Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ… «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ; (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Δεν είναι μόνο η κομμουνιστική ομάδα από την Bραζιλία που με το Netflix απεικόνιζε τον Ιησού σαν γκέι που χρησιμοποιεί τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές για να επιτεθεί στον Χριστιανισμό. Πλήρης μετωπική επίθεση κατά μήκος της Δύσης...
Εδώ είναι ένα παράδειγμα. από το Νομικό Ταχυδρομικό Γραφείο της Νορβηγίας (ισχυρίζονται ότι ο ταχυδρομητής είχε σεξουαλική επαφή με την Παναγία.
Norway’s postal service runs ad suggesting Virgin Mary conceived Christ with mailman 
Η ταχυδρομική υπηρεσία της Νορβηγίας τρέχει και προτείνει ότι η Παναγία συνέλαβε τον Χριστό με τον ταχυδρόμο
Μια νέα διαφήμιση για την περίοδο των Χριστουγέννων που παράγεται από την Ταχυδρομική Υπηρεσία Νορβηγικά, Posten Norge, δείχνει ότι η σύλληψη του Χριστού στη μήτρα της Παρθένου Μαρίας δεν ήταν θαυματουργή, και ότι ήταν πραγματικά ο γιος του ταχυδρόμου.

Η διαφήμιση που δηλώνει η ταχυδρομική υπηρεσία έχει ως σκοπό να «δημιουργήσει ευαισθησία για το Posten με ζεστό, χιουμοριστικό και εκπληκτικό τρόπο» είναι απίστευτα προσβλητική για τους Χριστιανούς, καθώς δεν αρνείται μόνο τη θεότητα του Ιησού και τη Θεοτόκο, υπονοεί ότι η Μαρία ήταν άπιστη στον Ιωσήφ, έχοντας πρόθυμα έρθει σε σεξουαλική επαφή με κάποιον που χτύπησε την πόρτα της.
Η ταχυδρομική υπηρεσία της Νορβηγίας τρέχει και προτείνει ότι η Παναγία συνέλαβε τον Χριστό με τον ταχυδρόμο

Χριστούγεννα, Νορβηγία, Παρθένος Μαρία

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Νορβηγική Ταχυδρομική Υπηρεσία πρέπει να τραβήξει διαφημίσεις και να προτείνει σεξ μεταξύ του ταχυδρόμου και της Παναγίας.
ΝΟΡΒΗΓΙΑ, 17 Δεκεμβρίου 2019 (LifeSiteNews) – Ένα νέο εμπορικό σήμα για την εποχή των Χριστουγέννων που παράγει η Νορβηγική Ταχυδρομική Υπηρεσία, Posten Norge, υποδηλώνει ότι η σύλληψη του Χριστού στη μήτρα της Παναγίας δεν ήταν θαυματουργή και ότι ήταν πραγματικά ο γιος του ταχυδρόμου.

Η διαφήμιση που δηλώνει η ταχυδρομική υπηρεσία έχει ως σκοπό να «δημιουργήσει ευαισθησία για το Posten με ζεστό, χιουμοριστικό και εκπληκτικό τρόπο» είναι απίστευτα προσβλητική για τους Χριστιανούς, καθώς δεν αρνείται μόνο τη θεότητα του Ιησού και τη Θεοτόκο, υπονοεί ότι η Μαρία ήταν άπιστη Τον Ιωσήφ, έχοντας πρόθυμα σε σεξουαλική επαφή με κάποιον που χτύπησε την πόρτα της. (Η διαφήμιση μπορεί να προβληθεί εδώ.)
Στο εμπορικό σημείο, αφού ο ταχυδρόμος κάνει τους γύρους του, θέλει να παραδώσει ένα βιβλίο που έστειλε ο αυτοκράτορας Αύγουστος στον Ιωσήφ και τη Μαρία, διατάζοντας τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να εγγραφούν στην απογραφή.

Καθώς ο ταχυδρόμος λυγίζει για να βάλει το κύλινδρο σε μια κατσαρόλα μπροστά από το σπίτι, η Μαρία ανοίγει την πόρτα. Τα μάτια τους συναντώνται και η Μαρία φαίνεται να χτυπιέται από «έρωτα» με τα ξανθά μαλλιά του ταχυδρόμου.

Εννέα μήνες αργότερα, βλέπουμε τη Μαρία και τον Ιωσήφ σε ένα στάβλο. Ο μελαχρινός Ιωσήφ φαίνεται με αγάπη στη Μαρία και τον Ιησού, που φαίνεται να έχει ξανθά μαλλιά όπως και ο ταχυδρόμος.

«Λοιπόν, ίσως αυτό δεν συμβαίνει εκείνη την εποχή», λέει ένας αφηγητής.

«Αλλά ανεξάρτητα από την ιστορία», συνεχίζει ο αφηγητής, «ο ταχυδρόμος ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι των Χριστουγέννων».

Μια έκδοση του βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter έχει προκαλέσει έντονη αντίδραση από τους χριστιανούς στην πλατφόρμα.

Ο διάκονος Nick Donnelly έγραψε ότι η ταχυδρομική υπηρεσία της Νορβηγίας έχει κάνει μια «βλάσφημη αγγελία που επιτίθεται στη Θεοτόκο.»

 ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive