Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Ο ΓΑΠ και άθεος και χριστιανός!!! Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟΥ

Eνας ο άνθρωπος, πολλές οι δεξιότητες. Τα κάνει όλα και ΔΕΝ συμφέρει, αλλά αποτελεί μπαλαντέρ του ελληνόφωνου πολιτικού κόσμου. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι μια κατηγορία από μόνος του. Αν δεν είχε βάλει την Ελλάδα δεμένη χειροπόδαρα στο μπαλαούρο των πιστωτών,θα είχε μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος άνθρωπος... που έφαγε τα μούτρα του, αποπειρώμενος να αλλάξει αλυσίδα σε ποδήλατο εν κινήσει.
Επίσης, θα κέρδιζε και μια θέση στο πάνθεον των πρωταγωνιστών των μαγνητοσκοπημένων γκαφών, όταν τη Μεγάλη Εβδομάδα, υποδυόμενος τον πιστό χριστιανό, έβαλε ένα αναμμένο κεράκι στο μανουάλι μαζί με το πλαστικό κυπελάκι που χρησιμοποιούν οι πιστοί για να προστατεύουν τη φλόγα από τον άνεμο.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αφήσει τα ίχνη του και στα δελτία συμβάντων του Λιμενικού, με τις επανειλημμένες επιτυχείς επιχειρήσεις διάσωσής του όποτε βγαίνει με το κανό του στις φουσκοθαλασσιές και εκθέτει τον υπερπολύτιμο για το έθνος (όχι το δικό μας, κάποιο άλλο σίγουρα τον χρειάζεται) εαυτό του στους κινδύνους που συνοδεύουν τις φουρτούνες.
Ισως, όμως, τελικά να επιλέξουμε να τον θυμόμαστε για τις τεράστιες επιδόσεις του στο θέατρο.
Δεν αποκλείεται, με την πάροδο του χρόνου, να αποδειχθεί ότι ο Γιωργάκης, ο Τζέφρυ, γνωστός και ως ΓΑΠ, ήταν ο μεγαλύτερος θεατρίνος που περπάτησε ποτέ πάνω στο κοινοβουλευτικό σανίδι.
Περί τούτου απόδειξη είναι και το γεγονός ότι προχθές, όταν ορκίστηκε βουλευτής (από δήμαρχος κλητήρας, δηλαδή), δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο. Την ώρα που οι άλλοι είχαν σηκωμένη τη δεξιά με ενωμένα τα τρία δάχτυλα και ορκίζονταν στον Χριστό, εκείνος ήταν σιωπηλός και τα χέρια του κατεβασμένα.
Ο Γιωργάκης ορκίστηκε εκεί όπου είναι το φόρτε του: στη συνείδησή του.
Τώρα το θυμήθηκε ότι πρέπει να ορκίζεται τοιουτοτρόπως; Τώρα ψάχτηκε και εσωτερικά και φιλοσοφικά και θεολογικά και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για εκείνον δεν υπάρχει Θεός;
Τώρα αποφάσισε ότι η συνείδησή του αποτελεί μεγαλύτερη εγγύηση ως αποδεικτικό των προθέσεών του από το ιερό ευαγγέλιο;
Ωραίο το θέατρο, βρε παιδιά, αλλά... αλμυρό το εισιτήριο, ασύμφορο: 340 δισ. και μια πατρίδα μάς κόστισε...

3 σχόλια:

  1. Όσοι είναι εξωκοινοβλουλευτικοί δεν ορκίζονται. Για αυτό είχε αρκετούς που δεν είχαν σηκώσει το χέρι μες΄την βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποίος χριστιανός, μη τρελαίνεις τώρα. Έκανε τον σταυρό του λες και κυνηγάει μύγες στο σακάκι του, ακανόνιστα, ο σταυρός περιλαμβάνει συγκεκριμένες κινήσεις. Πήγε στη Θράκη και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή και ζητούσε να μην χτυπούν οι καμπάνες τις χριστιανικής εκκλησίας το πρωί. Αν ακουγόταν κάποιος ιμάμης από μιναρέ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Πήγε στην Θράκη και χαρακτήρισε την μουσουλμανική μειονότητα ως "τουρκική" παραβιάζοντας την συνθήκη της Λωζάνης ως υπουργός εξωτερικών. Στην Θράκη ήθελε τα σχολεία να είναι δίγλωσσα να διδάσκονται και τα Τουρκικά από υπέρμετρο πατριωτισμό προφανώς που όταν τον ρωτούσες αν οι Πομάκοι είναι Έλληνες σου απαντούσε πως είναι Τούρκοι (Είναι ή άσχετος ή επικίνδυνος εντεταλμένος πράκτορας δεν ξέρει ότι οι Πομάκοι είναι Έλληνες και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και δεν μιλάνε τούρκικα όπως νομίζει άλλα δική τους τοπική διάλεκτο). Είναι χριστιανός ο ΓΑΠ που ήθελε τον γάμο των ομοφυλοφίλων, την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, την ονοματοδοσία των βρεφών, την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, τα αυτόματα διαζύγια, ότι καταρρακώνει δηλαδή τον άνθρωπο που είναι μακριά από τον Χριστό και έξω από κάθε έννοια χριστιανισμού, πραγματικά σε πλήρη αντίθεση με τον χριστιανισμό. Τον χωρισμό κράτους-εκκλησίας ενώ μπαινόβγαινε σε εβραίικες συναγωγές έχει εβραϊκό αίμα εκ της μητρός του και διαθέτει διπλό διαβατήριο Ελληνικό και των ΗΠΑ. Σημείωση, για να έχεις αμερικάνικό διαβατήριο των ΗΠΑ πρέπει να βεβαιώσεις ότι θα εξυπηρετείς σε κάθε περίπτωση τα συμφέροντα της ΗΠΑ και ρωτώ. Γιατί αυτός ο άνθρωπος έγινε υπουργός παιδείας, εξωτερικών, πρωθυπουργός; Για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ ή της Ελλάδος; Για τα συμφέροντα των ΗΠΑ προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος χριστιανός που πήγε το Πάσχα στην εκκλησία και προσπαθούσε να βάλει την πασχαλινή λαμπάδα στο μανουάλι με τα κεριά και δεν χώραγε γιατί ήταν προφανώς χοντρό; Για την πασχαλινή λαμπάδα με το κυπελλάκι μιλάμε, θα τρελαθούμε. Ο ΓΑΠ πήγαινε σε ορθόδοξοι εκκλησία μόνο αν ήξερε ότι θα τον δείξουν οι κάμερες των δημοσιογράφων, αλλιώς δεν περνούσε ούτε απ έξω, άλλαζε πεζοδρόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive