Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Μόρια: 200 λαθρομετανάστες έκλεισαν τον δρόμο, διαπραγματεύσεις με την αστυνομία

Μόρια: 200 μετανάστες έκλεισαν τον δρόμο, διαπραγματεύσεις με την αστυνομία
Περίπου 200 λαθρομετανάστες Αφγανικής καταγωγής, κατέλαβαν και έκλεισαν σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, τον κεντρικό δρόμο Μόριας – Λάρσου, στην κεντρική είσοδο του ΚΥΤ της Μόριας...
  Όπως ανέφεραν, η κινητοποίησή τους γίνεται γιατί διεκδικούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.  Δυνάμεις της Αστυνομίας διαπραγματεύονται αυτή τη στιγμή με τους λαθρομετανάστες το άνοιγμα του δρόμου.

1 σχόλιο:

  1. Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί έβρισαν ελεγκτή του ΟΑΣΘ γιατί δεν είχαν εισιτήριο

    https://taxalia.blogspot.com/2019/12/blog-post_6139.html

    Τζιχαντιστής που βρίσκεται στην Ελλάδα (Λέρο) ως "πρόσφυγας", στρατολογεί για λογαριασμό των Τούρκων ομοϊδεάτες του για να πολεμήσουν στην Λιβύη.Ο εχθρός εντός των πυλών.

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1211575808856383488 (αξιζει να διαβαστει ολο,τα φωναζαμε και τα λεγαμε οτι ο τζιχαντισμος,τουρκοφιλοι εθνικιστες κλπ... οχι μονο χτυπαει πλεον για τα καλα την πορτα μας,ηδη βρισκεται μεσα και διατρεχουμε τεραστιο κινδυνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive