Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΣΥΡΙΖΟΑΛΗΤΑΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑΔΙΚΟ: This Is the End ! Ο Νίκος Μαστοράκης γράφει για τους ανθρώπους του μίσους "Κι εκείνος στον ανήλιαγο πάτο, βαθειά νυχτωμένος, ξεδοντιασμένος, με σάτιρα κλινικά νεκρή"


E-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Η παρέμβαση από τον θρυλικό Νίκο Μαστοράκη ο οποίος αποχαιρετά τον Λάκη Λαζόπουλο που πάτωσε για μια ακόμη φορά στους δείκτες της τηλεθέασης, τον άνθρωπο που ξέρασε τόσο δηλητήριο και χολή στα σπίτια των νοικοκυραίων που τον παρακολουθούσαν βουλιάζοντας στους καναπέδες τους. ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ (ΔΕΝ) ΕΣΟΝΤΑΙ (ΞΑΝΑ) ΠΡΩΤΟΙ...
Απά πάνω του φριτέζες, άπλυτοι, μαγέρικα, σαπουνόπερες. Κι εκείνος στον ανήλιαγο πάτο, βαθειά νυχτωμένος, ξεδοντιασμένος, με σάτιρα κλινικά νεκρή, προσεύχεται για νεκρανάσταση από το διαμερισματάκι του ενός δωματίου που τον έχωσε η άτιμος κενωνία. Ο “καταστροφέας” χαρακτήρων, κατεστραμμένος από τα αριστερά ινδάλματά του που τόσα χρόνια προπαγάνδιζε.
Τα επίχειρα της κακίας του, σε αριθμούς:

Τα αριστερά ινδάλματα που αποδεικνύονται κακά μαστόρια στη τέχνη χάρη της τέχνη-όπως παρατηρεί σε άλλο σημείωμά του ο Νίκος Μαστοράκης

ARS GRATIA NOVARTIS και ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
H τέχνη του διαβολικού Γκέμπελς, οι σκουριασμένοι μηχανισμοί του σατανικού Στάλιν, μια δόση αφελούς μηχανορραφίας του μπρούτου-βλακα Μαδούρο, + όσα έμαθαν από τους συνταγματάρχες της επταετίας και με κεντρικό πόλο Πολάκη.
 
Στροβιλίστηκαν ερεθισμένοι από τον αυτοερωτισμό και τη μανία αυτοϊκανοποίησης τους για πολλούς μήνες, pole dancing άπλυτων συνειδήσεων.

Ο υπερδεξιός καμπούρης, γυρτός μονόπαντα υπό το βάρος της ανοησίας του, μπροστά στο  ήδη κηλιδωμένο από ρεμούλες μέγαρο, είχε αναγγείλει (πτύοντας τα μικρόφωνα,) το “μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως έλληνικού κράτους.”

Και το ρεφρέν το επαναλάμβανε η χορωδία κακοφωνικής ηθικής μέχρι χθες, που η συμμορία των Συριζώων κατάπιε την πίκρα της Δικαιοσύνης, αυτή που υστερικά προσπάθησε να χειραγωγήσει, να βιάσει, να διατάξει.
 

Τέλειωσαν τα αρρωστημένα παραμύθια των “προστατευόμενων μαρτυρων” και το κίβδηλο σκάνδαλο Novartis με η χωρίς κουκουλοφόρους, άρχισε να καταρρέει… σε δόσεις. 


Ενα κοφτερό, δολοφονικό μπούμερανγκ που επιστρέφει στις ξενοίκιαστες κεφαλές που το δημιούργησαν για να αποκεφαλίσει ανελέητα τα φυματικά νούμερα των δημοσκοπήσεων.

Τώρα, τους ακάθαρτους γκεμπελίσκους καλούνται να σώσουν τα περιττώματα του πολιτικού βίου, Θεοχαρόπουλος, Μπίστης, Ραγκούσης, σαχλαμάρας Τζουμάκας.
Η τέχνη χάρη στην τέχνη της συκοφαντίας, εκπίπτει και εξευτελίζει τους (ατζαμήδες αλχημιστές) εμπνευστές της.

Enter: η κομπαρσαρία.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους είναι οτι... το κράτος και ο λαός του εξέλεξαν ανθρώπους του μίσους για να κυβερνήσουν τέσσερα χρονια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive