Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Συγκλονιστικό ξέσπασμα της μάνας Τοπαλούδη! «Ζω μόνο για να τούς βάλω μέσα τους αλήτες» ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Συγκλονιστικό ξέσπασμα της μάνας Τοπαλούδη! «Ζω μόνο για να τούς βάλω μέσα τους αλήτες» (vid)
Δεν άντεξε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη μόλις είδε τις κάμερες νωρίτερα σήμερα στο αεροδρόμιο και ξέσπασε κατά των δολοφόνων της κόρης της, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο....
«Είναι φοβερό αυτό που ζω, να μην το ζήσει καμία μάνα, να στείλει παιδί για σπουδές και να το πάρει νεκρό με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Θέλω όλοι οι υπαίτιοι της συμφοράς μας να πληρώσουν με το χειρότερο τρόπο», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη. «Εμένα μου έχουν σκοτώσει όλα τα συναισθήματα, την καρδιά μου και την ψυχή μου, το μυαλό μου, όλα τα πήρανε. Εγώ ζω αυτή τη στιγμή να τους βάλω όλους μέσα και να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα, δεν τα αγαπήσανε αυτά τα παιδιά, δεν τα αγκαλιάσανε ποτέ, δε μιλήσανε ποτέ, τίποτα. Τέρατα με γκλομπς μόνο και με σουγιάδες, κοινό μυστικό όλοι το ξέρουν τι ήταν εκεί μέσα αυτοί οι αλήτες από κούνια, τσογλάνια από κούνια», ανέφερε η μητέρα της Ελένης που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο.  Σημειώνεται, πως οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα καταθέσουν αύριο στις 12 το μεσημέρι στην ανακρίτρια Ρόδου και θα δώσουν στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη τους. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα δώσουν τα ονόματα  δυο τουλάχιστον νεαρών  που φέρονται  να απειλούσαν μέσω των social media την άτυχη φοιτήτρια. Τέλος, η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας αποκάλυψε ότι δεν έχει τη δύναμη να πάει στην παραλία Φώκια, στη Ρόδο. Δεν θέλει να δει το σημείο όπου οι δολοφόνοι πέταξαν την κόρη της στον γκρεμό.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive