Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ HOTSPOTS! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ;


Ξεκινούν άμεσα τα έργα για τη δημιουργία νέων… ανοιχτόκλειστων hotspots στις εκτάσεις, που έχουν ήδη επιταχθεί, σε Χίο, Λέσβο και Σάμο. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση των… πολυπολιτισμικών «εθνικοφρόνων», «τρέχει» διενέργεια 3 διαγωνισμών για την υλοποίηση του έργου...
των προπαρασκευαστικών εργασιών περίφραξης και καθαρισμού των συγκεκριμένων εκτάσεων στα 3 νησιά του Βορείου Αιγαίου συνολικής εκτιμώμενης δαπάνης 3 εκατομμυρίων ευρώ! 1.098.000 ευρώ για τις εργασίες περίφραξης και καθαρισμού των χώρων στην Χίο, 899.000 ευρώ για την Λέσβο και 997.000 ευρώ για την Σάμο.
Η πρόσκληση του λαθρουπουργού Μηταράκη απευθύνεται σε τρεις κατασκευάστριες εταιρείες (ΤΕΡΝΑ Α.Ε, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ), που πρέπει να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 12:00 της Δευτέρας. Οι προσφορές θ’ ανοίξουν μία ώρα αργότερα και θα γίνει αμέσως η ανάθεση!
Κι όπως όλα δείχνουν, την Τρίτη το πρωί θα μπούνε οι μπουλντόζες!
(ΥΓ): Αν για την περίφραξη και τον καθαρισμό των χώρων των τριών νέων hotspots θα πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι 3 εκατομμύρια ευρώ, φανταστείτε πόσα θα πληρώσουμε για τα τις αντίστοιχες εργασίες στα 20 νέα hotspots που θα στήσουν το προσεχές διάστημα οι «εθνικόφρονες» στην ηπειρωτική Ελλάδα! Και πόσα εκατομμύρια θα κοστίσουν συνολικά όλα αυτά τα νέα hotspots! Πολύ μεγάλη μπίζνα, γερές οι μίζες που θα δοθούν, σιγά να μην κάνει πίσω ο αχόρταγος Μητσοτάκης, που έπαιρνε από την Siemens από… καφετιέρες μέχρι… λεμονοστίφτες!

https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive