Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Χαλεποί καιροί οι σημερινοί! Η Ελλάς βρίσκεται σε μια περιδίνηση αξιών!


Στα χέρια μιας “αμαρτωλής” κάστας πολιτικάντηδων, που επιδιώκουν τη διάλυση του Έθνους! Που πρέπει να ξεχάσει ο σημερινός Έλληνας από πού προέρχεται και ποιοι αγώνες και ποιοι ήρωες του έδωσαν την Ελευθερία του!...
Πλησιάζοντας λοιπόν προς το 2021, όταν και θα συμπληρωθούν 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία ελευθέρωσης της Πατρίδας μας από τον Τούρκο Κατακτητή, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε ως Πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου! Η οποία πρόσφατα έβγαλε στη δημοσιότητα και το Σήμα του “Ελλάδα 2021”! Ένα σήμα που καμιά σχέση δεν έχει με την Επανάσταση του 1821! Αφού λείπει από αυτό, ο Τίμιος Σταυρός του Χριστού μας και τα καριοφίλια των ηρώων του ¨21! Όταν οι Ήρωες του ¨21 διατυμπάνιζαν, πως ο απελευθερωτικός αγώνας κατά του Τούρκου κατακτητή, κατά του Τούρκου δυνάστη, γινόταν για: “Του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”!
Αλλά τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε, όταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός διαβάζει από γραπτού κειμένου, ότι η Ελλάδα την εποχή εκείνη ήταν “Οθωμανική Επαρχία”!
Να αναζητήσουμε τότε, για το πού ακριβώς βρίσκεται ο πίνακας “Η Ελλάς ευγνωμονούσα” που κάποτε κοσμούσε το εκάστοτε Πρωθυπουργικό γραφείο;  
Ο οποίος πίνακας για πρώτη φορά απομακρύνθηκε από τον διεθνιστή, νεωτεριστή Γιώργο Παπανδρέου, τοποθετήθηκε εκ νέου από τον Αντώνη Σαμαρά και πάλι απομακρύνθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα!        
Αν τώρα απορείτε, πού άραγε να βρίσκεται ο πίνακας ευγνωμοσύνης των νεώτερων Ελλήνων προς εκείνους τους “κουζουλούς” που θυσίασαν νιάτα, ομορφιά, για να χαιρόμαστε εμείς την Ελευθερία που μας έδωσαν με τη θυσία της ζωής τους, θα σας πω, πως θα βρίσκεται σε κάποια κρατική αποθήκη!
Σημεία των καιρών!!  
Παναγιώτης Αποστόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive