Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Χωρίζει η ήρα από το σιτάρι: Σε θεατρική παράσταση, ηθοποιός έβρισε τον Χριστό και την Παναγία- Δείτε τι έγινε μετά (ΒΙΝΤΕΟ)


Όλα συνέβησαν στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στην παράσταση «Πυρκαγιές». Η παράσταση, περιλαμβάνει μια σκηνή, που σύμφωνα με το σενάριο που έχει γράψει Μουσουλμάνος, ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς, καθώς υποδύεται έναν αγανακτισμένο νεαρό βρίζει μεταξύ των άλλων τον Χριστό και την Παναγία...
  Τέσσερα μέλη του «Ιερού Λόχου» βρέθηκαν στο θέατρο εχθές το βράδυ και μπήκαν στην αίθουσα που παιζόταν η παράσταση κόβοντας κανονικά εισιτήριο όπως όλοι. Στη διάρκεια της «επίμαχης» σκηνής όμως, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους κι επιτέθηκαν λεκτικά στον ηθοποιό διακόπτοντας την παράσταση.   «Αυτό είναι θέατρο; Να μάθεις να σέβεσαι αυτά που πιστεύουν οι άλλοι», ακούστηκαν να λένε, ενώ δήλωσαν ότι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση αντιδρώντας διότι σε έναν από τους διαλόγους υπάρχει εξύβριση των Θείων.     Η παράταση διακόπηκε για λίγα λεπτά, ενώ η πλειοψηφία των θεατών διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας δυνατά την απομάκρυνση των διαμαρτυρόμενων άμεσα. Έτσι κλήθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο.  Ωστόσο δεν χρειάστηκε να..προχωρήσουν σε προσαγωγές, αφού τα μέλη του «Ιερού Λόχου» αποχώρησαν και κατόπιν η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά.  Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του «Ιερού Λόχου» έγραψαν:  Ενημερωθήκαμε, ότι στη θεατρική παράσταση «Πυρκαγιές» του Κρατικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης που παίζεται στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, του λιβανοκαναδού συγγραφέα Ουασντί Μουαουάντ (προφανώς μουσουλμάνου), ο νεαρός ηθοποιός Χαλκιάς Ορέστης (υποδύεται τον Σιμόν), χωρίς καμία αιτία, ακούγεται επί λέξη να εκστομίζει διαδοχικά βλαστήμιες: για τον Χριστό και την Παναγία, το «καντήλι» και μετά από λίγο λέει ολόκληρη την βρισιά για τον Χριστό και την Παναγία.  

Άμεσα σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, μέλη του Ιερού Λόχου επισκέφθηκαν στις 6 μμ το απόγευμα το Βασιλικό Θέατρο για να διαπιστώσουν αν ισχύουν οι πληροφορίες.   Πράγματι, λίγα μόλις λεπτά αφού ξεκίνησε η θεατρική παράσταση, ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά τον ηθοποιό που υποτίθεται υποδύεται το παιδί μιας που έχει πεθάνει ενώ ακούει την διαθήκη της στον συμβολαιογράφο, να φωνάζει δημόσια και προκλητικά τις παραπάνω βλασφημίες.   Άμεσα μέλη μας αλλά και άλλοι θεατές άρχιζαν να διαμαρτύρονται ενώ ο ηθοποιός συνέχιζε να κάθεται προκλητικά στην καρέκλα του αρνούμενος να ζητήσει συγνώμη.     Όπως καταλαβαίνετε, χωρίζει η ήρα από το σιτάρι  Υπάρχουν εκείνοι που βρίζουν τον Χριστό με κάθε τρόπο.  Εκείνοι που το επικροτούν ακόμη και με τη σιωπή τους  Και εκείνοι που αντιδρούν.  Άμαχοι δεν υπάρχουν.  Ο Χριστός ενοχλεί, είδατε; Επειδή διαμαρτυρήθηκαν για τις βρισιές οι υπόλοιποι θεατές ζητούσαν να απομακρυνθούν άμεσα για να συνεχίσει η παράσταση! Κάλεσαν ακόμη και την αστυνομία η οποία έσπευσε, που αν ήταν για κάποια ληστεία θα πήγαινε μετά από μία ώρα!  Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα.  Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, Ιησούς Χριστός Νικά παντού και πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive