφού οι κατ' όνομα υπουργοί των 27 χωρών μελών, δεν είναι τίποτα περισσότερο από χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των τραπεζιτών!
Η Κίνα σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή Ένωση -εκτός από εκατομμύρια μάσκες, 1.000 αναπνευστήρες κ.α.π που έστειλε στην Ιταλία και νυχθημερόν συνεργασία ιατρικών επιτελείων Κίνας-Ιταλίας-, τώρα από τη Σανγκάη φθάνουν 9 Κινέζοι γιατροί που αντιμετώπισαν τον κορονοϊό στην πρώτη γραμμή, 31 τόνοι ιατροφαρμακευτικό υλικό, που περιλαμβάνει και πλάσμα ασθενών που ανάρρωσαν από τον ιό.
Όσο για τη βοήθεια της Ε.Ε. του 4ου Ράιχ, ας δούμε πως ο βασιλιάς δεν είναι απλώς γυμνός, αλλά ξεβράκωτο
ς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive