Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ανασφάλιστη η Corvette; Ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης οδηγός, συγγενής και συνονόματος του Προέδρου της Αθηναικής Λέσχης κ. Κυριάκου Ι. Κουκουλομμάτη λέγεται ότι διατηρούσε δύο ακόμη αυτοκίνητα στη κατοχή του σε γκαράζ των βορείων προαστείων. BINTEO NTOKOYMENTO

Πληροφορίες θέλουν την Corvette που τα ξημερώματα της Παρασκευής παρέσυρε και σκότωσε τον 25 Νάσο Καρανίκα να είναι ανασφάλιστη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Corvette

Ο 40χρονος οδηγός, κάτοικος Βουλιαγμένης, συγγενής και συνονόματος του Προέδρου της Αθηναικής Λέσχης κ. Κυριάκου Ι. Κουκουλομμάτη λέγεται ότι διατηρούσε...
δύο ακόμη αυτοκίνητα στη κατοχή του σε γκαράζ των βορείων προαστείων.  Εάν το αυτοκίνητο ήταν πράγματι ανασφάλιστο δεν τρέχει κάστανο στην Ελλάδα όλα γίνονται.  Μετά από τρεις ημέρες εξαφάνισης, ο οδηγός μαζί με τη δικηγόρο του, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα στο Ελληνικό. Πρόκειται για έναν άνδρα 40 ετών.  Ωσπου να παρουσιαστεί στελέχη της Τροχαίας επικοινωνούσαν διαρκώς και τον πίεζαν να εμφανισθεί μια και είχε πέσει άγριο κράξιμο από τα ΜΜΕ.  Την εμφάνισή του είχαν προαναγγείλει αστυνομικές πηγές που δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί, καθώς γνώριζε ότι ο εντοπισμός του ήταν θέμα χρόνου, αφού ήδη γνώριζαν τον ιδιοκτήτη.  Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο. Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

 

2 σχόλια:

  1. αντε τωρα να τα βαλεις με τα βορεια προαστια..και αθηναικες λεσχες και μασσονιες..
    ατυχησε ο μικρος και η οικογενειά του..στον αφρό ο γόνος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive